Provala stoljeća je da je facebook bolji od igara :yuck:
Printable View
Provala stoljeća je da je facebook bolji od igara :yuck:
A smišljaju ove dvije budale jedne kao da dođu u neku sendvičarnu, naruče sendviče i pobjegnu. Tek kaže ovaj drugi kao "pa de nije fora, to smo već radili, trebamo smislit nešta novo". Kaže opet ovaj prvi "pa ajmo onda ne naručit sendviče i pobjeć?"
Ugl ja sam bio :shock: pa onda :rotfl:
provala prva :
dođem u sc i vidim frenda na kompu igra onaj UNO na facebooku i sad onak ja komentiram igraće i jedan se zove "Anonymous" i to progovorim malo glasnije, a frend će nato : "Hebote taj Anonymous je svaki dan igra,al ono svaki dan"
lik zabrijo da je to jedna te ista osoba takvog imena xD
druga provala :
frendica na facebooku stavi poruku : " Kaufland je sranje, nemaju nista za vegetarijance!"
sljedi odgovor :"Kak ne,pa cjela livada je vani!"
frendica nazat odgovara : "haha,ja nisam biljojed"
znam da vegići ne jedu samo zelenilo, ali samim pojmom "vegetarijanac" isključivo vežemo za povrće itd ^^
:rotfl: :rotfl: S tim sve uredu a?= Citat =:
Izvorno postao flander
a ono xD
ne
Jutros ja dolazim po frenda da idemo u školu, a vrata mi otvara njegova. Ona: Dobar jutar!! Ja: Dobro jutro. Jel ide Luka? O ona onako sa smješkom na lici: Ma pi**ica se žvalija sa nekon ženskon pa prehladu uvatija. Ja sam je prvo pogledao onako :shock: , a onda sam umro od smjeha.
Njegova šta? Majka? :o
Da :D Ne znam kako ali tu sam riječ izostavio. :?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
O, Isuse!SJa sam oplakao ovo. :pray:
Boze dragi....koja je budala trosila pare za ovaj sajt...
Meni je ovoSbolje :D
lol :rotfl:
e: cek, to fakat postoji?
"Rusimo za 500eura ako treba i Telekom BiH ili Srbije, nije problem, sve sajtove mogu drzati down 2 meseca. Ako treba i Google je najebao!",
:pray: :pray:
Jedan post od lika koji je otvorio temu jer mu ne radi GTA: San Andreas
:pray:= Citat =:
Izvorno postao ivan99
EDIT: Nastavak priče:
:pray:= Citat =:
Izvorno postao ivan99
svasta mater rodi...lol :rotfl:
a dobro, mlad je covik, naucit ce...valjda :roll:
Ovo je onaj tip sto je trazio lovu od PCPlaya inace rusi forum. Takozvani kisobran :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Kako sam se polomio na ovo. :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Sta je to lik koji je trazio da se on i admini nadu kod granice bosne da to rijese oci u oci :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
Faks, dosadno popodne:
A: Ali kolege, morate shvatiti da su se vremena promijenila i da stare vrijednosti danas nisu primjenjive, u približno sličnom odnosu kao što su današnje ideje tada bile smatrane futurističkima i neprihvatljivima.
B: [nezainteresirani žamor]
A: To, naravno, ne znači da ću neke od vas poštedjeti iscrpnog seminara na tu istu temu. Ima li pitanja?
B: [negativni žamor]
(sa kraja učione)
C: Arhiviši bre, ARHIVIŠI!!11!!
A, B: [trenutak tišine nakon čega je uslijedilo nekoliko minuta cereka]
....
Ubitačan dan. :(
Profa objašnjava neki zadatak i kaže: "Pa ovo najgluplji učenici znaju riješit!"
Javi se onda frajer...: "Ja nisam glup, ja sam pametan, ja to ne znam riješit!"
:D
Situacija na kraju osnovne
Fizika.
profesor: Koje je boje voda?
ženska: pa bijele
profesor: Zašto crna kutija radi nakon pada aviona(tako nešto)
ista ženska: Zato što je crna!
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
poginul sam na ove textove... ahahahahaha
Ovaj očito ima 5 iz jezika...
BTW,dolje je ona slika od mame od one Marije Šerifović...Jebote pa izgleda puuuuno bolje od kćeri,kojoj ni spol neznaš kad je vidiš.
neki dan u skoli:
Prof. I. Zorić znan kao i "Kirby" (drugi razlozi objasnit cu u nekoj prikladnijoj temi) govori ucenici:Zasto otvaras prozor?
U:vruce mi je
P.I.Z.:pa obuci jos jednu jaknu.
mozda vam se ne cini smijesno al kad to cujete od covjeka sa ja bi reko 70ak godina kojem nedostaje pola zuba smijali bi ste se...
a mozda je to bil sarkazam, jer je zenska bila zabundana?= Citat =:
Izvorno postao Gibble
Evo
jedan tip sa treninga polomio sam se na to.
Ja:E znaš dobit ču LCD u sobu!!
On:Super koji?
Ja:LG
On:A jel ima onu funkciju da npr. gledaš Vijesti u 19h i da vidiš da je neki film u 23h i da premotaš i gledaš film? :rotfl:
ili još jedna
pitam frenda imaš PES 2009
on kaže ne tata mi skida 2011
ja pitam kako
on meni pa ima neku širfu pa može skidat igre čao 50godina unaprijed :rotfl: :rotfl:
Da... bar nije cube-head. Kćer mi liči kao da ju je netko ispeglao po faci.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Dvije cure razgovaraju:
- Zašto si zadržala taj stari mob?
- Ima dobru vibraciju.
I onda vidiš nas trojicu budala kako iza pucamo u cerek.