Aha a dobro sam zelim da znam kada ce a onda ce vec najavit :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Printable View
Aha a dobro sam zelim da znam kada ce a onda ce vec najavit :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
A kao, prije nekih godinu ipo dana su rekli "sometime during 2009", ali s obzirom da ga još nisu ni počeli nekako sumnjam da će ga brzo skrpati :)
xD!A bice valda do 2010 ak ne tada do 2012 hh sumnjam oce do 2010 valda! :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
I još nešto,trebam li platiti za upgrade accounta kad instaliram ekspanzije,i koliko?
ulogiraj se na account i sve ti piše
Nisam još ni naručio igru...
E,i koje su kartice podržane,i u kojim se valutama može plaćati?
de dosadan si više uzmi si trial i vidi koje kartice moše koje nemoš i koje valute itd
da stvarno,jebote imas www.wow-europe.comSi tamo ti pise sve sto te zanima, ako tamo ne mozes naci sto ti treba onda se javi na forum ...
Mogli ste to i pristojnije reći...
kveščn:
nakon veselja kod Wrath Gatea kad onaj izdajnički forsaken smrad napadne kombinirane snage horde i alijanse onom zelenom gadarijom i pobije sve živo, 2 zmaja pričaju o Fordragonu:
Korialstrasz says: My Queen, do they know?
Alexstrasza the Life-Binder says: No, my beloved.
Alexstrasza the Life-Binder says: [Draconic]SAshj zila gul kirasath lok ante il lok buras danashj Gul gul
Korialstrasz nods.
Korialstrasz says: They will not.
prevedeno:
Alexstrasza: [Draconic]SThey must not discover the fate of the young paladin. Not yet.
any clues?
Inače, ovo gore što je Hellboy napisao vam je *SPOILER*, čisto da znate :rotfl:
A ovaj, doduše, ne znam što to dvoje melju o paladinu...
vala ga je uzela sa sobom iako mislim da imam neke veze s onim preuzimanjem uc-a
Ja mislim da ga je Arthas pretvorio u Death Knighta i sad je kao neki boss u Icecrown Citadeli ..
Yep, to je i meni palo na pamet.= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
Jel bolje enchanter pa raditi one mountove i to ili jc i mining?
enchanter ne radi nikakve mountove to rade inzinjeri i tailori ..
Pa da mislio sam na inzinjera :D
Tailori mogu mounta radit?? Fintica!= Citat =:
Izvorno postao lizard
normalno da mogu letece sagove pravit
"This is a very fast rug" :rotfl:
a inženjeri mogu raditi čudesa od mes...no wait...well...2 najkulnija mounta u igri
http://i71.servimg.com/u/f71/11/71/19/94/9645410.jpg
http://images1.wikia.nocookie.net/wo...0px-Copter.png
pisat ces krv dok napravis motorin...
Ja sam ga napravio i nisam pisao krv ...
http://img261.imageshack.us/img261/2...agmotorul3.jpg
i imam jos 5k golda kod sebe..
dobro ti si igro na 70 dosta dugo i skupio nes para valjda neznam kako je on , znam da cu ja pisat krv eto ..
ma leteci sag je najkul mount u igri, kaki motori :D
Hah, zakon izgleda, svaka čast na trudu (čuo sam da materijali dođu sve skupa oko 15k, jel to istina?) :D= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
Točnije 18k ako se nevaram :D
P.s. Aerial imas MSN?
[Titansteel Bar]x12,__________________1 bar = 250g
[Handfull of Cobalt Bolts]x40,__________1 = 1 Cobalt Bar
[Arctic Fur]x2_______________________1 = 50g
[Salvaged Iron Golem Parts]x1_________1 = 3500g
[Goblin-machined Piston]x8____________1 = 1000g
[Elementium-plated Exhaust Pipe]x1_____1 = 1500g
pa racunajte
Damn.. skupo :|
@ Black Knight: je, imam, piše mi u profilu.
Imam jedno pitanje šta se tiče lorea:zašto titani nisu pomogli rasama s Azerotha kad ih je napao burning legion?
Titani su nakon završenog posla na Azerothu otišli uređivati bezbrojne druge svjetove...bezbroj svjetova je palo pred Burning Legionom...a Titani se brinu za nove svjetove i ostavljaju čuvare na njima (Dragon aspects na Azerothu)= Citat =:
Izvorno postao keko
Otkud vam ta priča i to? Iz knjiga ili?
pročitao nekoliko knjiga i hrpetinu tekstova na wowwikiju i službenim stranicama...warcraft lore pere ostale...mnogo...
Mislim da ipak ne pere TES lore... :)
podjednako su duboki...a to mi je jedino bitno...da ima masivan, mastan, debeo lore iza sebe...
e dal neko zna gdje mogu nabaviti gingerbread cookies i ice cold milk za djedaa mraza(great father winter).svugdje sam tražio al to jednostavno ne mogu nać
Koliko se ja sjećam to možeš kupiti u IFu odmah pored Djeda, mislim, nisam 100% siguran...
cookiese moras s cookingom napravit...
Ili kupit u AH,ako ti se neda zezat s kuhanjem.