Da.
Igraj Smugglera na Chuundaru s nama. Super je.
Printable View
Da.
Igraj Smugglera na Chuundaru s nama. Super je.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Deal, nego taman dok vama stigne box ja dignem lika na 20 :)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ja totalno zaboravio igrati svog Troopera, prvi dan sam sa njime otiso na rank 10 i sad ceka tamo na Chuundaru, skuplja prašinu :/= Citat =:
Izvorno postao The Boz
"There is currently no active subscription on this account." Jednostavno nemam srice..
Moras cekat paket ko ostali smrtnici.
Imam paket sa 3dvd-a i imam product registration code koji sam unija ali ništa. Izgleda da nisam jedini s ovim problemom.
Evo 70-ak stranica još jednog faila od strane biowarea ako se kome da citat.
http://www.swtor.com/community/showthre ... 19&page=70
Stiglo mi je danas, mislio sam kako cu dobiti prvo ono sa carine ali nisu uopce carinili :D
Kad si dobio mail da su ti poslali igru?
13.12.
Osjecam nakon ovog debakla da ce nam bioware darovati misec dana dodatnog igranja. Razlog je ovaj i imaju ga na tisuce igraca:
"So basically my understanding of this issue is that you can not play this game without having your credit information. The 30 days you are entitled to from purchase can NOT be played on until you add a credit number for subscription... which is seriously stupid. "
i ovo..
"Bioware please explain i bought a CE i states cleary i would get a month of free playing time and now after two days you already ask me to buy a pre-paid card?
Really? I hope it's a bad joke on your part just just all my money to pay the CE and now i can't play anymore starting tommorow because i dont have the money right now to buy a freaking pre-paid card?"
Znaci ako nemate kreditnu karticu NEMOJTE kupovati igru ili nemojte je kupovati dok se taj problem ne riješi.
Moram priznati da su mi je ova igra zadala dosta muka, od onih prokletih security questiona iz bete, do nabavka same igre pa sve do ovoga debakla.
Šta je najgore serveri su im prezasiceni tako da je nemoguce cak i na vlastiti account uci.
Za kosu pocupat indeed :-x
To i wow zahtjeva. Ne moras kupiti. Samo staviti karticu (bilo koju), automatski ti se aktivira time, ides cancel subscription i to je to.
Cak ja mislim da mozes stavit karticu koja uopce nije za internet trgovanje.
@whiskey
BioWare nema veze s time, to je do EA-a pošto se oni bave distribucijom igre, plaćanjima i ostalim tehničkih stvarima, a svi znamo za njihov briljantan odnos prema kupcima. Nisam znao da je potrebna kreditna pošto mi onda oni time cardovi nemaju nikakvog smisla.
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Wow je isto imao takvo debilno pravilo pa kad sam kupio igru morao sam staviti karticu ili sub card, bez jednog od navedenog se ne bi moglo igrati i ne bi dobio 30 dana besplatnog igranja. U drugu ruku Warhammer Online nije trazio nista i posto je sad taj MMO tehnicki igra od Bioware-a malo mi je cudno da traze kreditnu il sub. Budem se sa time smarao kad mi dodje kutija.
Otkada to? :O= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
@sickpetey, ne sjećam se toga. o.O
Meni je trazilo prije 4 godina to. Mislim da je tako i ostalo.
Jel postoji podrška za PayPal?
Postoji.
Ali da je to negdi pisalo nego me ovako zaskoci iznenada. Platija sam igru kešom jer nemam validnu internet karticu(imam obicnu maestro) i sad mi je na kraju sve to bilo uzalud jer cu svejedno morat napravit novu karticu da bi moga upisati jebeni subscription!!!
"Please note that we do require a valid payment method to be attached to each account, even though you should not be billed (beyond a small authorization fee that will be refunded) until your 30 days free game time has elapsed.
We ask for a payment method to be attached as further proof of identity and to discourage fraudulent account creation. Adding payment information now also ensures that there will be no interruption of your gameplay when the thirty days granted with your purchase expire.
We apologize for any misunderstanding or inconvenience caused, and we look forward to seeing you in-game."
Same isprike ovih dana..
To ti je divna EA-ova podrška.
Drago mi je da postoji support za PayPal pošto ne volim ostavljati svugdje po netu broj kreditne.
Imam PayPal account pa me zanima jel mi npr. neki prijatelj može poslat sa njegovog racuna nešto novaca da napokon zaobiđem ovu debilanu?
Pa ako imaš nekoga da ti uplati 100-ak kn, ne vidim razloga zašto ne. Iako ne znam sada da li ce ti Maestro proci preko PayPala ili ces svejedno trebati novu kreditnu.
Cek znaci morat cu jos prepaid kupit da igram O_o?
Napokon mogu igrati!!! Mora sam užicati staru njenu karticu šta mi je bilo zadnje na listi prioriteta. Šta je najgore mislim da ce mi naplatit ovaj misec igranja iako bi triba imat besplatno. Svašta sam im izgovorija mailom. Ovo mi je inace prvo platežno mmo iskustvo i moram priznati da sam iscrpljen.
Pocet cu lagano sa smuglerom ali moral mi je na all time low. Mislim da nikad nisam bija depresivniji na startu neke igre...
OLD REPUBLIC! FUCK YEAH!
Bokte nece ti nis naplatit, samo uneses podatke i cancelas sub i to je to, igras dok ti ne istece free month pa produzis ak oces.
Ta shema sa kreditnim karticama postoji zadnjih 5 godina u svim otad izaslim P2P MMOima
U svakom slucaju u redu je šta se toga tice, međutim problem je u tome šta to ama baš nigdi ne piše u kutiji od igre. I ka šta sam vec ranije reka ovo mi je prvo mmo platežno iskustvo pa pojma nisam ima.. Još veci je problem kad moraš tuđu karticu žicat pa makar i ne diglo pare sa nje jer dok ja napravim novu karticu prođe 2 tjedna. Kužiš problematiku ne?!:P
Prednja strana. Sredina. Dno. Bijela slova.= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Vidiš da..Damn! Mogli su još sitnije napisat!
Al opet, covik ocekuje kad plati 450kn da sve ide glatko i bez neugodnih iznenađenja.
Sad se igra i to je najvažnije :)
Boz ti si isto sa smuglerom jel? Koja si advanced klasa?
Jok, ja sam Trooper, Commando, Gunnery spec.
Ja cu Gunslingera. Samo zbog šešira :)
bar neš, kad ne mogu igrat :(