Bas steta , neznas kakve dogodovstine i zanimljivosti propustas.
Printable View
Bas steta , neznas kakve dogodovstine i zanimljivosti propustas.
http://farm8.staticflickr.com/7048/7...423f33ce_z.jpg
Drive
To je definitivno jedan od onih filmova koje treba pogledati i shvatiti ih. Nije sve servirano ravno na pladnju, nije "mindless action" film i nije neki jeftini i prožvakani koncept sa isto tako jeftinom i prožvakanom egzekucijom.
Film u kojemu Ryan Gosling glumi tipa kojega doslovno znamo samo kao "The Driver" i isto tako film u kojemu su njegove facijalne ekspresije pravo blago i koje pokazuju likov uprising, downfall i ostalo. Ekspresije, ne riječi.
U svakom slučaju, film u kojemu motion picture doslovno govori više od riječi glavnoga lika. Niti jedan dijalog nije slučajan. Ubačen samo kako bi popravio filmovu minutažu. Svaki ima neki smisao.
Da ne bi ispalo da samo hvalim film, jedini problem koji sam imao jest eventualno adaptacija na upravo takav stil filma, koja je isto tako brzo prošla.
Bryan Cranston je ukrao svaku scenu u kojoj je bio, jer, ipak je on Heisenberg.
Film koji bih nakon par sati mogao opet pogledati, čisto kako bih obratio pažnju na neke detalje koji su mi promaknuli prvi put.
7.5/10
(možete dignuti za jednu ocjenu, nije problem)
Nije Heisenberg nego je Hal.
Hal Heisenberg.
Moram i ja taj Drive napokon pogledat.
Nemoj ni ovo propustiti
Film je orgazam.
Probao pogledat The Conjuring.
Odustao na pola filma. Sranje.
Only God Forgives gledam čim izađe na DVD.
Inače, film je bio popljuvan u Cannesu. Pokazuje koliko su profesionalni i intelektualni ti smradovi tamo.
Kaj sereš, još ga nisi ni pogledao.
Po samom prikazivanju end creditsa film je bio booan.
Što serem?
Niti za ne znam kako loš film ne bih nakon prikazivanja išao direktoru u lice booati za trud i vrijeme koje je uložio u produkciju toga filma.
Film je smece i s razlogom je popljuvan
Zašto nebi booao ako je film užasno loš ? Jel postoji neki zakon protiv zviždanja filmova na Cannesu ?= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
Zato što je to odraz seljačina i ljudi koji ne poštuju tuđi rad. Ako mi se ne sviđa film, u redu, ali takav "ugledan čovjek" da to radim sigurno nisam.
Joj jedva čekam da ga pogledam, čim film izazove ovakve raspravice odma znam da barem nešt' dobro u njemu ima.
Opasno si blizu onom "ako ti je igra losa napravi ti bolju"= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
Pa to booanje je najnormalnija stvar na većim festivalima.
Booali su tree of life? A valjda i ta publika nes zna.
Ne, nije. Booanje je nekulturno. Simple as that.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Da, planiram i to nakon Drivea pogledat. Ne obazirem se na kritike, vidjet ću sam :D.= Citat =:
Izvorno postao dugi
Pametno.
Elysium
Priča je prosječna, sve ostalo je vrh - akcija, efekti, zvukovi, čak i kamera nije pre kaotična (zapravo je za današnje standardne vrhunska), sočne smrti (mesaaaa), SF elementi tipa oružja, letjelice, roboti, baš je sve na mjestu. Sam "Elizej" totalno budi Mass Effect štimung, samo Reaperi fale da ga napadnu :D
Po meni uvjerljivo najbolji SF godine. Svaka čast Supermanu, Iron Manu i Pacificu, svaki rula na svoj način, ali Elysium ih dere na svim poljima (osim u epičnosti kod Pacific Rima :D)...
9,8/10
Iron man 3 je žešće sranje. Nikao da odem pogledati Elysium a fan sam Districta 9. Nekako su me uspavali komentari o prosječnosti ovog filma :( .
Magic Magic
0/10
Film je ocajno sranje , nemojte ni pokusavat gledat.
Michael Cera je u filmu tako da mu ne bih dao priliku ni da drži 9.5 na imdb.
Ja ću ga gledat čisto da vidim koliko je loš. Da ga poslije mogu popljuvati kako spada. :D
Kolko sam skužio, on je ljigavi psihopat u tom filmu.
Tako da mu je to možda i najbolja uloga, jer tu i treba biti iritantan.
Michael Cera treba biti u remekdjelu koji će imati 11/10 na IMDB-u da me natjera da zaboravim na Scotta Pilgrima.
Iron Man 3
Isee koje njesra od filma. Pčetak je još kolko na razini, mislim nije bajan i očaravajuć, ali da se gledat, Mandarin super negativac, prejebeno odglumljen. I onda scena kad se otkrije tko on zapravo je -.-' wtf
nemogu vjerovat da su ismijali jednog od glavnih negativaca Marwel univerzuma. To isto onda mogu ocekivat i sa Green Goblinom, Dr.Doom i sličnim. Nebi me ni smetalo da Mandarin kroz cijeli film bio prikazan samo kroz prijetnje.
Nadalje scena kad Peppers padne u vatru i sva roba netaknuta, ok razumijem, nije se htjela skinut, ali takve stvari jednostavno nemoš a ne zamijetit, film se previše bavi Starkovom psihologijom dali da ostane Iron Man i što to njega u životu zaista zanima bla bla bla
sve u svemu sprdnja od filma, cak ni odjavna scena nije bog zna kaj, dosado i sigurno ga necu gledat opet.
2/10S samo zbog CGI efekata, jer budimo realni Mark 42 je cool
Iron Man 3 najbolji film u cijelom tom Marvelovom ciklusu.
Idem ga gledat za pola sata pa odlučim.
Pogledo sam ga i ja.
Moram rec da me ugodno iznenadio i cini mi se kao lijep , drugaciji i zanimljiv kraj trilogije.
Iron Man neće biti trilogija..
A dobro , cinilo mi se tako.
Ma sve pet, to ti kažem, onako, informativno. :)))
Pogledao sam i ja Iron mana. Malo bolje od dvojke, ali jedinica je još uvijek za koplje zabavnija od ova dva. Dio s Mandarinom je bio zabavan, ali cijeli taj zaplet je apsolutno bezvezan. Al i prošla dva IM-a su imala jadne i nepamtljive negativce.
Meni je Kingslyjev lik jedan od najpamtljivijih u svim superhero filmovima.
Aha, rula lik. Da se ignorira cijelo ono rušenje kuće, borba u malom gradiću, dio sa avionom i završni fight sa svim suitovima i dalje bi bio najbolji Marvelov film (uz X2 i The Last Stand) samo zbog Kingsleyjevog lika.
eksept