Anno 1404
isus sam tamo
i Bog
i Batina
na easy xD
Printable View
Anno 1404
isus sam tamo
i Bog
i Batina
na easy xD
ti si ko i bandic, ispred svog vremena... to je gt5p...
i konacno se neko sjetil editirat naslov...
pokusavam se natjerat da bar probam osvojit platinu u operation flashpoint 2 na ps3-u, al tek sam na 2. misiji, lol...
Ko se razumije, zna na sta sam mislio, tako da mozes lagano odabit!
Mislio sam da cu Dragon Age, al ipak, radi novcanih poteskoca to ce jos pricekat. Trenutno igram Risen, prezadovoljan s igrom... :)
Mislilo se nadogradivat komp za nove igre,nazalost morao sam odgoditi za koji mijesec..
Trenutno se igra pes 2010 i
Prohod - Tales of Monkey Island: Lair of the Leviathan
GTA: Chinatown wars (PSP)
prekul igra :pray:
NFS:Underground 2...naso sam ga iza kauca (imo najbolji NFS)
hitman 2
Desperados 8).......nisam dugo
igram ghostbusterse, u zadnja 3 dana prešo 3 epizode monkey islanda, a pre toga jedno tri nedelje igrao risen. sutra ću malo jeretika 2 verovatno.
koja koincidencija, ja to igrao do pre nedelju dana, doduše stigo tek do šeste misije, ipak, za to mi trebalo 6 sati, pa i nije malo ... a vidim da igra ima dvadesetak nivoa ... jbt. anyway, igra je sranje, izbrisao sam je, lepo je to zamišljeno, ali ceo interfejs i ai protivnika nije dovoljno dobar. za silent assassin treba mnogo glupo odrađenog šunjanja, jednostavno nije elegantno. hitman nikad ne bi to tako odradio. može ovako i da se igra sa stealth ubijanjem, ali to mi je dosadno. igra je sranje. splinter cell, kolko se sećam mnogo bolji što se šunjačina tiče. ćaoooo.= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
MW2, DA:O
Simple as that ^^
nabacuje se pes...Cekam nesto bolje za ps3 :D
PES 10
rock band unplugged na psp-u, jos uvjek na easy, nejde mi ni na medium, lol...
cekam da mi stignu borderlands i mw2 za ps3...
[quote=baldrick_]igram ghostbusterse, u zadnja 3 dana prešo 3 epizode monkey islanda, a pre toga jedno tri nedelje igrao risen. sutra ću malo jeretika 2 verovatno.
koja koincidencija, ja to igrao do pre nedelju dana, doduše stigo tek do šeste misije, ipak, za to mi trebalo 6 sati, pa i nije malo ... a vidim da igra ima dvadesetak nivoa ... jbt. anyway, igra je sranje, izbrisao sam je, lepo je to zamišljeno, ali ceo interfejs i ai protivnika nije dovoljno dobar. za silent assassin treba mnogo glupo odrađenog šunjanja, jednostavno nije elegantno. hitman nikad ne bi to tako odradio. može ovako i da se igra sa stealth ubijanjem, ali to mi je dosadno. igra je sranje. splinter cell, kolko se sećam mnogo bolji što se šunjačina tiče. ćaoooo.[/quote:3jznjady]= Citat =:
Izvorno postao "D.O.M.I.":3jznjady
hitman 2 je najbolji u serijalu.
Modern Warfare 2 :rambo:
= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
[quote=forumski_user][quote="baldrick_":2o21r4af]igram ghostbusterse, u zadnja 3 dana prešo 3 epizode monkey islanda, a pre toga jedno tri nedelje igrao risen. sutra ću malo jeretika 2 verovatno.
koja koincidencija, ja to igrao do pre nedelju dana, doduše stigo tek do šeste misije, ipak, za to mi trebalo 6 sati, pa i nije malo ... a vidim da igra ima dvadesetak nivoa ... jbt. anyway, igra je sranje, izbrisao sam je, lepo je to zamišljeno, ali ceo interfejs i ai protivnika nije dovoljno dobar. za silent assassin treba mnogo glupo odrađenog šunjanja, jednostavno nije elegantno. hitman nikad ne bi to tako odradio. može ovako i da se igra sa stealth ubijanjem, ali to mi je dosadno. igra je sranje. splinter cell, kolko se sećam mnogo bolji što se šunjačina tiče. ćaoooo.[/quote:2o21r4af]= Citat =:
Izvorno postao "D.O.M.I.":2o21r4af
hitman 2 je najbolji u serijalu.[/quote:2o21r4af]
pa jbm ga, onda je serijal sranje ... ja sam mislio da možda nekad isprobam blood money, ali teško da će to da bidne u skorije vreme ... možda probam novi deo kad se pojavi jedino.
inače, zaključio sam da je jeretik 2 sranje, da su sve matore pucačine sranje i učinio si uslugu i instalirao post mortem ... pa kad to pređem still life, pa onda mogu konačno i drugi deo.
Dragon Age: OriginsS1/10
Bioware počinje imati Bethesdine bolesti, kako je Dragon Age u biti Mass Effect s fantasy skinom, isto kao i Oblivion-Fallout. Codex jebote. :rotfl:
World of GooS1/10
Smeće, Lemmings wannabe koji pokušava biti kul zato što je indie totalno kul u zadnje vrijeme.
Modern Warfare 2S1/10
Space Invaders gameplay s malo ljepšom grafikom, jednako nikakvom pričom i bez bodova.
Aj molim te navedi mi neku igru koja ti se sviđa... :o
Ovo morate probat :rotfl: :pray: http://www.zooass.com/games/neverland/neverland.shtml
a provocira ili ima slkabu konfu pa nemre igrat
OT: igram Torchlight, moje mišljenje je da su kreatori ove igre ubacili sve što smo vidjeli od Diabla 3 za ovu godinu, ali doslovce je tako, karakteri sa kojima moćemo igrat su baš oni koje je blizz prezentiral za D3
onaj warrior je naravno Barbarian, čak sa identićnim spelovima koje smo vidjeli u D3 prezentaciji, onaj kvazi Rogue u Torchlightu prezentira sigurno sljedeću klasu koje će se pojaviti u D3, jer jedino fali ranged meele klasa, dok Alchemista je isti mage/monk klasi, dakle ima identićne magije kao mage,onaj neki lighting i onu neku zraku, te se sa njime može igrat kao i meele klasa sa štapom mlatit, također ima identićne napade,jako agresivne meele napade i pazi sad sa RUKOM :D
dakle po meni Torchlight je jako oslidna zabavna RPG makljaža koja može "prezentirati" Diablo 3, barem ono što smo zasad vidjeli hehe, ima oko 39 lvl-a i naravno ide se sve dublje i dublje :D Kao Diabloprvi dio kaj ne ? :D
sve to zapakirano u šarenu grafiku, vrijedi odigrati ako ništa više barem probati
7/10
Ja sam prestao igrati Torchlight, više nema smisla. Jedan udarac radi 12-15 tisuća dmg.
Igram trenutno SW The Force Unleashed. Jest da često igra ide pod bullet time efektom, al ono, preveliki sam SW fanatik da ne odigram to do kraja :D
Call of Duty - Modern Warfare repriziram, još uvijek jedno od najfilmskijih iskustva koje sam doživio u igrama. Tu je još i A Farewell to Dragons, kod kojeg bi se mogao malo bolje prihvatit igranja jer ću ga ovim tempom dovršit za godinu dana.
jel valja sta taj rock bend?
Dragon Age: Origins
Pes 10
Novi csi
Zabavljam se s Torchlight-om jer me podsjeća na Warchasers mapu iz W3!
nije ni slican onima na ostalim konzolama... sve se svodi na 4 tipke za note i l i r za prebacivanje na drugi instrument... svira se sve, odlicno za ubit vrijeme i jos bolje ako slusas rock/punk '70.-danas... sad jos da nabavim veci stick i da skuzim kak dlc ubacit...
jucer skinul M.A.G. betu pa danas malo igral, i moram priznati da je igra zaaakon... mislim, beta je, pa nisam videl ni jedan bug, glitch ili lag, pa cak ni na 128v128 game modovima...