Meni se čini da je ovaj Hatchi tužan samo zato što je pas sladak.
Printable View
Meni se čini da je ovaj Hatchi tužan samo zato što je pas sladak.
ima ga na youtube, zvuči zanimljivo.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
ovaj film ima drugačiju temu od groba, al mene je dirnuo u dušu
Mene je strah gledat taj film.
Pogledaj film ako imaš muda.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Uh, ovo je istina. Uvjerljivo najtužniji film koji sam gledao.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Gledala sam I Am Sam, uz njega sam isto plakala k'o kreten...al' dobro, možda sam ja pičkica. 5 cm per second je odličan anime, nisam plakala al' stvarno je dirljiv.
Ovo što je dugi još naveo sam više manje gledala. A Hachi uopće nije tužan jer je pas sladak, da je najružniji na svijetu bi plakala, ne znam, užas mi je sama pomisao na to, sad mi se plače hahah.
Ovaj Grave of the Fireflies ću pogledati, a ovaj dokumentarac Kid A, thanks što si me podsjetio, imam ga bukmarkano još odavno. The Hunt ću isto pogledati.
Hvala svima.
p.s. plakala sam i ja na kraju Armaggedona, al' dobro, ja sam plakala i na Titanic. Možda nisam zahtjevna što se tog tiče :D
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ator_Movie.jpg
To je to; najbolji film ikadSje eksplozija muškosti, bez suvišnih gluposti tipa objašnjavanje priče, likova, lokacija ili ičega uopće osim bicepsa, žvakanja duhana, metaka, eksplozija i još metaka.
Iza naizgled blesave radnje krije se naravno pametno upozorenje o kraju muškosti, ugrožavanju dominacije penisa, inflitraciji homoseksualnosti i prokletoj emancipaciji žena.
Savršeno.
5/5
To i Commando. Mislim da nikad nisam imao toliko dubokouman razgovor o nekom filmu nego kad smo Babich i ja analizirali komandosa, scenu po scenu.
Mene uvijek ražalosti kad ljudi imaju onaj "haha, to su samo glupi akcijski filmovi, 1/10" stav. Odlično složeni filmovi.
DILLON!
Sad sam se baš sjetio kad sam ja nešto brijao prije par godina kako akcijski filmovi objektivno ne mogu biti dobri, bilo je vezano uz Predatora. Sram me linkat.
No da, nekima su akcići zakon dok su djeca a kasnije su dosadni, meni je bilo obrnuto. Svake godine sve više uživam u filmskoj koljačini.
Crnjo koji si usred bitke brije potpuno golo lice <3
Čak mi je Commando malo bolji od Predatora. Jedan od najboljih filmova ikad, neovisno o žanru. Mislim da sam ga svojevoljno pogledao oko 10-15 puta, znam većinu one-linera napamet.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
+1= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Doduše, kao klinjo ih i nisam baš gledao, mater i otac me uvjerili da su to gluparije, pa sam u to vrijeme uglavnom gledao komedije - žanr koji me danas rijetko kad privuče.
Premda, moram reći da uglavnom ove stare gledam. Otprilike od 2000. nadalje su uglavnom neki bezvezni akcići (uz par iznimaka poput Taken). :(
Expendables 2 ih sve izvlači. Prvi je podosta grozan, ali u drugom su shvatili kakav film trebaju napraviti i uspjeli su u tome.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Jel to onaj dio u kojem Stallone zafitilji motor u helić? Lol.
Expandablesi su užasno loši jer se bolesno trude imati atmosferu akcića osamdesetih koji se uopće nisu trudili da bi bili savršeni.
Meni je dvojka bila sasvim ok, jedinicu nisam ni gledao.
The Expendables 2 i Rambo od novijih i to je to.
Star Trek Into Darkness, 7/10
Iron Man 3, 6/10
Zadnji Rambo pojede sve te akcijske hitove. Eventualno mu je Predator ozbiljna konkurencija.
I Dredd rula.
Da, Rambo IV je genijalan, zapravo vrhunski anti-ratni film.
On je u stvari genijalan na više nivoa. Ne pamtim, ponavljam ne pamtim ni jedan film u kome ima toliko relaistično prikazanog mrcvarenja, nabadanja djece na bajonetu, pedofilije, genocida i klanja a da nakon devedeset minuta izađeš iz kina zadovoljan, dobro zabavljen i sa osmjehom na ustima :D . Jednostavno nevjerojatno i to govorim bez imalo sarkazma. Stallone gledatelju pruža odlično balansiranu katarzičnu zadovoljštinu poput dobre utakmice, u kojoj tvoj tim pobjeđuje u zadnjoj sekundi.
http://swotti.starmedia.com/tmp/swot...ian%20job5.jpg
The Italian Job (2003)
Ako netko slučajno nije pogledao do sad, radi se o grupi pljačkaša koji maznu 35 milijuna $ u zlatu, ali ih jedan od članova iza, ubije vođu i pobjegne. Godinu dana kasnije, pronalaze ga i planiraju kako će mu se osvetiti, uz pomoć pokojnikove hot kćeri.
Dosta klišeja, ali nezz, možda to i nisu bili klišeji u 2003., haha. Osobno volim te filmove o pljačkama, pa mi je ovaj bio sasvim ok. Nisam imao neka očekivanja, film sam ustvari gledao "na poslu" kad nisam imao šta raditi, ali me zabavio i vrijeme mi je brže prošlo. I da, Stathama isto volim, tako da je i to plus.
Nekih 6-7/10.
Original je daleko bolji i legendarniji film.
Nisam ni znao da ima, pogledat cu, tnx. :D
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Mud_poster.jpg
Dobar; lijepa fotografija i ugođaj južne američke vukojebine. Uloge na mjestu. Malo mi se prizaspalo negdje na 2/3 filma, ali valjda zato što je popodne kad me uvijek fjaka uhvati...
4/5
Maratonirao Back to the Future.
Dosad sam ih samo na TV-u vidio napreskokce, ali ovako zaredom ne možeš stati. :)
Drugi mi je nekako najslabiji, ali prvi i treći su oba odlična, sve skupa super trilogija, baš zabava.
Meni je drugi najdraži, vjerojatno jer je najosamdesetastiji od sva tri dijela.
The Green Mile
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Green_mile.jpg
Uff, ne sjećam se kad sam zadnjii put gledao ovako dobar film. Traje tri sata, i tijekom cijelog trajanja nijednom nije dosadan. A i glumačka postava je odlična - Tom Hanks, Michael Clarke Duncan, David Morse, James Cromwell, Barry Pepper, Sam Rockwell, William Sadler, Graham Greene, Michael Jeter, Gary Sinise i Harry Dean Stanton.
10/10
Odličan je to film, klasik. Sam Rockwell je praktički ukrao film. Najdomljiviji lik.
Ne budi alternativan.
Emperor
Svidio mi se, i naučio sam nešto iz povijesti, pod uvjetom da je film povijesno točan.
Preporuka.
The Best Offer, 7/10
The Hunt, 8/10 :thumbs2:
Htio bi pogledati taj The Hunt, ali baš sam završio s Hannibalom, pa bi mi bilo čudno.
Za kojih par tjedana ću, ak se sjetim.
The Conjuring
Ajmo uzet Poltergeist, Exorcist, s daškom Insidiousa, Sinistera, Birdsa, zmiksat sve zajedno, i evo Conjuringa - najstrašnijeg filma desetljeća za kojim teenagerke uzdišu i daju mu desetke na imdb-u.
Naravno, bezira se na stvarnim događajima.
Ima čak dva bu efekta (kad se vrata zalupe, i kad se vrata zalupe malo jače).
Ima i happy ending.
What's not to like?
Neznam, sve je dosadnjikavo, već viđeno, ni malo strašno niti jezivo, a kak ide prema kraju postaje sve više besmisleno, do tog happy enda.
Redatelj mi je inače ok, ima tri dobra filma, ali ovaj mu je promašaj.
Stvarno ne shvaćam zašto ga nazivaju mesijom horrora desetljeća i daju mu onako visoke ocjene.
Čak je i glupi Sinister bio malo jeziviji.
4/10
Previsoka ocjena.
http://blog.indiereign.com/wp-conten...Movie-2013.jpg
Jako pozitivno sam iznenađen ovim filmom. Prvo, nisam uopće znao da je ljubavni film, jer inače ne gledam takve, al to mi uopće nije smetalo tokom filma. Fotografija je fantastična, techno muzika se komično slaže sa settingom i film inače odaje neki dojam magičnosti.
Leonardo odličan, iako me je počeo živcirati svojoj opsesivnošću pri kraju. Toby Maguire začudo vrlo simpatičan u filmu. Radnja te uvuče i nije nužno toliko predvidljiva.
Možda sam još pod dojmom i treba mi još jedno gledanje, ali nekad zasad stoji
10/10
Jedini film kojem bi dao tu ocjenu, osim naravno LOTR trilogije koju ništa ne može dostići.
Wat.