Call of Duty Modern Warfare 2. :D
Printable View
Call of Duty Modern Warfare 2. :D
Završio sa MW. Sada se prepuštam igranju A Farewell To Dragons... još sam k tome dobio dwarf inžinjerca sa steam armore-om koji može pucat sa pljucama i baratat sa eksplozivima... rulež 8)
Igram Vampire the Masquerade: Bloodlines :thumbs2: Vgg, davno prije sam je prešao i sada opet igram uz sve one patcheve, ipak je "malo" bugovita igra...
Tropico 3 - fala kolegi Mravojedu na vrhunskoj recenziji koja me nagnala da zaigram ovo čudo :)
Nemožeš na medium igrat. Jadnik :D= Citat =:
Izvorno postao Doggy
a jebi ga, nikad mi ritmovi nisu isli, lol... ne se tak jadno ponasat, pliz...
pih... kliše.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Puno puta viđeno, da. Kliše, ne. Ipak su dwarfovi ti koji su izumili vatrene pljuce, eksplozive, cepeline, vlakove... pa je logično da su oni ti koji imaju skill tree da ih koriste.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
nisu dwarfovi izmislili dinamit i ostala sranje, nego je nobel. dwarfovi ne postoje, a to što u svakoj fantasy igri dwarfovi su stručnjaci za tehniku je kliše, jer fantasy, znači fantazija, znači maštanje, ništa ne mora da bude kao što neko drugi izmaštao.. ti dečko ne znaš značenje reči kliše, pogledaj malo po wikipediji. puno puta viđeno = kliše.
Znam dobro što znači pojam kliše, no nisam na to mislio...
puno puta viđeno = nemora nužno značit loše
kliše = toliko puta viđeno da se sa sigurnošću može reći da je loše
Neznam, možda si ti igrao dosta igara sa elementima steampunka, no ovaj dečec nije, već je igrao većinom uobičajene rpg-ove u kojima ima samo mača i magije tako da za njega to još uvijek nije kliše. Da su mijenjali samu strukturu dwarfova, to sigurno nebi ispalo dobro jer to više nebi bili gunđavi mali dwarfovi kakve svi znamo. O samom bi se pojmu fantasy dalo raspravljat, jer iako zamišljeno neki su se pojmovi "udomačili" i sigurno nećeš zamislit malog slatkog lika kada kažem riječ Ogre.
Jedna rupa u tome - klišeji nisu subjektivna stvar. :)
I da, KLIŠEJ ne kliše.
Partibrejker :P
Nego, ontopic... nabavio Braid pa ću i njega valjda počet.
??? gde ti je smisao za logiku? pa samim tim što svi zamišljamo dwarfove kao gunđave i male znači da je gunđavi mali dwarf kliše. zašto neću da zamislim ogrea kao malog slatkog lika nego kao velikog i glupog? zato što je veliki i glup originalno? ne, nego zato što je kliše! logiko, kude si??!= Citat =:
Izvorno postao Raz
kao drugo, definicija klišea ti je loša - kliše je upravo nešto puno puta viđeno, a to što je puno puta viđeno ne mora da znači da je loše. samo znači da je kliše.
kliše ili klišej, pitanje je sad ... u srbiji se kaže kliše, moguće da je u hrvatskoj klišej, to ne bih znao. naše je pravilno jer i francuzi izgovaraju kliše. nijedan francuz ne bi mogao da ti kaže klišej, kolko ja znam, oni čak uopšte ne izgovaraju j...
Ajde u pravu si, a ja sam k tome na kriv način shvatio post.
Prošo Dragon Age danas sutra počinjem Witchera igrat ovaj ću put pomagat manjinama :)
Mila majko, daj šuti.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
mag beta do danas, danas malo mw2, sutra bc2 beta, uskoro stize i borderlands za platinu...
ćuti ti.
GTA 3.
U iscekivanju Dragon Age patcha, Psychonauts xD
Icewind Dale 2 i Baldurs Gate 2
Eo probo Crysis, toliko mi bila ogavna igrica a sad nakon šta sma je probao je prva liga :D zašt ne rade puno takih igrica, grafika je super, ai igrivost je dosta odlična. Svesam udrio na very high i lockao fps na 30 :P. Ko konzole samo sa boljom grafikoma :D .
Jedi Academy, koja ugoda nakon Force Unleasheda :)
Davno započeo Ace Combat 5 i Devil May Cry ali nikako da nađem volje da nastavim, a mislio sam još i započet GoW 2, to bi me definitivno zadržalo ispred telke :)
bully scholarship edition
gta:sa mp (na croherzegovina serveru,svi koji oce server je predobar :rambo: )
red faction : guerilla (tnx Igoru na super recenziji :bravo: )
tropico 3 (tnx mravojedu na super recenziji :bravo: )
assassins creed (u ocekivanju dvojke koju sam preorder-o za samo 210 kn :pray: :pray: )
Dragon Age :pray:
PES10, Plants VS Zombies i HoN su na repertoaru vec neko vrijeme..
empire total war
Empire Total war, Tsar kak ti radi etw na novoj masini?
Sve na max., al baš sve. igra leti i super izgleda. baš uživam.