Nije istina. U gta možeš kad hoćeš ubijat civile i ništa se neće dogodit. U codu ako ubijaš civile/suborce izgubiš, osim u ovoj misiji koja se može preskočiti.
Printable View
Nije istina. U gta možeš kad hoćeš ubijat civile i ništa se neće dogodit. U codu ako ubijaš civile/suborce izgubiš, osim u ovoj misiji koja se može preskočiti.
Daj molim te....kakva su to trabunjanja. Kad u gta samo povuces okidac (mozes gađati i zrak sto se toga tice) policija te pocne loviti. Ako ukrades vozilo vecinom ce ekipa sama pozvati policiju. Nekad se desi da te policija ne ganja, ali vecinu vremena nije tako.Svaka tvoja akcija ima reakciju u GTA IV.
Mozda sam to samo ja, ali kad si to ovako napisao , cini mi se kao da zelis reci da ce te cod nauciti da je ubijanje civila lose samo zato sto onda izgubis u misiji.= Citat =:
Izvorno postao loo
Inace GTA je nasilniji i kontroverzniji od COD4, ali da ste ga igrali znali bi da je ubijanje civila u GTA macji kasalj naspram bolesnog, izopacenog crnog humora na radio stanici i tv-u.
Da, to je inače jako drugačije od masakriranja terorista. Kad se radi o jedinici Amera, onda to pobuđuje nacionalni ponos i moralnost kod djece, te ih uči pravim vrijednostima. Ali kad bi dijete zaigralo TAJ, BAŠ TAJ NIVO, TAJ BEZBOŽAN TRN U OKU, njihovi mladi umovi bi se zbunili. Katastrofa, smrt.= Citat =:
Izvorno postao loo
Prokleta igra.
Ma taj novinar sto je pisao clanak nema blage veze o temi.
Postoji jedan nivo u Riu gdje failaš ako ubiješ civile, a igraš kao "pozitivci".= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
I nevjerovatno je težak. :(
Jbt, koliko sam ja puta izgubio. Doduše, uvijek jer se zaletim.
Ali igra je inače puno teža od četvorke.
Ali ova je najbolja: "plaćeni ubojica koji putuje gradovima samo s jednim ciljem – kako bi ubio." :pray:
Ej, barem nije divovski nag prozor preko cijelog ekrana koji pita ako ces preskociti misiju.
3 puta.
Eh, i onda jos nitko nije prosao cijelu igru da skuzi zasto su civili ubijani.
Ne, nego zar nitko nije niti pomislio da se prijede igra do kraja, onda bi barem skuzili kakva je osoba Sheperd i da je on iza te zapovjedi.
I misija se moze preci bez ijednog ispucanog metka u civile.
Komentar za AC2. :pray:
Erm... da, zanimljivo što se GTA (bilo koji) nije našao na listi, očito je uredu krasti aute i gaziti pješake tako da ih špahtlom kasnije moraju strugati sa pločnika.
"Djeca se definitivno ne bi trebala poistovjetiti s ovakvim likom."- Zašto ne? Bit bilo koje igre jest da se poistovjete sa glavnim likom, ma kakav on bio. Bila "Sunčica među Brojevima" ili "Assassins Creed 2". Moraju samo zapamtiti jednu stvar:
Sve prestaje kada se izađe iz igre, ako dijete shvaća da je to samo igra; nema problema. Naravno, za to, morate dostići neku određenu zrelost u razvoju. Ionako-iovako piše na svakoj kutiji kojoj je dobi primjerena.
Nisam upoznat sa njihovim shvaćanjem pojma "dijete", ako se radi osobi oko 7 godina, onda ne, jer je vrlo velika šansa da to neće niti shvatiti igrati. Prvo se počinje sa jednostavnim stvarima. No sa 13-ak godina bi mogli igrati npr. Assassins Creed
(ima oznaku 16+ afaik), opet ako shvaćaju da je to samo igra, i normalno, roditelji dopuste.
Nije godište toliko bitno koliko je zrelost bitna.
Kak ne kužiš?
Ja sam maloljetnom Hansiju kupio Left 4 Dead. Očekujem sudsku tužbu.
Nije on maloljetan, samo mlad u duši. I sivim stanicama.
Pljujem po plocniku
Ja jebeno ne mogu vjerovat. Učim 6-10 sati svaki dan ovaj tjedan. Idem sapavat u 1 i dižem se u 5. Sad završavam lektiru, napravio sam referat iz etike, naučio 30/40 izreka iz latinskog, a fiziku nisam ni pogledo. Neš sam bezveze uredio sliku za informatiku, al' to ću tak i tak dobit 5. Ne mogu gledat i sad sam si skuho kavu da ostanem budan još 2-3 sata. Sutra se opet dižem u 5 i kad se vratim moram učit cijeli dan. Jebote. Ne mogu opisat taj osjećaj. Tako ti se jebeno spava, a ne smiješ i još se ujutro u 5 moraš dić -.-''
Najgori tjedan u mom životu...
Ili jednostavno zajebi sve i spavaj do 12.
Sad sam završio lektiru i etiku i krenem učit fiziku. Posudio sam bolježnicu od prijateljice jer ja nipta nemam napisano. I gledam šta piešmo. I skužim da ni ona nema ništa. I sad lijepo ne mogu ni probat naučit
Jebote bog isus krist. Kako bi nekog sad ubio. isuse eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee
Sta je bilo sta si me trebao?
Forumas?
Ne, da je forumaš, ime bi se vidjelo :eyebrows:
:-x :-x :-x
Jeboga,koliko dugo moram stajati gol ispred kuce na ovoj zimi cekajuci Google Earth da me uslika! :?
Vidjet ćeš blic, ne brini. Uskoro će.
FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
http://www.imagesforme.com/upload/3af69add.jpg
Jebo ih pas pokvarene,ko da ce propasti zbog jedne pjesme!
i meni su izbrisali video
dodat cu te u prijatelje sa nekih od 3 multy-a na youtubeu :D
Mrzim ovaj prokleti snijeg već je palo prek 25 cm snijega.
Taman.
Mrzim ovo prokleto vrijeme, prvo je kiša, pa snijeg, pa hladno, pa kiša pa snijeg, pa hladno, pa snijeg i taman kad nas se okupi da divljamo i da se grudvamo pođe kiša
Što bi ja dao za to...= Citat =:
Izvorno postao hrčak
srce?
Prek 30 cm snijega, ralica napokon prošla i nije niš napravila, starci mi imaju ljetne gume, a ne želim znati kaj bu bilo kad se sav taj snijeg otopi. :twisted:
bit ce mokro.
Ja moram dijelit letke po tom snijegu.