Paul Garrison: Dealing with Corruption
http://dotsub.com/view/90c9d651-969f-43 ... dium=embed
Printable View
Paul Garrison: Dealing with Corruption
http://dotsub.com/view/90c9d651-969f-43 ... dium=embed
spoznao sam da mi je prosje ocjena u prvom razredu srednje 3.14 8)
Jesi ti imao 10 godina kad si se učlanio na forum wtf?
sjebo si se u racunu neven
Prvi srednje -14/15 godina učlanio prije nekih 5, seems fine to me.
Ma gledao sam neke podatke na postani-student pa mi se ucinilo da je to zgodna slucajnost :) ,imam 18
Sto niko ne komentira kako mi se firma reklamira na RTL-u 8)
U PRAJMTAJMU EJ
Tko jos gleda RTL?
2. mjesto na županijskom iz engleskog...
:( za prvo mi je falio jedan bod...
Shamefur dispray... :(((((
Spoznah da mi je faks totalno u kurcu izorganiziran. NA Osnovama informatike 1 smo radili Linux, Perl, Web design itd, a na Osnovama informatike 2 radimo powerpoint, excel i acces. Pa wtf?!
Isto... Disappoint.= Citat =:
Izvorno postao Delirium
šta je nisu ukinuli?= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Inače je u našem obrazovnom sistemu sjebana stvar što jedno 3 puta u životu moraš nanovo učiti microsoft office i windowse, ali bar na faksu sam to izbjegao. Trebao si doć na računarstvo.= Citat =:
Izvorno postao Carp
A nisam vidio kad sam prijavljivao faksove. Ovo je jebeni uzas. :(
suicide tips teme na /adv/ :pray:
Uskoro ćeš otkriti /r9k/. Približavaš se
Dal je taj fukkin T-Com smanjio brzine ili nešto? Ja downoladam jednu stvar preko torrenta brzinom oko 100kbps, a istovremeno mi je browsanje sporije od modema.
Oh, and also this: zpLvkR7HmUcS --> Comments section
a koliko brzo uploadas?
jer ak ti je uplaod maximalan neces moci surfati ni da si isus
Ne znam, ali stavio sam neki limit. Btw, speedtest kaže da mi je dl 3.5 Mbps umjesto 4 koje sam prije uvijek imao.
si ugasio torrente prije speedtesta? ak iams od 4mbpsa ukljucene torente koji trose 3 mbps naravno da ce ti pokazati manje.
provjeri si uplaod jer ako ti uploada vise od 25kbps neces moci surfati normalno (t-com u osnovnoj brini daje 25kbps brzine uploada ka se ne varam, il tu negdje)
ugasi torrent program (da ti nst slucajno neb bilo ostalo upaljeno) i onda porkeni speed test/poksuaj surfati internetom
Jel' samo mene Utorrent prije izlaska pita: " 'ste ziher da želite zatvoriti Utorrent?" Ono, tim riječima :/
Kad das hrvatskim tardovima da to prevode.
Dosad je bilo na engleskom, sam se updejtao :/
Da mi je Porfesorica iz engleskog poklonila dvije knjige za plasman na županijskom. :)
Jedna je Warhammer Oathbreaker.
Iako nisu vrh literature, misao je bitna (Ne znam kako zna da volim WH) i uživat ću čitajući :D
Položio sam sve predmete na studiju i ostaje mi samo završni rad.
Jebemu mater, trebao bih biti sretan ili nešto :(
Congratz! Ja uz završni imam još 4 predmeta =(
Spoznah da mi je tata umro. :(
Opet jebeni rak.
Gratz cham. :)
Meni ostala 2 iz prvog semestra. Valjda cu rijesit ovaj mjesec. :(
Ozbiljno Great Duck, ili je u pitanju neka interna koju ne znam? Ako je ozbiljno, moja sućut :(
I ja sam bio sumnjicav kad je umirao prva dva puta al pretpostavljam da je sad ozbiljno