Mislim da je moguće. Rezolucija o kojoj govoriš je 1366×768, ili ti ga 1920×1080. Mislim da nisi nešto dobro podesio.
Printable View
Mislim da je moguće. Rezolucija o kojoj govoriš je 1366×768, ili ti ga 1920×1080. Mislim da nisi nešto dobro podesio.
HA?= Citat =:
Izvorno postao C
A baš to :D
Jer televizor IMA 1920x1080 rezu, ali ne mogu natjerat komp da na njega pošalje veću rezu od 1366x768. Ekran laptopa mislim ima 1280x960.
Onda je moguće da ga je tako detektirao, jer je:
1366×768 = 1920×1080
Obje su 16:9. Najvjerojatnije ga tako detektira, ili nešto u podešenjima ne valja. Ako imaš ATI CCC, tamo pogledaj za output na TV, imaš tih opcija, jer može, samo je stvar podešenja i kako je on to detektirao. Ja kada spojim laptop na veliki monitor, da mi mogućnosti i za 2XXX, 3XXX rezoluciju, počevši od 640×480 i 800×600.
Ne vjerujem da je do kabla, jer kada je RGB izumljen, nismo mogli ni maštati o FullHD-u, i 16:10, 16:9 omjerima, i tako visokim rezolucijama. A ako može 1366×768 napraviti, onda sigurno može i 1920×1080.
Probat ću, nemam CCC, zapravo, sumnjam da je uopće grafička ATi/AMD-ova, ali nekako se valjda da podesit.
Inače, zahvaljujem.
BTW A moguće je i da grafička ne podržava veliku rezoluciju. Znaš kako svaka grafička ima svoju max. rezoluciju koju može izdržati. Pa tô. Provjeri na netu.
Znam, to mi je i palo na pamet, samo što ne znam koja je grafička, provjerit ću to.
Jer ako laptop ima ekran sa 1280x960 rezolucijom, grafička ne mora podržavati više od toga.
Da, još ako je integrirana...
ovak kupil sam msiov laptop koji je imo puknute linuxe a ja bi winse... skinul sam gparted i formatiro particije u ntfs al kad pokrenem instalaciju xp -a pojavi mi se BSOD nakon ucitavanja instalacije... Pomagajte
Da pojednostavnimo, želiš dignuti nove Windowse, i pri botanju CD/DVD-a dođe BSOD?
-Otiđi u BIOS i pod opcijama HDD-a, podesi na IDE. Onda će sve raditi kako treba.
HalpS----------------->http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic...48314#p1148314
i btw...Skako maskirat link
Instalirao sam prije jedno pola sata windows seven, i kada sma instalirao internet napravim PPPoE konekciju. Konektujem se ja lijepo i nekih 5/10 min kompjuter zamrzne, ne mogu nista raditi ni cak tastaturom, potpuno zamrznut windows. Jedina fora je da restartujem na dugme, molim vas ako ikako znate sta moze biti problem. Pratio sam da kompjuter normalno radi sve dok se ne konektujem na internet preko PPPoE konekcije, to mi se desavalo i u windows viste. U XP-a sve ide OK. Molim vas pomoc sto prije moguce jer ne mogu vise izdrzati potreban mi je net. HVALA
BTW: Evo sada kompjuter zamrzne cim kliknem na Connect :o , sta bi ovo moglo da bude.
Može biti svašta. Uzeti ću u obzir da ti je morem ispravan, i da nije nikakav tehnički kvar, i znači softwareski najvjerojatnije je do drivera ili tako nečega.
Sinoc od 21 pa do 3 sata ujutro igrali CS Source u MP i nije se ni jednom zamrzo windows, kada sma iskljucio igru i poceo nesto traziti netom odma je slijedilo zamrzavanje win-a. :o= Citat =:
Izvorno postao C
Instalirao sam Avatara, igra mi je zastekala i restartao sam komp. Problem je sto sad imam crni ekran umjesto load screena. Dalje od toga se ne mice. Sta da radim? (Crni ekran kod windowsa, ne igre.NE mogu windowse vise dici).
Ne mogu ni u Safe mode uci.Izlista 2/3 ekrana i onda stane.
ubaci windows cd i probaj repair napraviti.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Uspio sam u Safe mode uci. Idem ga vratiti za jedan dan.Drzite mi fige.
Mislio sam da je usao u safe mode, ali nije. Normalno je dignuo windowse. Sad je sve u redu. Dobro je, vec sam se bojao kako cu cijelu noc morati ponovno instalirati winse i sve programe koje sam imao.
Jos jedan problem koji se rijeso sam od sebe. :D
Hvala na trudu Vedran.
Opet ja. Nesto me zeza internet, zna biti jako spor. Kako mogu provjeriti sta nije u redu?
Otisao sam na speedtest
http://www.speedtest.net/result/674121994.png
Download treba biti 4 mb/s
S obzirom da je ping predobar, možda je do njih.
Ovako:
Imam problem sa Mozillom i Explorerom. Sve normalno radi, ali kada dođem do neke crne slike (npr. one slike sa crnim okvirom), pojavljuju se zeleni kvadratici na toj crnoj podlozi :? Ako ne shvaćate što hoću reći slikat ću sa mobitelom i uploadati.
EDIT: Sad sam shvatio da je ista stvar s Paintom.
Ne mogu pokrenuti igru koju sam prije igrala na ovom istom kompu :(
Fali ti taj file, koji inače služi za prikazivanje *.bin formata videa i audia unutar igre, a vezan za igru. Napravi jednostavno reinstallaciju te igre.
Hvala na brzom odgovoru :3
Ako to ne upali, ubit ću te :cry:
Imaš ga i ovdje, samo ga trebaš staviti u folder gdje treba biti u igri (ili možda čak negdje u Windows folderu).
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... ml?binkw32
Re-instalacija nije uspjela...
Gdje da utuvim taj file? o.o
Nađi di je binkw32.dll u folderu igre i zamijeni ga s drugim binkw32.dll
Ako u opće ne postoji, nasumično u igru gdje misliš da bi mogao biti, i u Windows folder.
Probaj uninstallirati igru, pa je na novo instalirati, ako ne upali.
Jesam, i open neće. Isti error. :cry:
EDIT: Pokušala sam i s kopiranjem u Windows mapu, opet neće :cry:
probaj ovako ako ti se da http://pcsupport.about.com/od/findbyerr ... w32dll.htm= Citat =:
Izvorno postao Maja