Hvala, pokušat ću :DD
Printable View
Hvala, pokušat ću :DD
Ok, znam da je ovo jednostavno loše, ali ima li ikakve šanse da mi T-Com nabija promet da mi izmuze pare?
Mislim, u jedno 3 ili 4 dana tijekom kojih sam samo surfao webom, PCP forum i ostalo sjelo mi je . Tu i tamo je pao koji youtube video, ali ne više od desetak njih, sjelo mi je skoro 7 gigabajta prometa. Samo je moja stara jednom malo duže surfala po webu gledala slike i to, ali jako teško da je uspjela namaknut toliko prometa.
Također, igrao sam D&D online, ali svega par sati sveukupno, a nije nikako moguće da igra toliko prometa napravi. Download clienta je uračunat i znam kad sam ga skinuo, te koliko je bio težak.
Wireless nije enablean, pa me nitko sigurno ne piggybacka.
Jel zna netko gdje se mogu kupiti grillovi za fan?...u Zagrebu. Trazio sam po internetu i moram priznati kako nam je modding u opakoj banani. Ma sve je u banani jedva da osnovnu opremu nađes, kamoli nekakve modding kerefeke.
Problem: WMP(Win7) prilikom svakog pokretanja uploada library i to ide na živce pa ako netko zna rješenje bio bih zahvalan.
Pokušaj ubaciti u njega "playlistu", a ne "folder" gdje ti je sva muzika, jer kada ima playlistu, nema šta refreshati, a kada ima folder, mora ga cijelog na novo prolistati svaki puta. :)
Preporučite mi neki dobar program za restoranje fajlova sa CDa koji je unisten. Naravno mora biti free. :wink:
EDIT: ipak ne treba, potpuno je unisten prilikom prženja. (nekakve zrake su vidljive s donje strane cda.)
Opet isto :( ,refresha i playlistu. Problem se pojavljuje pri svakom pokretanju računala.= Citat =:
Izvorno postao C
Teoretski koliko vremena treba kompu da ude u save mode? Ja sam usao prije 10 min i ispis je stao na pola ekranai i sad samo vrti hard cijelo vrijeme.
Tada ti čita poseban file, i u tome ga možeš prekinuti, da ga ne čita, nego da fura dalje. :)
Kako? Ako znas pa reci onda. Trebam uci u safe mode da ga vratim za jedan dan. Ne da mi se opet windowse instalirati.
Pa pritisneš ESC. Taj file se inače zadnji čita.
Nece. Stane mi kod isapnp.sys i nece ga preskociti. Samo stoji cijelo vrijeme na tom fajlu.
A onda nešto ne valja s tim fileom. Windows ovako normalno možeš pokrenuti?
Ne. :( Zato ga i pokusavam vratiti za jedan dan.= Citat =:
A onda nešto ne valja s tim fileom. Windows ovako normalno možeš pokrenuti?
Ako je virus, ne nadaj se da će nestati. Vratiti ćeš system, konfiguracije, fajlove i sve ostalo, ali virus u većini slučajeva i tada ostaje.
Pokušaj za početak napraviti repair Windowsa.
Napravio sam reinstall. :yuck: Idem sad instalirati programe polako...
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_2a25c122.jpg
Da instaliram drivere za maticnu opet?
Taj file ti je u Windowsima. U system32\drivers\, tamo ti je.
Ako ga nemaš tamo, onda 100% imaš ilegalne windowse koje je netko editirao, a taj netko nije bio stručan za specifikacije, nego je bio stručan za skinove.
Pri paljenju compa vidim cudne crte razlicitih boja i u biosu i u windowsu, radi jedino safe mode i rezoluciju nemogu mjenjat. molim da neko pomogne ako zna. evo slike
http://img33.imageshack.us/img33/8969/wtfpm.jpg
Citao sam malo po netu.= Citat =:
Izvorno postao C
http://www.file.net/process/amdk8.sys.html
Naisao sam na ovo:
Reinstalirao sam drivere za maticnu i nakon restarta vise nisam dobio taj error. Ako se ponovno pojavi budem javio.= Citat =:
Seems to provide the support for the AMD "Cool & Quiet" technology.
Kakve crte _cryphx_ ? Ja nis ne vidim na toj slici.
Sad sam tek vidio da si bio u Safe modu. Trebao si print screen u windowsima da vidimo crtice.
Sto se mjenjanja rezolucije tice, da probas jos jednom drivere za grafu instalirati?
= Citat =:
Izvorno postao _cryphx_
Primjetio sam da u Everestu kad udjem Display>GPU ne prikazuje graficku dok u Display> PCI/AGP prikazuje 8800 GTS... trebalo bi da u GPU nesto prikazuje isto? prilicno sam siguran.
Frend ima problem... kaze ne vidi taskbar... ima win7... nest mu je buraz drkal po kompu, ne zna ni on sam kaj, al ne vidi taskbar... usel je u safe mode al ga ni tam ne vidi... sad pita frend kak rijesit? Nema dvd od winsa pa nemre tak popravit winse... imate kakvih ideja? btw bilo sto sto ukljucuje formatiranje harda nije opcija.
Hmmm... Jel se vide ikone i to? Neka pogleda radi li explorer.exe u procesima.
A ko ce sad pare na njega trosit... a i neda mi ga se zvat... ajmo pretpostavit da mu ne radi explorer.exe... sto onda?
isusa mu ocel ko meni pomoc? evo sad skido nove drivere i nemogu se instalirat kaze 7zip critical error? wtf
Skini 7zip i onda s njim otpakiraj
problem je sto to nij zipovano nego binary file
Neka ga proba pokrenut :P= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
Jedini razlog zašto se taskbar ne bi vidio bi bilo da ne radi explorer.exe, koliko sam ja upućen. Ali onda se sigurno ne bi vidjele ikone na desktopu. Također, restart bi to isto trebao riješiti.
to znam i sam... pitanje je kako ga pokrenuti...
restart ne pomaze...
Nešto me memory stick zajebava. Marka je Apacer, vjerojatno šrotna. Ima 8GB. Jučer sam išo spajat ga na komp da si prebacim nešto, nije ni 5% završio, izgubi kontakt, i windows naravno javlja poruku da ne može zapisivati tu i tu.
Danas sam ga uspio skenirat da mu kao ukloni greške u file systemu, i sad nekako radi, ali je ubitačno spor. Što mi je činiti? Osim formatiranja?