:D
Printable View
:D
Jamie je bio veoma duhovit u ovoj epizodi. :D
Meanwhile, in King's Landing Sam's gettin' all the poonanies.
Poceo s trecom sezonom. Za sada, odlicno. Morao sam odgledat i drugu sezonu da se podsjetim malo. Koliko mindfuckova, ne vjerujem.
dobra epizoda :D
posebice odjavna pjesma nakon zadnje scene :D
nije da paše xD
a ova Missandei ima dude iseeee :D
Primjetio sam u ovoj epizodi Burn Gormana u Crusters Keepu, koju su njemu ulogu dodijelili ?
Ok cemu ona pjesma na kraju, sve mi se cini da su je ovi pirati ubacili u epizodu
Prejebena ta pjesma na kraju
dap, to je sjebana verzija, imas na jubitou pravu verziju ili ako s torenta skidas skini onaj torent koji u imenu ima 2hd, ove verzije kaj su evolve su sjebane na kraju
Ovo postaje komedija.
Trebali bi maknut dosadne likove, uzet Tyriona i one njegove frendove i napravit sitcom.
Bolje bi bilo.
u ove 3 epizode nije se nista uopce dogodilo
Ne, nisu mu odrezali ruku na kraju epizode.
Da ne pričam o tome da se obično radnja razrađuje na početku i radi setup, koji se kasnije isplati itd. Al kužim da je problem ekipi sa pažnjom zlatne ribice.
= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
si čuo kad za kompoziciju djela?
(uvod, zaplet, vrhunac, rasplet, kraj)
ove 3 epizode su bile lagani uvod u nadolazece događaje, upoznavanje s nekim likovima, tek ce ti kasnije biti jasno da se puno dogodilo kad skužiš kako netko mindfucka theona, itd itd da ne spoilam dalje ugl...
I uopce nisu prepoznali malu Starkicu.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ali da, Missandei je prezgodna. ^^
ponajbolje sise serije. Živim za trenutak kad se skine gola <3
je, baš sam naišao na taj link nakon šta sam išao tražit ako slučajno ima koju "scenu" negdje :D
http://imgur.com/gallery/GF9jw
Genijalno. :D
Koje dupe OMFG! Ispale su mi oči iz glave. :pray:= Citat =:
Izvorno postao Xero
Arya got dem moves.
Also, 2. top komentar, i odgovori. :pray:
Youtube je uvijek bio jedan od najboljih communitya
Zadnja scena. :')
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
koja epizoda iseeee :D
:pray: :pray:
Veoma mocan kraj epizode, slican osjecaj sam ima nakon juriša rohirima u povratku kralja :)
Aj ne pretjeruj.
Da je bilo dobro, je.
Ali uspoređivati tu scenu s najvećim epom svih vremena... jednostavno ne.
I kakve sad šanse ima bilo ko protiv nje?
kako se zove pjesma na pocetku epizode?
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
pa ona ima 10k vojnika, ovi u zapadnim zemljama su zapocinjali rat sa preko 100k vojnika (stark vs laniesteri)
Uostalom, polako... još mora srediti Yunkai, Meereen pa opet Astapor, pa se onda snaći u škripcu s Volantisom i Qarthom :D