meni su oba dva filma odlična :(= Citat =:
Izvorno postao Helena
neznam zašto neki seru po panišeru... meni je to jedan od boljih filmova prema stripu, a i on mi je jedan od najdražih strip junaka...
Printable View
meni su oba dva filma odlična :(= Citat =:
Izvorno postao Helena
neznam zašto neki seru po panišeru... meni je to jedan od boljih filmova prema stripu, a i on mi je jedan od najdražih strip junaka...
Apsolutno se slažem s ovim, osim da je Superhero Movie odličan!= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
OT: Hero - 9.7/10 - neznam zašto, ali ovaj film mi je najbolji od svih tih Kineskih (ili je Japanski?) martial-artist spektakala, iako još nisam pogledao Prokletstvo Krizantema! Bila bi čista desetka da nema par glupavih grešaka (poput onih strelica kad baci i pogodi bijelu samo a onda ostale padnu s desna i s lijeva iako je on njih bacio iz sredine prostora)!
Pogotovo mi se sviđa scena borbe s Sky-em u "dvorištu" dok lagano pada kiša i starac svira..... naježio sam se više puta kad sam gledao!
prije 2 dana , jedan vrlo dobar klasik- The Wanderers, film je odličan, vrijedi pogledati.
fakat stariji filmovi :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao izgubljen u vremenu i prostoru
Ajme, Heroja sam davno gledao i ničega se ne sjećam :(= Citat =:
Izvorno postao Frky
Taj film je bio među prvima od tog kineskog povjesno-spektakularnog žanra, za kojeg onda nisam baš ni bio previše zagrijan pa sam u kino otišao ravnodušan... Sjećam se samo (kao i uvijek) predobre scenografije i mijenanja boja ovisno o perspektivi likova.
I Jel Li je stalno govorio "š", što na kineski, čini se, znači "da" :)
Morati ću ga opet pogledati, damnit.
Pogledao sinoć ponovo Sin City.
Odličan. :pray:
Najbolji lik mi je Marv.
@Aerial: Gleda sam ga i ja davno, pa sam obnovio gradivo!
Live ! http://www.imdb.com/title/tt0810945/...maloSteži šit.
Jel netko od vas gledao uopće onu suptilnu priču heroja iza spektakla? Jel ga tko uopće skužio?
Taj film nema veze s raskošnom koreografijom i nerealnostima. To je samo krinka za ono bitno.
Naravno, ionako ne gledam Kineske filmove eksluzivno zbog koreografije (osim ako u njima nije Jackie).
Pda, većina ih je takva... samo, kažem, prošlo je vremena od kad sam ga gledao i nisam nešto posebno bio zainteresiran za film, pa ga nisam previše ni shvatio :/= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
EDIT:
WTB videoteka
Pas mater, sve se pozatvarale u krugu od 2 km, a prokleta maxTV videoteka je gora od YouTubea
Hot Fuzz,The big Lebowski filmovi su predobri nasmijao sam se do boli :pray: :pray:
Oke, upravo sam pogledao Heroja... na youtubeu. Slava onome tko ga je cijelog uploadao.
Feast :rotfl:
smiješno i bolesno
evo baš sam pogledal The Happening, Mark Wolberg glumi
tbh film je tolko dosadan i zamarajuć, da niš nisam skužil
baš bezveze
Pogledala još jednom The Incredible Hulk danas ujutro. Gledala sam ga prvi put u kinu i film mi je predobar. :thumbs2:
:bravo:= Citat =:
Izvorno postao Helena
Fenomenalan film, nebo i zemlja prema onoj prvoj verziji koja je u svakom segmentu retardirana.
Definitivno. Onaj prvi film s Banom u glavnoj ulozi mi je bio toliko dosadan da sam doslovno zaspala nakon prvih pola sata. Probudila sam se na kraju, kad idu creditsi. :rotfl:
Ja sam prvu verziju gledao sa curom, ona je imala istu reakciju na film kao i ti :D Probudila se kada su Creditsi išli, a zaspala je nakon prvih valjda 40 minuta filma :rotfl:
Ja ne kužim kak ja nisam zaspao, ne znam zašto, ali nikada ne zaspem uz film, koliko god mi se spavalo... Dok svi ljudi koje ja znam, zakrme taj čas :D
trebaš vidit mog starog, kad sam mu Bourna nabavil, ovaj zadnji kaj traje pa skoro 3 sata, gledal ga je cijeli tjedan, prvih 5 min filma, gotov,mrtvo tjelo...
taj čovjek nesmije u vodoravan položaj doć...da je meni ta moć :(
Upravo sam gledao Dragon Wars iliti D-War. Film je nevjerojatno epski loš. Toliko je loš da je čak i dobar! :p
YnQXvQ1R4gg
Al ono, krš od filma! :p
Ufff... Gledala to... Sranje, totalno...
da gledal sam to lol
a ono ok su mi zmajevi donekle, ali prica je baš loša
ja sad snimam ovaj Vengeance is mine na hrt1, traje 2 i pol sata.
btw, ja u zadnju godinu kad sam umoran zaspem u roku odmah, na bilo čemu, da mi sad dođe george lucas i da sw7, a da mi se spava, zaspao bih, dok prije nisam mogao zaspati ma kako loš film bio...
Ista stvar se meni dogadjala,nisam uz tv mogao zaspati nikako,a sad stara ujutro probudi i vristi zas tv jos radi xD.Inace pogledao sinoc Hide & Seek,odlican film,sa odlicnim glumcima,mala je stvarno horor cura,nebi se budio kraj nje(da je malo starija da se razumijemo:) )
Ja sam isto gledal,nebi htel takvog starog xD= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
ovo izgleda ko mješavina Silkroada , King Konga i Rata svjetova... :thumbs1: :yuck:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
ahahahahaaa:D:D= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Definitivni must see! Jos me podsjetio na megahit Komodo protiv kobre !!!!
Hs_JySW7njk
Get Smart - 6/10 - dobar film za ubiti vrijeme! Film je nešto tipa Johnny English! Čak imaju sličnu radnju, odnosno početak filma!
Klasika :pray:= Citat =:
Izvorno postao Gothmog