Treća sreća.
Printable View
Treća sreća.
Koja prva dva puta?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Iz kojeg je to filma?
Ruter mi je prestao raditi preksinoć, pomirio sam se da je krepao, i sad se odjednom upalio. Okeeej...
Da su dogovori oko maturalne zabave čisto zlo. Svi se posvađaju i pobiju za ništa, geez.
A tek dogovori oko maturantske odjeće :S
Mi splićani se vama rugamo, a sutra škola :@
I nema Uskrsa.
Imaš sutra školu?
OLOLOLO
ROOOOOOFL
Meni danas dan škole pa nisam imao lol.
ROOOOFL
ja student pa nisam otisao
Ae, nema ni moj brat koji je isto elektrotehničar pa mi se ruga. Idem ono 3 subote ili nešto. Još mi je sad ujutro :'(
KO SE ZADNJI SMIJE
A tek oko majica i natpisa :S= Citat =:
Izvorno postao keko
ALO EJ= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Nisam ti ja elektrotehničar 8)
Nego si tehničar ili ideš u tehničku školu, smjer elektrotehničar ili neki tako je vrag? :)
Inače, jako žalim što sam se digao, nismo ništa radili, osim u razrednice u koje smo pisali. To je to.
Šta su Splićani krenuli u školu?
Mehatroničar.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
OT: još jedna subota, vratio se s probe maloprije. Ovo je fenomenalno, sviramo folklor i klapske stvari a počet ćemo i klasiku kad završimo sve. Svirao bih svaki dan 24/7 da nije škole i prstiju koji znaju bolit nekad :D
I sad neznam što bih igrao... WoT dosadio, ne da mi se tražit neku flash igru... mislim da bih opet mogao svirat ali nije zdravo više :)
:o :pray:
seedam torrent
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/...jpg?1306898671
Probao sam Far Cry 2, završio "tutorial" i odigrao jednu misiju. Nikad nisam mislio da ću ikad reći da je Call of Duty igriviji od nečega. WTF, Ubisoft?
JA nisam ni tutorial riješio...
Ja sam cijelu igru prošao. Ne znam gdje mi je bila pamet. :(
Inače, full igra je potpuno ista kao demo - vozikaj se na drugi kraj mape da uništiš kamion/ubiješ random lika i zatim to ponovi još 50x dok ne dođeš do kraja igre.
Možda je tako, ali editor je neopisivi užitkak i još do nedavno bi bacio koju s bratom. Jedva čekam editor trice :)
Još ništa. Tek je jutro, ffs!
Šta onda pišeš, ffs!?
Dijamante, ne novac.
Ta monotonija mi niti ne bi toliko smetala da mehanika igranja nije zastarjela nekih 15 godina. Klasika, lik se kreće sa WSAD, jedino šta je to kretanje dosta sporo, i imaš šprint koji kratko traje. Noge i ostatak tijela mu se ne vide, naravno, a ne postoji naginjanje u stranu, niti prone pozicija. Zato je šuljanje totalno bezveze i svodi se da parkiraš auto stotinjak metara od neprijatelja koji pate od kratkovidnosti i skidaš ih iz daljine. Da ne spominjem kako protivnici piju metke ko spužve, a oružje je još i malo gore simulirano nego u CoD-u. Što se tiče priče, nema ni približnog smisla. Oboliš od malarije tek što si došao u Afriku, pronađe te tip kojeg si morao ubiti, umjesto da te ubije pusti te da preživiš, nakon toga te neki crimelord uposli da radiš za njega nakon što si mu pobio desetak ljudi (logika), i onda nastaviš sa monotonim misijama i loše napisanim razgovorima.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Zapravo kad malo bolje razmislim, u igri ništa ne valja osim dobre simulacije požara i fizike koja više nije neki novitet u igrama. Imam osjećaj kao da je igru napravila skupina amatera nakon što su dobili gotovo dovršeni engine sa svim tim fensi tehnologijama. U usporedbi s ovim, Crysis je puno igriviji i zabavniji. Da je netko napravio ovu igru kao mod za Crysis, ispala bi mnogo bolje. Više bi štekala na prosječnim konfama, ali bila bi bolja.