"Fazon" je sada i službeno nova forumska poštapalica.
Printable View
"Fazon" je sada i službeno nova forumska poštapalica.
Pa ako jesam, ne provociram nikoju osobu posebno.
I nenamjerno.
Nisam ja nikad rekao da sam dobar...meh, ja samo kažem, nije da se hvalim...neznam, to što vi to shvaćate kao nekakvo kurčenje...
Mislim, nemogu reć ništa što zapravo mislim ili radim da me ne prozovu moralfagom.
Xarabas direktno provocira.
I to što kaže da kad nešto reče, da ga do kraja života zajebavaju...nema smisla.Jedan malokijev counter-post i to je to.
To što on konstantno fejla je njegova stvar.
Kolko ti imaš godina?
Kad se već tema zove provale stoljeća... Se sječate kad je Lorlon rekao da je upao u jamu od 15m i izašao sa manjim ogrebotinama i iščašenjem noge? :D
Da,sad bas gledam slike sto je postao :)
Budalo= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
To je bilo 1.3.2009 godine kad sam pao da, izmjerena je visina i izmjereno je 12 metara. Da, imo sam ogrebotine i ne manje iščašenje noge nego potrgane ligamente i sada mi je lijevo koljeno skroz u kurcu jer mi je oslabilo i nadkoljenica ima oslabljenu vezu s podkoljenicom i još uvijek imam posljedice skoro godinu dana kasnije. Također mi je desni gležanj skroz smrskan i sada kad ga okrečem, čuješ ko da neko gazi po šljunku zvuk. Doktor mi je reko da budem sretan što mogu trčati i generalno - što sam živ uopće
Tako su me isto sprdali kad sam reko da mi se dogodilo ono sa skoro 4 promila Alkohola, i onda odjednom Lorlon uploado slike i svi su zašutili ko mumije. Jel moram i vamo uploadavat medicinsku dokumentaciju di su mi gips stavljali i di nisam smio mjesec dana hodati?
Njima je to smiješno jer misle da je provala... Hah
Volio bi vas vidit da se šetate uz obalu Dunava onom lesnom zaravni po mraku, i onda dođete do ruba i odjednom vam se odroni zemlja pod nogama i sletite dole i razbijete se ko pičke. I sami ste na vijestima čuli da se u Vukovaru to čudo kod gimnazije urušava čisto zbog vremenskih uvjeta, a ne još kad se šetaš po rubu
I serijski samoubojica, znam da se zajebavaš ali u ovom trenu me ovo naljutilo sada
Ej pa ti živiš u Vukovaru đesi komšija.
Naša mlada nadobudna profesorica: Godinu ćete lako zapamtiti, 15 i 69, znate 69...
[Cijeli razred u smijeh, profesorica crvena kao paprika]
Profesorica: Ne znam čemu se vi smijete
[Profesorica i dalje crvena]
Ipak, bila je u pravu, sad smo svi zapamtili tu jebenu godinu.
:)
Neg, jucer frend komentira malo skolu, i tako to te mu izleti "Ekomunisticki smjer."
Jučer,prije polaska doma upada kontrola u bus.
Danas,jedna žesnka pita vozača:"Što su te dvije ženske?"
Vozač:"Kurve!Dale bi pičke za 1 cent!"
Evo jedne moje zgode: kad sam imao otprilike 4 godine, bio sam kod polubratića. Bila je to zima, u dvorištu smo vidjeli nekog pilića kako je odvojen od ostalih i drhtao je, očito se smrzavao. Kako nam je bilo žao, unijeli smo ga u kuću, ali mu nije pomoglo. Tada je moj polubratić predložio da ga malo zagrijemo u pećnici, i mi ga stavimo u pećnicu, upalimo na 200 stupnjeva i kad smo ga izvadili za par minuta, sve se dimilo i više nije bio živ :( . Nemojte pljuvati, bili smo maleni, samo smo htjeli pomoći jadnom piliću, ali smo ipak malo pretjerali.
Imam dojam da je p.b. znao sto ce se dogoditi.= Citat =:
Izvorno postao keko
Hahahaha danas u školi ja posudim gumicu od jednog lika, kaže jeda ova tom liku daj mi gumicu. Ovaj kaže kod ovog cige ti je. Javi se treći i kaže: "Nije ti gumica kod mene".
Cijeli razred skupa s profesoricom po podu... Inače, taj lik uvijek ima neke provale... Jednom kad je prepisivao na testu prepisao je ime i prezime... :D
Svaki razred mora imat ovakvog...ama bas nisan nijedanput cuo ovakvu pricu....= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Kod mene u osnovnoj (2 ili 3) tip jednom pod vrijeme (datum, jelte) upisao "suncano".
Srs.
ja sam to napravio :D= Citat =:
Izvorno postao Chappi
ali nisam prepisivao,nego sam gledao kako treba izgledat razmjestaj imena i prezimena zato što profesorica smanji ocijenu ako nevalja to i nesto sam se zamislio i skuzio da sam usput prepisao ime i prezime :D
Očito, jer se desilo kod mene u osnovnoj par puta, i to dvoje ljudi :D= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Mi isto imamo dvojicu, naizgled potpuna suprotnost, jedan je visok i debel, a drugi je nizak i mršav. A zapravo su isti. Ponekad pomislim kako namjerno imaju takve ispade da nasmijaju razred..
Na fizici jučer:
U prezentaciji formula neki F = 5 neki drugi F
F = 5 mg (5 puta masa pputa gravitacija,jel)
Nastavnica:"I vidimo, znači sila je jednaka 5 miligrama..."
Frendova radna bilježnica iz povijesti
1.Što znate o staljinovom režimu?
-ništa
2.Što bi vi učinili na njegovom mjestu da mislite da vaši ljudi ne rade dobro?
-Streljo bi ih sve...ljenčine
3.Mislite li da je Bleiburg osveta za zločine u Jasenovcu?
-Ne, oni su partizani, oni ne prihvaćaju predaju, oni streljaju ljude
4.Što mislite o bacanju atomske bombe? Jeli vrijedilo pobiti tisuće ljudi zbog demonstracije?
Jedna smrt je tragedija, milijun je statistika.
p.s. dobio je tri :(
Realno gledano, više bi ih pomrlo da su Ameri išli raditi full ofenzivu na Japan :)
Čak ima toga i na faxu. Frendica prepisivala od mene prijavnicu za ispit iz Engleskog (kao jer ona uvjek nešto fula, i to mi nikad nije bilo jasno), prepisala je moje ime i prezime, stavila svoj potpis; a u međuvremenu ja sam odjavila ispit.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Profi je bilo teško za objasniti, šta se zapravo desilo... Ono, na faxu smo, tko će ti povjerovati takvu glupost?
Skoro sam pala ispit radi tuđe gluposti :|
Mc "Don Juan" Pingvin says (19:58):
*btw, znaš za šrodingera i njegovu mačku?
Filip[str1k3r]S- Deus Encarmine says (19:58):
*to je onaj anime
http://trosjed.net.hr/grupe/mate_bulic_kralj_dijaspore/
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
MOZART SE MOŽE POKRIT UŠIMA!MATE JE CAR!
@ pingu- :D
Bio jednom profesor iz hrvatskog stavio nama test iz lektire kao probu. Lektira je bila nešto o hiroshimi, zaboravio ime. I sad, pitanje bilo: "Šta znači banzai?"
Jedna cura i jedan dečko (koji sjede u istoj klupi) oboje napisali: "Ona drva šta rastu na krovovima."
Šta je najbolje, profesor im umjesto da im oboje da asa zato jer su prepisivali (i zato jer su počinili trostruki fail), oboje su dobili 4. [hint: profesor favorizira to dvoje]
Na polaganju vozačkog
Jedan frajer sruši čunj pred komisijom i kaže mu instruktor "Gospodine žao mi je ali ste pali. Upravo ste zgazili čovjeka"
Tek ovaj njemu odgovori "Majmune glupi nije to čovjek, to je čunj!"
:rotfl:
Prije par dana opet.. Pita profesorica kako su partizani ratovali? Ovaj digne ruku i kaže germanskim načinom ratovanja umjesto gerilskim.. :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Kuharska emisija lokalnog TV-a
= Citat =:
desio se mali INCEST, naime pomješali smo posudu sa šečerom i posudu sa sodom-bikarbon
:rotfl: :rotfl: A šta je tu stvarno trebalo doć?
Jučer umro na fizici...
Ja pod satom otvaram prozor, i slucajno zakacim zastor (imamo one na povlacenje), i digne se skroz do kraja... A prof. veli: Tko ti je dao dopuštenje za dizanje zastora! Jesam ja ljepo rekla da se ne dize zastor, sad me zabljesnulo koda me gestapo priveo --- ono, bljeskaju i vicu "Priznaj Priznaj" (objasnjava rukama) :rotfl:
Ovo mi zvuči... tako krivo. :D= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
I to na toliko razina. :)
I to u toliko dimenzija...
Kontekst.
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
je izgubljen
OT:i had a funny turnip talk with Pingu just a few mins ago...
:rotfl:
Joj, sad me ovo podsjetilo na nešto...
Kada sam bila u gostima, jela sam neki sir i komentiram kako je full dobar, i kaže meni žena: Da, to ti je sir iz Prozora, ja se zagrcnem:"Wtf?a?". I žena mi objašnjava gdje se nalazi selo zvano Prozor :rotfl:
Smijala sam se dosta dugo i nisam ga više jela :D
Samo je meni bilo smiješno ...
U petak frend i ja idemo iz škole i prolazimo kraj časne, a frend na sav glas kaže: Di si betmen :D
a časna u betmobil pa zgazi frenda xD= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
pitam ja jarana u vezi moba da li podržava .mp3 pjesme a ovaj mi je odgovorio da ga nema la će ga ugradit. xD