Bayern će ubit grupu.
Printable View
Bayern će ubit grupu.
Bravo RIJEKA!!!
Svaka čast momcima, svaka čast Keku, čovjek je klasa i to je potvrdio.
Bravo za hrvatski nogomet!
Poprilično iznenađenje, ali svaka čast.
Nek ovo bude primjer mamicu da nije sve u soldima.
Reci mi da se zajebavaš.
Baci Stuttgard da se igramo! Bravo momci :D
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Carp
Valjda je bio sarkazam.
Btw. jel favorizirate koji strani klub ove godine u LP? Ja sam topnik tako da navijam za njih, al ono budimo realno proć će grupu sigurno, al dalje se nezna :D E i bilo bi mi drago da Milan napravi nešto ove godine.
Ne kužim... Kak realno prolaze skupinu? Ja sam isto za Arsenal, al u ovoj grupi gdje su svi skoro jednaki su možda čak i najslabiji!= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
To je Wenger i Arsenal, dvije stvari su sigurne, na kraju Premiershipa idu u LP, i u LP prolaze skupinu.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Od 8 godine navijam za barcu tako da su mi favoriti oni.
inb4 HUE HUE NAVIJA ZA BARCU JER MESSI HUE.
Šta? I ja volim krumpir pa mi nije favorit?
Mislim, nemam iskreno niš protiv Barcelone, nego uvijek kad čitam komentare vidim "Ja navijam za xx pa su mi favoriti". Što samo po sebi ne bi bilo problem (recimo) da onda ne uslijede stranice i stranice infantilnih svađa. Ne mislim sad na tebe, govorim općenito o fanboysima bez granica. Što me podsjeća na one Bugove sport stranice; e Heksfire, sigurno uživaš tamo!
E i da, Carp unaprijed oprosti ako sam shvatio u krivom kontekstu.
Ja imam neki gadni filing da će ove godine svijet pokoriti chelsea
Nadam se da će Borussija osvojiti.
Također.= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Ako prođu grupu, što je imperativ, u playoffu je sve moguće.
COYG!
Ako nabave stopera - Barca, u suprotnom želim svim švabama što dalje da prođu i Cityu da ispadne.
Bayern će ubit ligu.
Group I
Lyon(FRA)
Betis(ESP)
Vitoria Guimaraes(POR)
Rijeka(CRO)
Group B
PSV(NED)
Dinamo Zagreb(CRO)
Chornomorets Odesa(UKR)
Ludogorets(BUL)
Dinamova je prolazna.
Prolazne su sve...
Yep. Rijeka malo teže, ali nisu bez šansi ako zadrže formu.
Dinamu trenera i stopera i prolazna je skupina, Rijeka ima tešku ali "atraktivniju" skupinu, Armadi će bit super:)
Rijeka se ove godine zbilja ne može pozivati na sreću. Francuzi, Španjolci i Portugalci. Brijem da je ovo najteža grupa koju su mogli dobiti. No nema veze - "Krepat ma ne molat", pa kako bude.
samo je pitanje gdje će se igrat, na kantridi vjerojatno ne...
Ne kužim, zašto ne?
Valjda uefa nešto sere da nije po propisima, ali gdje bi drugdje igrali?
Ako bude nadam se da ću ići na Lyon ili Betis.
Pa onda ne bi mogli igrati ni kvalifikacije za Europa ligu.
jedno su kvale, drugo sama europa liga :D al niš se ne zna još, možda trst? :D
Nisam ništa čitao o tome. Nema mi logike da su drugačiji standardi potrebni za kvalifikacije u odnosu na skupine. Anyway, Poljud je logično rješenje.
ne znam zašto, maksimir puno prije nego poljud... a i jedna stvar je igrat drugo, treće pretkolo EL, a druga teoretski i polufinale na istom stadionu (karikiram, naravno)