brizem fallout 3
Printable View
brizem fallout 3
Bio. Vise nisam...radio sam tamo, ali Albanija nije frankfurt jebeni da bi mogao biti duze od godine ^^= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Izvukao gramofon, ispostavilo se da ima jos jedan koji je mom starom posudio jedan prijatelj.
Budem to sve kasnije poslikao, + kolekcija ploca, ako mi se da cu ih popisati.
Kad napravim gramofone work ready ce biti awesome. :D
Moj stari ima isto jedan, većinom skuplja prašinu ali ima odličnu popratnu opremu, također tona ploča, ima čitavu kolekciju Floyda na pločama, a nikada od njega nisam očekivao da je slušao tako nešto :D
Prestao sa svađanjem sa jednom glupačom te se osjećam žalosno jer sam morao popustiti toj kravi.
Dosada, hladno pivo u ruci, boks na televiziji, opet neću moći zaspati.
Trenutno zajebavam vjerske fanatike na fejsu, pripremam se za večeru i pranje i osjećam se dobro.
bio u šetnji sa kolegom malo, protegnul noge, sad slušam muziku i u krpe za kojih pola sata - sata
Čekam da me frend confirma na Gareni, pa da bacimo jednu partiju DOTA-e, nisam igro godinu ipo dana, nebude dobro završilo...
Taman prešao HL2:EP2, osjećam se umorno ali mi se ne spava :(
Prije sat, dva došao doma sa subotnjeg izlaska.
Osjećam se trulo :( Plus, ponedjeljak je sutra :(
idem spavat :hangin:
Vratio se doma iz vana i sad idem čilati pa na spavanje. Državna matura sutra. ^^
Učim i čekam praznike. Jea.
Jedem sendvić sa čajnom, odmaram se i pokušavam smisliti kako provesti dan izvan kuće a da se ne ubijem od dosade, osjećam se bolesno
Skinuo sam 'The Great War' mod za Napoleon Total war.
Odlican je!
Poceo rat,ja,nemacka,pravo na belgiju,izgubio otprilike 2k ljudi,ali pobedio top-francuske i engleske armije.
Odlican je mod.
Trebala bi nešto radit, a neda mi se... igra mi se tetris xD
Pa igraj ga :D
Ja se evo digo sad i pijem prvu kavu i osjecam se jos uvijek pospano ^^
Pa igram ^^= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Spremio se za vecernji izlazak i osjecam se genijalno. Veceras u Varaždinu TBF + Edo Maajka. Genijalno 8)
Updatam Dawn of war i molim se svecu da ce sve biti uredu XD
Ako proradi, na pp mi daj tvoj gamertag pa da nabacimo koju. :)= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Gamertag sam ostavio odavno u Warhammer topicu (Sickpete) a budem te pp-o ako mi bude sve islo jer nemrem uopce igrati MP u zadnje vrijeme jer me internet hebe :(
Malo lurkam po HCL-u, pijem bazgu i tako to.
EDIT:
Babiću :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Slušam mjuzu, pregledavam fejs i forum i tako ...
Igram se brojevima i polako shvatam da će me tablet prokleto skupo koštati
Cekam frenda da se probudi.
Osjecam se lose >(
Kaj, leži ti na ruci?
jbga nemogu ujutro
Osjećam se vrlo dosadno i sprženo.
Al i to je napredak, zadnjih dana sam se osjećao preloše.