Svi tuku Fire zbog bursta, ja cu ostat na Earth zbog dotova i heala.
Printable View
Svi tuku Fire zbog bursta, ja cu ostat na Earth zbog dotova i heala.
lvl 41, damn my eyes hurt
Wort, koju rasu/prof igraš?
Sylvari Guardian
Uuuuh, još jedan. Koje traitove dižeš?
Nema tu bit ću samo fire ili earth. Zamišljeno je da mjenjaš po potrebi elemente.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Naravno jedan ti je onaj "glavni" na koji se uvijek vratiš (meni je recimo air jer daje speed boost ;) )
Al šta ja pričam o elemima kad igram sa thiefom za početak o.O
Sve na 10 zasad= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Dobro, ali taj "glavni" mi je earth zbog bleada.= Citat =:
Izvorno postao SirCag
:pray:
Zybak je bog hahaha
U jedinici su svi furali fire kad su počinjali sa elementalistom, kasnije su se razvijali drugi elementi i radili perverzni buildovi u kombinacijama sa raznim sekundarnim profesijama (dobro, to se radilo sa apsolutno svim profesijama :))= Citat =:
Izvorno postao Carp
Je, malo sam se ja sjebo. Bleed mi ne proca heal, kao sto sam mislio u pocetku da radi. Nema veze, ostat cu na earth do 10-og traita, onda cu izjednacit sa fire.
dajte malo screenshotova
Ne stignu treba igrat.
igra li tko mesmera? na sto slici, s kim bi se mogao usporedit u ostalim MMORPG-ovima.
Jel ima ikoji heteroseksualac da igra s male characterom? :D
AoC, SW:ToR, WoW i AION sam igrao sa male characterima. Vrijeme je za promjenu.
Ja igram sa muškim.
Nego, zanimljiv chain kod Nornova - prvo pratiš lika u Grawl špilju i tražiš s njim mjesto za kip, zatim skupljaš magični led od kojeg će on napravit kip i kad skupiš dovoljno moraš ga branit dok napravi kipa. Kad ga dovrši svi grawlovi u toj špilji i u određenom krugu oko špilje postanu friendly lol. Baš me zanima koliko dugo taj efekt traje.
Odradio Wayfarer Foothils i Diesa Platou kompletno, dobio dobrih nagrada. 2 Black Lion kljuca i par armora za sebe. Sad moram nabit jos 3-4 lvla prije iduce zone, a ne znam sta da radim.
BTW. reddit guild, lol.
Pa ne znam ono, odeš malo do Asura, Humana, Sylvarija i tamo istražuješ, skupljaš materijale, obavljaš eventove? :)
A morat cu da. :D
Fali mi Jute za tailoring, i idem kupit low lvl light armor da mog salvageat, i ne dopusta mi. samo lvl 20. Sad moram novog chara napravit. :/
I jos, kako mogut stavit svoje ime iznad glave i di mogu vidjet koje sam eventove odradio?
Lvl 32 sam sad. :D
Odradio Ascalon Catacomb. Bome, dobro sam se namučio, jedan od šefova skače po stijenama po cijeloj špilji, a da bi došao do njega moraš hodati po tankim gredama.
Jako dobar exp i nagrade,doduše.
Pogledao sam malo weaponsmithing, ali zbilja nemam volje farmat resurse zasad...
Osobno, mislim da sliči na Psionicista iz Allodsa. Isprobao sam nakratko, svodi se na cc-anje, burstanje i zajebavanje protivnika sa svim onim silnim klonovima.= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Meni crafting inače nikad nije bio zanimljiv u igrama al jebemu ovdje mi rula :)
Redovito po mapi tražim di ima resursa (drva i rude) da ih skupljam pa da mogu craftat. A i dobije se finog expa craftanjem.
Cisto se quotam jer me ovo full zanima.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Btw. sta igras ti Maloki?
EDIT: Nemogu naci na googleu, kad se otkriva recept, sta ide u 4 element?
Btw., ako netko nije znao, zadnje pitanje na kreaciji lika određuje kakav će biti story.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Solo faca. :)
ffs što je s official forumima, danima su već closed.. jesu uopće kad otvoreni?