Ballistics?
Je malo starija (2001.), ali je jako zahtjevna kaj se reflexa tiče.
Printable View
Ballistics?
Je malo starija (2001.), ali je jako zahtjevna kaj se reflexa tiče.
You're da man! Još ako si igro, reci mi ima li split-screen ili ikakav hot-seat mod ogranja.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Mislim da nema, tj da je samo prek lana ili neta m,oguće igrat sa više ljudi.
Naravno.
Ah, dobro. Trebala bi doci na PC ubrzo.
Pozdrav.
Evo prije 10-ak minuta sam zavrsio Fable, i igra mi se fakat dopala. Zanima me jel mi moze netko ovdje preporuciti takav neki slican RPG, po mogucnosti da ga mogu igrat na svojoj kanti (2 ghz, giga rama i geforce 5900xt 128 mb)
Znaci nesto ne prekomplicirano da me ne ubije u pojam sa 10000 razlicitih skillova i statova :)
Hvala
Jade Empire, Gothic serijal
SW Kotor ofkors :wink:
hvala :thumbs2:
the bard's tale od tih prostijih rpg-ova, i vampire: bloodlines da se malo uhodaš sa komplikovanijim.. pa posle pređeš na arcanum, torment..= Citat =:
Izvorno postao Jerman
zna li netko ime igre koja se pojavila na jednom pcplay cd-u , otprilike 400 mb, turn based strategija, freeware je .
kontrolišete tenkiće , squadove vojnika i tako to.post ww2 je seting.
slično panzer generalu mislim da ima isti engine.
Nešto da ušutka moju mlađu sestru. Nemora biti nešto dječje, ali da je jednostavno. 2GHZ, 512MB, Radeon 9600 I28 MB
ice age 2, rayman 2 i 3.. za početak.
je mi može neko reći kakva je igrica [b]devil may cry 4[ frend mi je reko da je super pa vas pitam.kakva je?
icy tower.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Spore :wink:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
spore baš i nije tolko dječja= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ali je tolko glupo napravljena(bez uvrede fanovima)da ju svako može preći
igra je jako daleko od komplicirane i bas je slozena za igrace koji bas ne vise nekoliko sati dnevno pred pc-om. Uostalom, dosta je i zabavna tako da je odlican izbor za dijete.
Za dijete.... Shrek2 il tak neki burek.
bump.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
netko zna ?
dobro svako imasvoje mišljenje= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ali meni je ta igra glupa i dosadna
ja više volim horore :evil: :twisted:
ili :toilet:
Sestra mi igra Simse 2 i sad su joj dojadili iako ti jadnici u Simsima nonstop pišaju u gaće i padaju u nesvejst, a nekoliko ih je i izgorilo nakon što je ona pomislila da može ostavit kokoš u pećnici i onda poć spat. Igrala je i SA, ali DVD više njet u mene.
nijedan sims mi se u životu nikada nije sviđao.nikada ni neće.ta mi se igra uopće ne sviđa
to je fuj :yuck: :yuck:
Jedan od nastavaka civilization-a ili heroes of might and magic-a
http://www.matrixgames.com/S- Ovdje ima TBSa za svaciji ukus.= Citat =:
Izvorno postao LL21
http://www.huszargames.hu/?lang=enS- 1848 je odlicna igra, samo nisam siguran ima li MP :)
Problem je što tražiš dobru grafiku jer te to ograničava na ovih nekoliko svjetski poznatih igara.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Inače, preporučam: Sword of the Stars, Romance of the Three Kingdoms XI, Dominions 3: The Awakening i Star Chamber: The Harbinger SagaS(ovu nisam probao zadnju, ali karte + TBS = WIN).
Sto preporucate od (po mogucnosti novijih) adventure kriminalistickihSigara (znaci tipa Still Life, Sherlock Holmes, ili parodicnog tipa -> Sam and Max) ?
Post Mortem, Overclocked: A History Of Violence(nisam igrao, ali kritike su čisto solidne)
Vjerojatno si igrao, ali Fahrenheit je ironično jedna od boljih kriminalističkih igara do negdje polovice. Pored toga, imaš ove Agatha Christie i Law and Order igre (također nekoliko CSI naslova).= Citat =:
Izvorno postao Teon
Ako moze neka RPG ili Adventure igra,da je izgled kao Final Fantasy.Za PC naravno.