ne .. neigram nista osim swata 4gb mi netreba dobio jos 250kn to mi steka cigareta a u buducnosti proc ploča vga i memorija odlaze i dolaze neke nove konponente :)= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
Printable View
ne .. neigram nista osim swata 4gb mi netreba dobio jos 250kn to mi steka cigareta a u buducnosti proc ploča vga i memorija odlaze i dolaze neke nove konponente :)= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
evo, splitao sam raspravu o asrocku i gigabyteu, pa nastavite u podforumu komponente...
:bravo: :bravo:
Odgođen Fermi
http://en.expreview.com/2009/11/07/nvid ... -2010.html
http://www.bug.hr/vijesti/odgoden-fermi/99318.aspx
Nvidijin šef Jen-Hsun Huang potvrdio je kako masovne isporuke grafičkih kartica s čipom Fermi možemo očekivati tek sljedeće godine tijekom prvog kvartala.
Tvrtkin prvi kvartal traje od kraja siječnja do kraja travnja, a u planu su tri linije proizvoda – GeForce, Quadro i Tesla.
kako iznenađujuče :/
http://www.feniks-kompjutori.hr/index.p ... ije&id=316
Prefenoenalan miš :pray:
Samo me zanima cjena.
Uz G500 meni najpoželjniji miš.
ruzan mi je :(
Neznam jel je bilo postano, jucer sam slucajno naletio na ovo
http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kova/
5600 dpi,kome to treba :(= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
3k dpia je vise ngo dovoljno za sve.
Kotačić mu owna. Skuži veličinu... :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
splitao sam ovaj dio sa raspravom o DPI i miševima i preselio temu u komponente, pa nastavite tamo... :)
novosti o amd-ovom novom "projektu"... x86 procesor i gpu u jednom...
KLIK
Razer Abyssus
...Razer je predstavio još jednog miša za igrače koji bi mogao biti zanimljiv i širem krugu korisnika. Miš nosi naziv Abyssus i kombinira jednostavan dizajn i naprednu Razerovu tehnologiju....
Izvor: Bug.hr
Ma bezveze. Umjesto da rade na nekom dobrom ergonomskom mišu oni tu izdaju reprizu za reprizom. Treba napravit jeben goli kostur miša i onda prodavat maske različitih dimenzija i to bi bilo mrak. Gomila miševa na tržištu, a svi su na istu foru. Razlike su toliko brutalne da mi se iskreno sere na njihov trud i sposobnosti...
amd raste pomalo ali sigurno a što se tiče miševa stišajte se malo .. reklame za glupe ljude ..
Bulldozer sa 8 jezgri
eto , vrlo konkretno a 2011 je jako blizu...svi vi jadnici sa četiri jezgre ( uključujući i mene) primite na znanje da imate digitrone ...a vi sa tri jezgre ili nedaj bože dvije bolje da ni ne palite internet.Ponudite svoje pile lokalnoj blagajnici za pc kasu :rotfl: .
LOL xD
Ti bezimeni fakat znaš napisat dobar komentar. Nažalost, ovaj komp koji sad imam (790X + 940 BE + HD 4870 + DDR2 4 GB) mi je ujedno i zadnji tako da me to ne dira. Nakon njega se bacam u svijet laptopa i igrat ću samo igre iz Sold Out kolekcije. Pošto imam AM2+/DDR2 ploču i najjači AM2+ quad core proc jedini upgrade bi mi mogao biti ploča + proc + grafa + memorija, pa sam i službeno odustao od toga. Valjda će radit još te dvije godine. Bilo bi to stvarno fer od njega...
Da...znaci da ce podrska za 128-bitne procesore na sljedecoj verziji Windowsa imati nekakvog smisla. :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Neka, neka. Kako ce godine ici dalje, nasi procesori ce imati sve vise jezgri :)
baš me zanima da li ću se konačno maknuti sa ovog bijednog athlona 64 x2 prije nego izbace prvi desktop cpu sa 8 jezgri... šta ću kad me još uvijek, vjerovali ili ne, sasvim solidno služi... :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Zato je prekrasno raditi u IT vodama : ))
[quote=Doctor Freak]= Citat =:
Izvorno postao "Talični Tom":1bvajyg6
Zato je prekrasno raditi u IT vodama : ))[/quote:1bvajyg6]
Ma nije stvar u tome da se ne može, ali ne vidim poantu u tome da dalje ganjam neke opake komponente kada ionako totalno prebrzo zastare, a niti ne igram najnovije igre da pređem dok su vruće, nego kad se jedne uhvatim igram ju gro vremena. Evo, Crysis i UT3 su u Algoritmu po 100-tinjak kuna, a ja ih još ni nisam osjetio potrebu zaigrati. Također, krenuli su i prijenosnici s grafičkim docking stationima (kao npr. ovajSzadnji Gigabyte) i zato mislim da će se uskoro moći i na laptopima sasvim solidno igrati...
13.3" LCD Wide Screen, 1366x768
Ludilo za igranje... Što odmah ne uzem eee pc...
Anyway:
Intel® 4500MHD Integrated,SDocking Station includes NVIDIA® GeForce® GT220 DDRIII 1GB VGA Card
hahahahaa!!!! sega 32X anyone? :D
http://www.computercloset.org/SegaGenesis132X.jpg
keep on stacking shit on the top!
:rotfl:
A šta mu fali? Ako poželim veći ekran spojim ga na svoj Sony BRAVIA KDL-32L4000SLCD TV i igram se na većem ekranu iste rezolucije. Na svu sreću (hvala dragom Bogu, ćaći od Isusa) ne patim na Full HD...
Gle, nije do rezolucije, nego do pišljivih 13.3''...
Na tome ne želim ni šah igrati, kamoli nešto bolje...
Usput, ako ćeš ga spajati na TV, šta će ti onda prijenosnik?
Uzalud trud... Nema smisla (bar ja ne vidim zašto uzeti loši prijenosnik koji treba infuzijsku grafiku upitne kvalitete) kad postoje i punokrvni gameing PC-i i prijenosnici.
Često putujem i tjedno boravim na tri različite lokacije cca podjednako vremena, tako da sam sada eto na kompu samo vikendom i fali mi igranje, a laptop uvijek vucaram sa sobom tako da mi one velike i teške gaming hrge samo predstavljaju nepotreban teret i veliku gnjavažu...= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
laptop za igranje mora imat bar 17" i mora koštat minimum 1000EUR
nažalost kod nas je ponuda kartica u laptopima za igranje katastrofalna 8)
ovo bi mogli nazvat gaming mašinom stim da umjesto 15.4" ima 17" ili 18.4" monitor :)
http://www.links.hr/index.php?naziv=NB+ ... 11.500.313
Igranje na laptopima(ono "pristojno") nejde ispod 7k kuna. A i onda je pitanje kako ce te se provest. Ako se uzme u obzir da za te pare slozil stvarno zvijer od racunala, neznam koliko je to isplatljivo. Jedino ako su stariji naslovi u pitanju ili ako ne patite na visoke detalje u igrama.
Arm ne ... koliko ja znam svi AM3 procevi za sada imaju ddr2 kontroler u sebi ... tako da mozes bez beda na tu plocu puknuti jedan 965 :D ... tako dok postoje AM3 procevi ti ces moci raditi upgrade proca ...= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
To i je divota kod AMD-a ... sve je kompatibilno sa svim :D ... onak jedino AM2 procevi nejdu na AM3 zbog pina viska a i to je namerno napravljeno jer AM2 procevi nemaju ddr3 kontroler ... dapace neke AM2 ploce se upgrade biosa rade s phenom 2 procevima koji su za AM3 socekt ..
Samo pogledati dali ploča ima podršku za 140+ W procesore...
ili pričekati 95W modele (koji stižu)...
e zato je gwin kupio DFI... jer ploča može izdržati 200W proc :D
...koji ne postoji...
I svaka bolja Asrockica prži do 165W procesore, tako da nema beda...
Ostatak para potrošim na pivu...
Al ok, nekad sam i ja bio mlad, kupovao Asus Deluxe ploče sa 2 gigabit lana, wifijem i šta ja znam već, a nikad nisam koristio...
Shvatio da je to bacanje novca, i to je to..