e, to, nasel prek cage-a, lol...
a bas sam jucer gledal najvece smece od njegovih filmova, drive angry, lol, al dobri auti, ak nist drugo...
Printable View
e, to, nasel prek cage-a, lol...
a bas sam jucer gledal najvece smece od njegovih filmova, drive angry, lol, al dobri auti, ak nist drugo...
Najveće smeće bio bi Ghost Rider 2.
"Thank you for contacting us today here at Zavvi.
We have been looking into this for you today. I can confirm that no payment has been taken in regards to your order. Please contact Paypal to verify this as they may be holding it in escrow.
I can assure you that your order and custom are very important to us and we are very sorry for any inconvenience that may have been caused.
"
Sta znaci ovaj mejl, a posebno ovaj dio sa escrow? Cekan da mi vrate novce nakon neuspjele narudzbe i to se oduzilo vec par mjeseci i dosta je mejlova razmijenjeno i uvijek je odgovor radimo na tome, oprostite na neugodnosti, jedite govna etc.
prvi mi se nije svidjal, tak da ni drugog nisam pogledal... a pricali su da je onaj lov na vjestice, al je cisto ok film... al ovaj ak nisi gledal... ni nemoj...= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
malo si ga popusio:D= Citat =:
Izvorno postao Falus
malo puno
Znaci nista od 150 kn nazad jel? Posla san i paypalu ovo cisto da vidin sta ce rec, ali nista od odgovora jos
paypal je mene zajebao na veliko, 10 dana sam čekao kod da potvrdim karticu, na kraju ga nisu poslali i blokali su mi karticu. jebeno.
Lol, ja karticu nisam ni potvrdila i sve je u redu.
kamo mogu kupiti one trake/vrpce crne boje koje se stavljaju u pisaću mašinu?
Provjeri u knjižari.
a budem, ali čisto sumnjam pošto to nigdje nema baš na netu za naručit
u boljim knjizarama bi trebalo biti... pa imaju ljudi jos strojopis u skolama, mora biti...
nego, dal se pametno obrijat ispod pazuha??? inace, znojim se ko zivotinja, pa zato pitam...
Mislim da dlake smanjuju znojenje tako da ne znam kolko je to pametno.
Samo će ti smetat znoj. Dok ne izgleda ko šuma koga briga.
Kupi ovo:
http://www.deviantpics.com/images/bB6uy.jpg
I budeš suh ko barut.
Iako doduše ja se inače ne znojim ko stoka pa možda nije mene za slušat.
Other than that, ne kužim kako dlake sprječavaju znojenje? :s
Either way, to je sve gadno, do not want.
Inače on topic, ako bi kupio PSVita, kolika mi je u životu korist od 3G verzije? To bi ionako opet trebao plaćat net, rite?
Smanjuju?
Dlake nemaju veze s količinom znojenja, no imaju veze s neugodnim mirisom. Miris ne dolazi od znoja nego od bakterija koje se hrane njime. Dlake = veća površina za bakterije = neugodniji miris.
Dlake upijaju znoj, jebemti.
I? Dlake = smrad.
GOD!
Ajde malo razmislite ljudi!
Dalke ne zaustavljaju znojenje i ne upijaju vlagu. One zadržavaju znoj između sebe te time dolazi do sporijeg isparavanja. I one povećavaju smrad.
e e e, tu smo... a brijem da bi bez dlaka se znoj cijedil po tjelu, pa bi mi opet cijela majca bila mokra, lol... ma probal bum pa bum videl, lol...
Pa s brijanjem nećeš spriječit znojenje, ali ćeš umanjit neugodne mirise. Plus, antiperspirant je puno učinkovitiji ako se obriješ, tako da ćeš indirektno zapravo smanjit znojenje.
^ This. Ako se obriješ više dezodoransa dolazi u dodir sa kožom umjesto da samo namuljaš dlake.
Dakle učinkovitije je.
Tko mi nađe neki funkcionalni video za hipnozu dam mu/joj guze.
Baš me zanima bi li se mogao hipnotizirati samo tako pomoću nekog videa... O_o
:(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Meni je ovo uspjelo.
Btw, self hypnosis?
Mislim, bez videa.
PSVita 3G ti je nepotreban ulog. WiFi verzija je sasvim dosta. Nema potrebe za mobilnim internetom na tom uređaju= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jel moguce ikako namistit da mi kad pustin muziku svira i na zvucnike i sluse pa ja biran koje cu koristit? Probava san kombinacije ali di god usteka mi svira samo zvucnici ili samo sluse. Problem je sta je kompjuter na nezgodnom mistu pa mi je problem se svaki put zavlacit, izvlacit, ustekavat, istekavat, ovisno jel zelim skypat ili slusat nesto.
Ili spojiš sluške u prednji zvučni port ako ga imaš, pa šaltaš u Windowsima, ili preko splittera:
Meni osobno prednji port zuji, pa sluške spajam na port na tipkovnici (Steelseries Merc Stealth) po potrebi.
Glup san, zaboravija san na prednji port :D Sad mi je vec zgodnije ustekavat, istekavat po potrebi, zahvaljujem :wink:
Očistio komp od prašine i sve ali se određene igre i dalje gase, kako da sad to riješim (valjda je pregrijavanje u pitanju)?
Mislim, npr. CoD 2 radi neko vrijeme pa se komp jednostavno resetira.
Napajanje?
CoD2 je zlo. Ta igra mi je prije 5-6 godina ubila računar. Doslovno.
Ne da mi se opet vadit sad kućište... jedino što sad mogu razabrat je natpis 230 V :(
Dok to ne sredim, da nađem koji program ili slično što mjeri te temperature i sl.?
Ne gasi se samo na CoD 2, evo Trackmania, Deus Ex: IW, pa čak i Torchlight riknu nakon nekog vremena. Jedino Minecraft, Deus Ex, Pokemoni i tomu slično rade ali to su sve pizdarijice.
HW Monitor.
Jesi zbilja očistio od prašine, u vidu unutar hladnjaka od procesora, unutar napajanja? :)
Pa mislim da jesam, rastavio sam napajanje, maknuo fan i sve i otpuhao koliko sam mogao. Prvi put sam nešto loše zavidao ali sad je sve u redu (štajaznam, nisam neki ekspert u ovome). Što sad s ovim HW Monitorom, pokrenem igru pa gledam promjene ili?
Meni je isto tako bilo. Igram igru 5-10-15 minuta i onda se smrzne i bočne onak brujat glasno i nakon 10ak sekundi se resetira. Očistio sam sve od prašine i snimio nove drivere za grafičku i zvuk i od onda radi. Mislim da su ključni bili driveri za zvuk. Ne znam kako ni zašto, al' probo sam sve moguće i to je, čini se, pomoglo.
Imam jednu genijalnu/glupu ideju:
Izolir traka + selotejp u ulozi vodonepropusnog kućišta za Flip Mino kameru. Ideja je da se cijela kamera pomoću izolir trake i selotejpa zapečati i da se može potopiti u vodu i snimati pod vodom. E sad, meni to u teoriji djeluje kao ideja dostojna Tesle, ali sam malo skeptičan kak bi to ispalo u praksi.
Mišljenja?
Kako ćeš skinuti to da ne smočiš kameru? :)
Dok osušiš, ode baterija :)
Koristi nelubricirani kondom. Jednostavnije i sigurnije.