Bičam po ljudima koji mljackaju dok jedu. Ne mogu smisliti to. Mljackanje mi je jedan od najiritantnijih zvukova ikad i izaziva u meni poriv da osobu koja ga proizvodi opalim posred čela sjekirom. :(
Printable View
Bičam po ljudima koji mljackaju dok jedu. Ne mogu smisliti to. Mljackanje mi je jedan od najiritantnijih zvukova ikad i izaziva u meni poriv da osobu koja ga proizvodi opalim posred čela sjekirom. :(
True. Mene jedino jos vise od mljackanja iritira srkanje...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Grci.
Mene ni jedno ni drugo, ali kad netko srkće repetitivno u kratkim vremenskim razmacima umjesto da popije ko čovjek to mi ide na živce.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Al kad mi neko donese neku supu pred komp i onda jede i priča na skajpu pa srče i mljacka...insta-mute
Jebemu ISVUsa! Nikad ne razočara sa svojim fuck upsima.. All hail ISVUs :pray:
So true... pogotovo kad je tišina...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja sam znala otić prije nego pojedem, samo da ne slušam to.
Bleh meni sestra stalno podriguje usred jela i to ono..ko debeli švabo nakon što se naloka..i srce..i ponekad mljacke...al najgore..svadja se za stolom sa drugom sestrom ili majkom il ocem ...ughh
Treba ju dovest u red. Wink wink.
Pocinje me zabrinjavati to sto se ti odma pojavis nakon svakog mog posta koji ima rijec seka,sestra ili sister
Jesi siguran da je sestra?
McPingvin ima RSS feed za svaki post na forumu gdje se spominju sestre, tako da ono, nisi iznimka.
Bičam po tome što ja zadnji sat hrvatskog odgovaram Dunda Maroja.
bičam po školi i svih 14 pedmeta
ohwait, nejdem u skolu
woohoo
Bičam po:
= Citat =:
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
slažmem se. samo zbog toga ocu u modove/admine
Meni više diže tlak vremenski limit na edit. Bar je Hellboy svaki dan na forumu.
Ja sam isto tome podložan, valjda samo crveni mogu spamati koliko žele. :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Kakve veze ima Hellboy sa vremenskim limitom na edit?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Bičam po djeci iz vrtića. Živim odmah pokraj vrtića i svaki dan vrište da nemaš trenutka mira, a danas su im još kupili i mikrofone te ih spojili na razglas da čitav kvart čuje. Jebo im ja milfače.
Meni je dosadio i kanarinac na susjednom balkonu, mogu mislit kako je tebi. I kod mene se gotovo svaki dan u određenom intervalu čuje na momente neko dijete kako cvili. Nije da se dere 24/7, ali ne znam stvarno koji prozor.
bičam po ljudima koji su vidjeli sta je "epic fail" i kad vide da je neko nesto glupo napravio pa samo govore epic fail
nisu culi za fail i huge fail
Bičam po svo usranom životu i molio bih da se netko sa guštom popiša i posere na njega.
NP, rado ćemo se svi posrat i popišat. Samo daj adresu.
Tehno, prokleti tehno, i to ne ona fina klasična verzija tehna gdje su pjesme više manje orginali, nego ovaj val retardiranog umobolnog i retardiranog tehna koji obrađuje druge pjesme, ali još gore od toga je prokleti frankenštaj tehno, kome pobogu pada na pamet da spoji Van Halenov Jump i Thunderstruck uz pomoć tehno vara, zvuči retardirano i loše, da ne spominjem masakriranje Manu Chaa i ostalih, i to je u biti razlog zašto mrzim diskoteke, osim toga skupa i loša piva
bicam po kvaliteti nogometa ovog sv prvenstva i onim blesavim napravama vuvuzelama ili kako li se vec zovu :twisted:
Bičam po breskvama, berbama, zemlji, vrućini, bubama, poljoprivredi i svemu vezanom :(
Nevoliš breskve općenito, ili samo berbu istih?
Ma volim ih nekad pojest, ali njih se sada bere pa po njima bičamo :D
Brekve su zakon.
Nego, jučer ja brao trešnje.
Haha, u nas ima trešanja već mjesec dana :P
Pa ko da nema u nas, što ti misliš, da smo mi na drugom kraju države? :P
Jedem ih i ja odavno, al eto, sad ih brao na selu.
Jesi ih brao za sebe ili za prodaju?
Ja se ubijem od branja za jedenje, a onda mater proda skoro pa sve :(
Za sebe, naravno.
Trešnje ftw.
Ja sam glavni potrošač voća i ostale hrane okolo.
Ajde, gade.
Ja se ubijem tamo u polju... nemrem disat od peluda i zelenila, kukci me izbodu a ono... za mene ostane pola kese :(
Lawl, ja pola od onoga što sam ubrao išlo je u kesu, a onim ostalim smo se ja i brat izgađali :)
Ovo mi je ono treći put u životu da berem trešnje...a jedem ih uvijek.
Da jbt. Meni su ostale tri breskve za pojest. TRI!!!
Lolwut?
Breskve su zakon.Pogotovo kad su dlakave.