Na stranici u komentarima:
:)= Citat =:
fl4nd3r: meni se digo
Printable View
Na stranici u komentarima:
:)= Citat =:
fl4nd3r: meni se digo
Izvor blizak istrazi je dodao da je većina osumnjičenih imala otvorene profile na Fejsbuku, gdje su gotovo otvoreno komentarisali svoje dilerske poslove.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
koliko glup moraš biti.. (ako je istina)
Bar ih pola ne znam :(
thought so.
^
http://www.24sata.hr/svijet/kako-se-u-p ... ice-211914
Pre strašno koliko je to zaostao i zatucan narod.
Dva solidna komentara
Ali da, sta ce djeca...samo rade ono sto vide= Citat =:
prije 41 minutu
onaj: Jao kad se sjetim vremena kad smo se sva djeca iz sela igrala rata. Neki su si napravili drvene puške i pištolje, neki su imali plastične, pa bombe (igračke naravno) itd. itd. Usprkos ratu, nama djeci je to bila velika zabava. Nikad neću zaboraviti povike tipa "Marko izađi, mrtav si, upucao sam te" hahahaa. A što danas imamo? Računala, Play Statione , Facebook, mobitele i sva ostala sranja. Ne možeš vidjeti dijete na ulici osim kada ide do autobusne stanice na bus za školu i nazad. I na kraju, neizmjerno sam zahvalan Bogu, roditeljima, ili kome god, što sam imao čast osjetiti djetinjstvo u predinformatičkom dobu nazovimo to tako...
prije 1 sat i 22 minute
sabo: Dajte ljudi smirite tenzije. Šta se djeca igraju? Ono što svakodnevno vide ili ono što ih bombardira svakodnevno na svim medijima, ali i u stvarnom životu. Mi smo kao klinci stalno se igrali partizana, ustaša, švaba jer je to bio tadašnji trend. Danas djeca u nekim zemljama vide ovo kao igru. Budite sigurni. Nije svaki musliman terorist
Ih,pa nisu oni krivi sto zive u takvoj zemlji.Oponasaju ono sto se desava u njihovoj okolini.
Edit:KID je brzi.
Mi smo se igrali rata gdje smo branili državu od agresora, oni se igraju terorističkih bombaša samoubojica :( To po meni samo govori koliko je narod u qurcu kada su im djeca već u toj dobi izložena terorizmu. Ali da, nisu ona kriva.
Lisa je tamo :(
Šokantno otkriće: Michael Jackson je bio kastriran?
Francuski kirurg Alain Branchereau autor je knjige 'Tajna glasa Michaela Jacksona' koja će 9. ožujka biti objavljena u Francuskoj.
U njoj Branchereau iznosi šokantnu teoriju da je tragično preminuli Kralj popa bio kastriran, što je najveća tajna glasa Michaela Jacksona koji se kroz desetljeća nije mijenjao.
Kastracija se nije dogodila fizičkim već kemijskim putem, što je kirurg objasnio kao neočekivanom negativnom posljedicom terapije protiv pubertetskih akni. Kemijska kastracija se po Branchereauu dogodila slučajno i bez znanja Michaela Jacksona.
Autor knjige je snagu i karizmu Jacksonovog vokala koji je imao na publiku usporedio s istim 'moćima' koji su tijekom 16. stoljeća imali glasoviti kastratati.
Branchereauova teorija svakako donosi i nove komplikacije po pitanju Jacksonovih živih potomaka, jer ako je bio kastriran, sigurno ih nije mogao imati.
Udruge za zaštitu djece osudile su snimku i okolnosti u kojima djeca u Pakistanu odrastaju, piše Daily Mail.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da, osudila su snimku djece koja se igraju. I Okolnosti će sigurno imati o čemu razmišljati sad.
znači i ja i ti smo isto nominirani...= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
http://www.24sata.hr/svijet/zenu-vozio- ... sat-212129
Ono, tužno je, ali 60 kilometara :rotfl: :pray:
To se dešava kad se muškarac seli od žene, a ona se ne želi maknut ispred njegova auta. :D
http://www.dodirnime.com/zanimljivos...u-malom-psicu/
Naslov za ovu vijest je čudan.
Alien Bacteria Life Discovered οn Meteorite
DUM DUM DUUUUM
Otkriven je FOSIL, i to ono što bi NAVODNO trebao biti fosil, tako da i dalje ništa :(
Kakva glupost.
Moj djed je umro u 30 godini života od alkohola. Što jest je, pametno...ja moram durati još 70-80 godina da umrem...baš sam neinteligentan...
Ništa od toga.
:rotfl: :rotfl:
Hahahaha - http://www.24sata.hr/svijet/redovnicama ... aru-212728
Jebemti takve časne koje imaju u ormaru 11 milijuna kuna i to u plastičnim vrećicama :rotfl: :rotfl: :pray:
http://www.rawstory.com/rawreplay/2011/ ... f-90-each/
SLAAAVES, GET THEM WHILE THEY'RE HOT!
Heben party u Japanu jutros
OMFG!
Dan nakon razornog potresa i tsunamija koji je za njim uslijedio, u pokrajini Fukushima je došlo do eksplozije u nuklearnoj elektrani Fukushima Daiichi.
Visoki japanski dužnosnik Yukio Edano potvrdio je da se radijacija proširila u atmosferu. Zona evakuacije je proširena na radijus od 20 kilometara oko elektrane, izvještava Reuters.
Japan je još jučer proglasio izvanredno stanje u područjima oko dvije nuklearne elektrane u pokrajini Fukushima koje su oštećene u potresu. U nuklearkama su otkazali sustavi hlađenja i japansko povjerenstvo za sigurnost je upozorilo na moguće pregrijavanje, a zatim i curenje iz nuklearnih reaktora. Najlošije stanje je u nuklearki Fukushima Daiichi gdje su djelatnici pokušavali nuklearne reaktore dovesti pod kontrolu, ali je danas ipak došlo do eksplozije.
Agencija Jiji izvještava da su radnici kompanije Tokyo Electric Power Co. koja upravlja elektranom očajnički pokušavali smanjiti temperaturu u reaktoru dodavajući vodu. Kako piše Reuters, najvjerojatnije je došlo do golemog porasta temperature i tlaka, što je dovelo do rastapanja nuklearne jezgre i curenja radioaktivnog cezija u osiguranu zgradu u kojoj se nalazi reaktor. Međutim, sada je došlo do eksplozije u zgradi, što sugerira da se radijacija širi atomosferom. Uništeni su zidovi i krov elektrane, a širi se i gusti bijeli dim. Nekoliko radnika je ozlijeđeno.
Japanska televizija NHK izvijestila je da se čini kako je raznesena vanjska struktura zgrade u kojoj je reaktor te je savjetovala stanovništvu da zatvore prozore i ne izlaze iz svojih domova zbog porasta razine radijacije.
:(
j... to umro je kreator pokemona u tsunamiju :(
Japanjerosi su zakon. Bas mi je zao sto im se sad dogadjaju ova sranja. :(
nije još potvrđeno. Također iz nitenda su rekli da nitijedan njihov zaposlenik nijee opasnije ozljeđen.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Glavno da je to sad važno :(
Vidio bi karabaša da je Hideo odapeo.
a baba vanga nije ovo prorekla, a pretpostavljam da bi ovakva stvar trebala biti spomenuta... Baba fail