O cemu ti?
Printable View
O cemu ti?
Yahoo! Answers
Ali majke mi, placem. :pray:
Pa daj link,ne vidim ga nigdje :?
http://answers.yahoo.com/
Idi malo po malo, ima dosta kategorija.
Da sam zaspao na satu :(
Čega? Ako je povijest ili tako nešto, nije to ništa čudno. Možda ni loše.
Povijest mi je najdraži predmet :)
Bio je hrvatski,jednostavno mi se ponekada dogodi :(
Nemoj ti cham3leon =)
Meni osobno su povijest i geografija bili jedni od najdražih predmeta. Sve ovisi o profesoru, a povijest me ionako zanima.
A na hrvatskom ionako mogu spavati, autoritet mu je nula ( profesoru ). Vodi se : Vi radili ili ne radili meni je plaća ista, a iz hrvatskog imam 5, a spavam xD
Jep, moj profesor se samoprozvao austrougarskom, i sat provodi u upućivanju učenika u državni arhiv, zabava, zabava= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Najdrazi su mu predmeti geografija i povijest...kriva tema :(
Sign.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Profesor iz pov je car :)
Igramo rukomet sa njime pod satom :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
5. razred,Prof. Stojaković.
Može.
D:
Neznam što si mislio sa svojim postom D:
Ali da,imam stojakovića :pray:
On mi je predavao u 5. razredu Povijest inače. :D
Ono u negdje 3. tjednu pita on oće tko odgovarati i ja se javim samouvjereno,kao ono nema problema,znam ja to sve.
Trica lepa.
Njet sretan bijah.
:)
lol,nikada nisam učio povijest a imao sam uvijek same petice kod njega.
A najbolje mi je kad ti daje hintove pod testom :D
Nikada nisam trebao hintove pod njegovim testovima.
8)
hehe,ni ja ,pošto su vrlo lagani :)
da sam sutra na faksu od 8h ujutro do 21h navecer... :(
jadan :( ..drž se antiša
A fala. Al ovo fakat nije humano...jos i u subotu imam ovaj tjedan... :(
ot: spoznah jos da me nema skoro nista na forumu u zadnje vrijeme. A o nekakvom igranju da ne govorim. Svejedno, u rupama između predavanja citam intezivno knjige. Barem nesto pozitivno :)
Woo, ova iz geografije nas sili da idemo u 18:40 u planetarij u Rijeku, povratak u ~23:00, a ja se vracam kuci u 15:10, imam "slobodnog" vremena do 16:30, jer jedini autobus za Krk je u 17:00 kao sto sam maloprije spoznao.
Ne zaboraviti da nas prekosutra sutra ispituju iz ~3 predmeta (Latinski & geografija, biologija moguca).
Samo mi jos fali da sutra zakasnim na autobus za povratak jer jedini koji je nakon toga je u 16:30 sto znaci da sam zapeo u Krku u tome slucaju.
>_>
O, Krčanin. Nešto danas otkrivam da je mnogo forumaša u mojoj okolici :D
Sporo kontas, vec sam davno rekao da sam sa Krka.
Samo jos fali da saznas da je C iz Rijeke. :)
Ne, njega sam već i osobno upoznao... :D= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Uopće se ne sjećam da si se izjašnjavao o lokaciji, ali možda slabo pamtim. Krk na neki način također smatram svojom okolicom jer mi djed i baka žive u Puntu, pa...
Ako smijem nagadati, prezivaju se Zic ili Orlic? :)
U oba slucaja, moj stari im najvjerovatnije daje penziju. :D
Da je Google Translate evoluirao poprilicno,bas sam citao neki teks preveden sa talijanskog na engleski i stvarno izgleda maestralo i nevjerovatno,svaka cast guglu.
Spoznao sam da više nemam sonica na msn-u ( :? ) i primjetio sam neke svoje čudne postove, oke, što je jučer bilo?
I spoznao sam da su mi neke cudne boce na podu, slutim na ono najgore :rotfl:
Predator ima lep glas.
Note to self: To što je netko bi neznači da ima nježniji glas od ostatka populacije.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
... Uslijed krivih očekivanja, usro sam se kad sam čuo Sonića.
Probaj sa kenanom.
Imam sat ipo slobodnog vremena.
Ko oce, mozemo se naci u onoj novootvorenoj zvjezdarnici/planetariju/watever u Rijeci.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pederi to vole grubo očito.
Kaže se ''Astronomski centar''. :@= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Ja sam trebao ići tamo kad je bilo otvorenje, pošto su ga namjestili za vrijeme skupa predstavnika zajednica za tehničku kulturu Jadrana te astronomskih društava Dalmacije, ali za razliku od prijašnjih godina, ovaj puta je to trajalo samo jedan dan, pa se mom starom nije dalo zajebavat s time. :@
... Došao mi nekidan doma nekakav devedej sa snimkom susreta, baš jučer pogledao... Kul im je taj novi centar.
Ja sam očekivao da će biti... pa veći... :(
Hweh, sada idem na autobusnu, cekam onda 18:30 da krenemo, povratak u ~23.
Soz, anyone being thar?
Ajd, nadam se da cu potrefiti dobro mjesto u autobusu. :)
Ovo ono, što bi ti sad, pa u Hrvatskoj smo. ;_;= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
A i onak, tamo trenutno imaju najbolju opremu u regiji, bar što se planetarija tiče... Zaboravio sam koliki im je teleskop. ;_;
Jel' Dunmer style? :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja nisam ni bio tamo... još :(= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Spoznah da cu poslije vecerasnjeg predavanja koje traje do 21h, ici s jednom kolegicom u vecernju, hmm, "setnju"? :oops: :)
Spoznah i da imam ovaj tjedan nadoknade u petak i subotu...rano je pocelo :(
Dublji brijem. Kaže čovjek da ga mijenjaju sa njegovim starim. ;_;= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Spoznao sam da postoji način za čitanje visual novela bez translation patcheva :D
Spoznah da si trebam kupiti kvalitetnu podlogu za miš, ne neko žubi-ljubi kaufland porš crap. :(