Ljudi kazu posteno napajanje a ti LC power... :P
Printable View
Ljudi kazu posteno napajanje a ti LC power... :P
Nemoj tako, od tih low brandova LC je sasvim solidan. Navodno ta napajanja radi CWT po malo lošijim šemama nego kvalitetnija CWT...= Citat =:
Izvorno postao Yakuzas
550W LC green dovoljno mu je za komp koji ima, a lako moguće i za iduću nadogradnju. Napajanje uopće nije tako loše, pogotovo za tu cijenu.
= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Susjed drži s tim napajanjem I5 750 HD5850 4gb ddr3 750gb wd black i neznam točno koju ploču ima i radi sve perfektno.
Svašta oni drže, samo je upitno koliko dugo.
= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Radi mu već mjesec i pol,perfektno je i što je dpbro negrije se previše,kada igra neku zahtjevnu igru kao Crysis onda se malo zagrije napajanje.
Ne kazem ja da nece radit, nego jesi li voljan riskirat takve komponente da bi ustedio par kuna na napajanju... Ja bi osobno uvjek radije uzeo nekog fortrona ili corsair CX400 kao low(ish) end napajanje, ali to su samo neke moje fix ideje :D .= Citat =:
Izvorno postao Mato_Ivanovac
Corsair CX 400W i LC Power 600W Silent su napajanja u klasi.
No ja bih prije (i jesam) uzeo Corsaira. Isti taj Corsair je riknuo nakon mjesec dana i dobio sam novi.
LC 550W bio bi u rangu s Fortron PNF 400W pretpostavljam, ali je bolje opremljen...
ok, sad bi bilo dosta rasprave o napajanjima, za to si otvorite drugi topic... slike stavljajte i o tome razgovarajte...
Ovaj moj komentar ima veze sa zadnjim postavljenim slikama tako da... :P
Nisma ni skužio da koristiš 2 napajanja :o
Sad se pitam koi racku će ti 2 napajanja kad taj jedan MS može vuć tu tvoju konfu, bez OCanja ofc jer OCanje je rizično i na 10 spojenih MSova ne zbog napajanja nego zbog latencija koje oštečuju komponente.
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ocan je proc,ocana je grafa,ocani su rami sve je ocano,preporučena snaga je 604w za moju konfu,a to može tjerati i jedan LC Power 550W,i kada grafu i rame stavim na tvorničko urušava se sustav u sred igre samo se ugase monitori i upale i igra se zatvori,isto tako i kod starog,stavim staru nVidiu sve radi.
vidim da si bio kod DonKihota na tečaju.. :(= Citat =:
NEKI modeli su CWTove PSH platforme..blizanci nekih Cors VX i TX modela
Green serija to nije..je, je.. držao je i moj Raptoxx jednako zahtjevnu konfu skoro 6 mjeseci.. dok nije pustio bijeli dim i povukao HDD za sobom..= Citat =:
u klasi čega?? jedino šta njih svrstava u istu skupinu je činjenica da podliježu ATX specifikacijama.. osim toga su nebo iu zemlja, pogodi koji je koji.= Citat =:
latencije? nadam se da si mislio na oscilacije napona= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
zanimljiva kvaliteta proizvoda koji dobro rade kad su OCani, ali pri stock frekvama se ruše..= Citat =:
[quote=Gwin]vidim da si bio kod DonKihota na tečaju.. :(= Citat =:
NEKI modeli su CWTove PSH platforme..blizanci nekih Cors VX i TX modela
Green serija to nije..je, je.. držao je i moj Raptoxx jednako zahtjevnu konfu skoro 6 mjeseci.. dok nije pustio bijeli dim i povukao HDD za sobom..= Citat =:
u klasi čega?? jedino šta njih svrstava u istu skupinu je činjenica da podliježu ATX specifikacijama.. osim toga su nebo iu zemlja, pogodi koji je koji.= Citat =:
latencije? nadam se da si mislio na oscilacije napona= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
zanimljiva kvaliteta proizvoda koji dobro rade kad su OCani, ali pri stock frekvama se ruše..[/quote:15udf656]= Citat =:
Izvorno postao "Mato_Ivanovac":15udf656
Po pitanju ocanja zaboravio sam napomenut bilo šta da je na tvorničkom tj. neka je cpu samo ocan urušava se u igrama ali ako je sve na MS 400W Prištekano!
LC 600W Silent i 600W Green nisu ista napajanja ako se ne varam.
Ne znam, koliko sam upoznat razlika u cijeni Corsaira CX 400W i LC Power 600W silent je 100tinjak kuna.
Dio tog novca sigurno odlazi na ime. Dio na specifikacije.
LC 600W silent drži kompove koje recimo Fortron PNF 400W ne može, a i bolje izgleda nego taj Fortron.
Kihot tvrdi da taj LC 600W nije jako loš i ja mu vjerujem.
Gwin @ ma da oscilacije sam mislio... xD nisam baš bistar dećko inače :D
Kad nekontam šta ustvari znači latencije pa sam si u glavi nekako složio da je to slično oscilacijama :o
ugl mato vidio si da ti jedan šljam od napajanja može prirediti katastrofu pa si spoio jo jedan još veći šljam da dobiješ još veću priliku za katastrofu?
kihot ima trgovinu u kojoj ih prodaje.. nekako sumnjam da bude sam sebi išao radit negativnu reklamu= Citat =:
Ja mu niš ne vjerujem jer je tvrdio da ima 40+ godina a jedva je prevalio dvadesetu .Bilo na BUG-ovom forumu ...nemam više link.
Ma to je Cele vjerojatno pobrkao Kihota i Hyperiona.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Nije nitko nikoga pobrkao nego je Cele303 s ekipom na Bug Online forumu podijelio informaciju da je Don Kihoty (Bug Online) ustvari poznat i kao Valg (PC Ekspert), Valnjes666, mamlaz, Don Kihot i tko zna kako još (PC Play), te da ima (ne sjećam se točno) 22 ili 23 godine. Fora je bila da je Don Kihoty išao kubat nek ljude koje dotični Cele303 (njegov idol) zna godinama i onda mu je spustio i zaključali su temu. Nije Don Kihot loš, ali boktemazo uistinu pretjeruje s ASRock i LC Power hajpanjem, pa je čak i ljudima po drugim forumima to počelo lagano da ide na živce...
Meni je osobno zgadio ASRock i LC Power konstantnim hajpanjem, spominjanjem toga u čemu je ASRock prvi u svijetu, te kako LC Power napajanja radi CWT, ali najviše me naživciralo što neutemeljeno sere da je Gigabyte smeće. Jer nije. Gigabyte FTW!
+1 :) ,also jelo može malo više slika a manje rasprave kolko Kihot ima godina i slično.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
jao kad se sjetim mamlaza :D
latencija je kad ja tebi nesto kazem, a da ti to skuzis 5 sekundi kasnije. znaci da je latencija 5 sekundi. odnosno, kliknes misem, a monitor to prikaze 50ms kasniije. 50ms je latencija. oscilacija je... hmm... jednostavno i slikovito: hodas po nekakvoj uskoj dasci... ne budes cijelo vrijeme hodao full ravno nego ces malo lijevo malo desno ic... znaci da osciliras... isto kao kad se vozis na biciklu bez ruku... ne mozes fullfull ravno vozit, nego moras malo lijevo malo desno ic... oscilirat... u tehnici bi to znacilo da ako imas neku zadanu vrijednost jednaku 10... ukoliko ona oscilira, bit ce primjerice malo 9 malo 11, ili malo 8 malo 12... ako ne oscilira - bit ce cijelo vrijeme 10...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
kapiš?
i da... dosta offtopicarenja...
E pa da, na sličan način se može opisati i oscilacije napona... sa tom nestabilnosti ravne crte ^^ zato sam i pomješao :P
Eo kao neki ondopic :o
http://img651.imageshack.us/img651/1...01246yx.th.jpg
Novi hard, sad ih je 3
i nije ti bas pametno ih tak blizu poslozit...razmjesti ih da svaki ima bar jedno prazno mjesto izmedu svakog
So true. Zna čoek kaj priča. Poslušaj ga i prosperitet ti je zagaramtovan!
RIDER32, previše se igraš s komponentami IMO. Propelere krovne tankim koncem vežeš, diskove u hrpu stežeš, još sam čekam kad ćeš chassis početi da režeš...
Editirat ću post da vidiš kak se diskači organizuju in da chassis. Staviču sliku da ceo svet vidi kako se radi poso!
Tvrdi disk 1000.0 GB, WESTERN DIGITAL Caviar Green, SATA, 64MB cache, 5400okr./min, za desktop
Jel isplativo? Treba mi za storage.599kn košta.
Ma to sam samo uguro u komp onak da radi... i pržilicu sam iskopćo jer mi fali SATA napajanja. Morat ću napraviti jedan molex to sata jack samo mi treba shema.
Na diskove puše jedan 120mm vent, zato sam ga i stavio tako, inaće se nebi ni usudio.
Al razmjestim još to ofc... vidim da se disk previše kuva.
Sam davaj slike, dobordošao je svaki prjedlog iako već imam viziju kako bi mogli stojati. Samo mi se neda gasit komp :D
Edit: mato ja sam taj htio samo nisam imo dovoljno para. Samo naprjed :thumbs2:
ad riderova slika: trenutačno mi je ovo najveći problem, želim također uzeti novi disk ali nemam ga jednostavno kamo staviti zbog pametnjakovića iz chiefteca koji su odlučili da će jedan mali kavez sa 4 slota za 3.5'' drive biti dosta..
mislim da će se dogoditi to da će novi disk završiti u 5.25'' slotu, direktno ispod pržilice...
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
e da... samo metnes neke stare gace unutra i imas savrsenu suspenziju vibracija!
tak sam ja na dno kucista metnuo svoje diskove... na TRUEu je vent na 5v, HD4870 vent na 22% i komp je tisi od kazaljke starinskog sata...
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Hehe,neću ga platit 599kn imam neki popust u linksu,stalni kupac....oko 520kn će me izač,sad samo pare da skupim i idem po njega.