Iron Maiden.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Printable View
Iron Maiden.= Citat =:
Slayer u tvornici 23. 06.
idem ovo ljeto na mejdene i whitesnake.. jos pokušavam piknut inmusic
Ja na Sabaton i Maidene, mislim da neću ići na Slayer.
k3p danas u jabuci
vidimo se pankeri
WHATWHAT
U KOLKO, KOLKO JE UPAD
50, rasprodali su sve karte
http://www.facebook.com/events/399582563471974/
A jebiga.
Inace, sutra, Vegos, 6 sati navecer, piva. Be there. Nemam s kim izac, svi se razbjezali :(
stari ja nisam spavo cijelu noc, mene racunaj samo 9 pa na dalje, ako nejdem sa burazom van.= Citat =:
btw ubili su konc, nista ne cujem, dobio sam koljenom u rebra i ne znam dal bi rigo, srao il plako al ono jebemise ubili su.
Ko sve ide na Mejdene? Ako se slučajno sretnemo da odemo na sokić.
Idem ja sigurno, ali nisam još kupio karte.
Za koji sektor ćeš uzeti?
Fan Pit, idem odmah u ponedjeljak uzet. Valjda neće bit rasprodano.
Karta za Slayer kupljena. Sljedeći mjesec Swansi dolaze na red.
Moram uzet karte, računam ići.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ako nađem nekog s kim ću ić onda idem.
Uzeo zadnju kartu za fan pit. Lucky :)
Sabaton :pray:
Eluveitie je bio još bolji, dva puta su svirali Inis Mona, jer je nestalo struje. :D
Anthrax predgrupa Maidenima. :D
http://www.radio101.hr/news.php?id=192188
A u kurac! Baš sam se radova festu..
25% od 0 Kn, utržiti će masivan porez ^^
Beskrajno retardiran zakon. Budalama koje su ga donile nogom u guzicu iz vlade i marš u rudnik.
Reakcije stranaca koji su mislili doci:
"Please respond to the Croatian government that for that bullshit they lost a few thousands of tourists that would bring money to the local economy. They can shove the 25% of nothing up their asses now."
It's only fair that the headliners along with the top 5 voted from BS should play in Metaldays. And send pics to the Croatian dept. of tourism from all the people in Slovenia, signed "All these could be spending money in Croatia too. Keep up with the awesome laws"
daj link
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
boli vladu kurac.
ima još hrpa masivnih festivala kod nas koji će se održat i gdje će ubrat lovu, jebe im se za ovaj jedan.
isto vrijedi i za lokalce koji vole nabijat maržu od 5000% pa se čudit nekim stvarima.
čudan smo mi narod.
ove godine
Ova tamna devojcica nastupa na Terraneu ove godine. Cini se kul :)
Ima samo jednu dobru stvar:
^točno to
bila bi donekle zanimljiva da machinedrum nastupa sa njom tu i tamo, svejedno joj radi većinu bitova.
prvi val imena na terraneu totalno razočaranje. (iako očekivano pomalo pošto su se ljudi u organizaciji promjenili)
mislim da će bit nezanimljiv skroz ove godine.