Stargate ti i nije baš najbolji film za krast priču znaš?
Bolje ti je gledat neke europske i indijske filmove, ako želiš priču.
Printable View
Stargate ti i nije baš najbolji film za krast priču znaš?
Bolje ti je gledat neke europske i indijske filmove, ako želiš priču.
Svakako se radi o filmu, a ne o seriji.
AC:B trailer
1. Vatrena oružija...nema više strijela....bar kod ne-assassina...
2. Rim super izgleda...jedini grad sa zelenilom
3. Eizo Bad-assuje naokolo
Jel samo u traileru ili jahanje je od sad i u gradu dozvoljeno...Uglavnom za mene je AC i dalje samo SP, MP mi nije važan...
Mene zanim hoće li biti išta o subject 16 i njegovim...vizijama...
Ovo mi nije jasno. U Europi su se prve puške pojavile na polovini 14.-og stoljeća. I kako to da u AC2 nitko nije imao pljucu, a sad je odjednm svi imaju?
Meni isto nema baš previše smisla. Osim ako je došla odluka u nekoj od proteklih godina da svi stražari po standardu imaju puške umjesto lukova.
Zaboga miloga pa radi se o igri, zar ima veze ako je netačna u nekim pogledima...PA makar se AC na netačnostima zasniva...ili na tačnostima, perhaps?
Imao si ti. Sto je bila odlicna priprema za to da u nastavku vidimo i kod neprijatelja pljucu ^^= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Ono što mi je bilo čudno u dvici je to što nema "pravih" assassina, svi neki u ilegali kriju se iza drugih stvari..osim Eiza, dakako...nije kao u kecu gdje likovi u bjelim plaštovima hodaju uokolo, mada tad i sami assassini nisu u ilegali bili, pa su mogli trčkarati, ali opet falili su makar u Villa Auditore-u...Ovde u 2.5 Eizo nije sami white-robe assassin...
Mada mogli su se brade riješiti...lično mislim da je bolji bez...
Ali to je zbog majstora Da Vincia.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Pa OK, nije da mi to nešto previše smeta, samo ističem to.= Citat =:
Izvorno postao Srle
Ne, meni je smiješno što zapravo stari assassin u svetoj zemlji ima nekog smisla kad ga vidiš u bijelom robeu sa kapuljačom. Ezio ko da ga ismijava svojim renesansnim kostimićem koji imitira Altairov i uopće se ne uklapa u okolinu.= Citat =:
Izvorno postao Srle
Neće vjerovati, ali Eziova obleka drži vodu, posebno onaj "polu-ogrtač" koji se stvarno nosio u renesansi (capote ili tako nešto, ne znam točno).
Eizo se ne uklapa, ali se više uklapa od Altaira...Mada sa ponekim farbanjem, Eizo može se približiti manje običnom puku...
Opet, u 2.5 Eizo nema Altairov armor...
S druge strane, ciljao sam na to kako u dvici nema assassin-only likova osim Eiza, ostali imaju svoja zanimanja, i više su kao support Eizu, dok Eizo je jedini egzekutor, dok je u jedinici više bilo egzekutora...
Pa jer je došlo takvo vrijeme, baš su napomenuli više puta u igri da je za razliku od srednjeg vijeka sad došlo vrijeme kad se moraju skrivati.= Citat =:
Izvorno postao Srle
@Arby - da, ali cijeli dizajn kostima, iako je renesansni naprosto ne spada u to okružje. Primjerice, Ezio je jedina osoba koja nosi kapuljaču u virtualnoj Italiji. Osim La Volpe-a, ali on je isto assassin pa ne računam.
Malcice pretjerujete. Sve to stoji. Ali glavni lik mora izgledati bad-ass, onako opako, zar ne?
Naravno da je realnije da se muva uokolo u "civilnoj" odjeci, tako se najbolje uklopi u sredinu i nitko ga nebi mogao naci. Ali to jednostavno nije to.
Zna li se tko je lik uz Alexandra VI? Cesare Borgia?= Citat =:
Izvorno postao Srle
Daaaaa, puno je važnije izgledati cool, nego sačuvati živu glavu :D= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Video je ono....
OMG, OMG, OMG...
Vec se vidim kako vodim svoju malu vojsku assassina i koljem desetke strazara bez po muke! :D
Ezio je - "one man army, guns cant harm me!". :kill:
_hDgkKZNIVM
Osobno, ovo mi nikako nije logičino. Pa zar nije cilj assassina neprimjetno ubit čovjeka i otić? Bez odvlačenja pozornosti na sebe?
A ne ovako kao rambo uletit u masi u sve poklat.
nothing is true everything is permitted :D= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
BTW demoSima mini spoiler u sebi koji se dešava očigledno na samom početku igre...Opet, inovacija je kao u odnosu dvice na prvi dio...i da ja sam bio u pravu glede konja...
Izgleda sjajno...
Igra mora biti mainstream, u tome je problem.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Jel UBI planira odustat od DRM-a za ovaj AC, ili planir uvesti nešto još gore (čitaj: lošije i bugovitije) zbog MP-a
This. Nije namijenjena fanovima splinter cella ili nečeg sličnog, nego ljudima koji žele iz nekog razloga sve radit holivudski i da im je sve super lagano. Ja ne vidim smisao u tome, al ajde.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ma ne. Ezio je napravio svoj klan, dobio je opaka muda i boli ga briga za sve, nitko mu nista vise ne moze.
Odlucio je sve rijesavati frontalnim napadom, nema vise skrivanja i ubijanja sa leđa. Sad sve rijesava face to face. :D
Izgleda kao da ce uzeti i onaj mali dio stealtha sto ga je drugi nastavak imao. :(
Mali dio stealtha? Ja nisam ni toliko vidio stealtha u AC2. Oh wait, ima onoga da nedetektiran ubiješ nekoga, ali i to radiš trčeći nasred ulice ili krova. Nema skrivanja u sjenama, šuljanja i slično. A kameleon voli takve stvari <3
Kaj je taj Brotherhood expanzija ili treći nastavak? Odlično izgleda trailer sa prošle stranice, u nekoliko navrata uopće ne izgleda kao CGI već kao pravi likovi, od krvi i mesa :pray:
nije 3, 3 je onaj koji bude imo 3 nakon imena
Ovo ti je Assasins Creed 2.5 ^^= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ovo se valjda može smatrati stand-alone ekspanzija.
Zasniva se na povijesti, ali ne temeljeno na riječima onih koji pišu povijest. Ovo je behind the scenes :wink:= Citat =:
Izvorno postao Srle