Ne puno. Koliko sam saznao, 12 GB model će biti oko 1500 kuna, a 500 gb model 2000 kuna. I to tek sljedeće godine kad se četvorka zašlajfa.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Printable View
Ne puno. Koliko sam saznao, 12 GB model će biti oko 1500 kuna, a 500 gb model 2000 kuna. I to tek sljedeće godine kad se četvorka zašlajfa.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Kaje Flanderu.
zauzet je igranjem pa ne stigne na forum :D
Možda u nekoj normalnoj zemlji. U nas još prodaju PS2 za 900-1000 kuna.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
1450 sa jednim gamepadom i bez igara.
Game on bičiz :D
nemrem ga spojit na monitor, tj mogu al neam zvuka
cudno da plejka nema kakv utor za zvučnike, one klasične 3.5mm jack
neg samo usb =/
sad moram kupovat zvučnike da bi imal zvuk, jer ne vidim drugi razlog da sredim zvuk
na tv mi se neda spajat, iz prahistorije je tv
Ne moraš kupovat, samo trebaš 3.5mm/AV kabel i spojnicu da možeš spojit taj AV kabel sa AV-om koji dobiješ uz plejku.
Tak sam ja imao riješeno negdje do travnja kad sam si dofuro telku u svoju sobu.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
niš te ne kužim
uz plejku sam dobio samo ovaj kabl
http://cdn.head-fi.org/d/da/da55b33f_Aqou.jpegS+ http://i.ebayimg.com/00/s/NjAwWDYwMA..._id=8800005007
i kad to dvoje prikopčam sa TVom na AVu nema slike, isti klinac mi se i desi na LCD tvu kojeg imam u kuhinji, on me pak iznenadio da nece radit
sutra cu skočit po HDMI kabl da imam dole kod staraca za igrat
a ovaj gore TV u sobi, fakat ne kužim zake ne šljaka, kad sam bio posudio PS2 od frenda normalno je šljakalo =/
velim na monitoru radi super cim prikopčam HDMI, al nema zvuka, da bar monitor ima još koji jack za zvučnike, al ništa, a bome nebum dole kod staraca imal pljeku, ne mislim igrat samo preko
dana lol
EDIT : dela, pisalo u manualnu da ako nema slike da se plejka ugasi pa ponovno upali ali držeći power botun bar 5 sekunda, i eto proradilo xD
Dakle za ovaj kabel lijevo, kupiš kabel koji je s jedne strane 3.5mm a s druge strane kao jedan od tih priključaka. UZ to još kupiš spojnicu u koju s obje strane može uć takav priključak, dakle kao ovaj desni ali s obje strane je za priključit kabel. Jel me sad kužiš?
ne lol= Citat =:
Izvorno postao Maloki
daj slike tih kablova, da vidim kak to izgleda, ocu onda moc sa time na monitoru imat zvuk ?
O sunce ti jebem.
Poslikao bih ti ali mi je plejka kod frenda.
Ako ti monitor ima ulaz za 3.5mm i ugrađene zvučnike onda da, radit će ti.
Dakle kupiš jedan kabel koji je na jednom kraju 3.5mm jack a na drugom kao jedan priključak sa gornje lijeve slike.
Zatim kupiš spojnicu koja sa obje strane ima ženski ulaz da možeš priključit priključak kao onaj na lijevoj slici gore.
Jesam sad jasniji? ;(
e pa jebiga da mi monitor ima ulaz za slušalice nebi te ni dušio :P
nema, imam LG W2243T
ima samo vga i hdmi ulaz
dakle niš od gejmanja na monitoru
EDIT :
ovo cu probat sutra
A jel imaš bilo kakve zvučnike i kako njih spajaš?
Jer ak imaš zvučnike onda moraš kupit još i žensko-ženski jock.
najobičnije zvučnike, sa najobičnijim priključkom za slušalice
U taj priključak onda uključiš onaj 3.5mm onog kabla koji budeš kupio i trebalo bi šljakat.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
ma imal sam to negdije doma, imam cak i za pojačalo to mudo
danas kad se dignem odma letim u Elipso po ta mudo
malo sam sad igral RDR i sve super, al je slika mutna, slova se jedva vide pročitat, nije to to, jebiga imam televizor stariji neg ja lol,a SONY :D
Kad spojiš zvuk brijem da buš morao neš sitnuo u postavkama poriktat.
mislim da ti je to jer nemaš preko HDMI-a, i frendu su slova mutna= Citat =:
Izvorno postao flander
Nisi valjda uzeo konzolu za CRT televizor? :(
Ne , uzeo je konzolu da bi se igrao na PC monitoru. Meni je to još gora solucija nego igrati se na CRT televizoru. Konzola bez 42" ekrana i igranja iz fotelje ili kreveta nema ama baš nikavog smisla.
Kad je RDR loša igra. Ratchet & Clank na SDTV rade bez problema.
Flander kupi hd monitor.
Normalno, uz mizeriju od 720p rezolucije koja je obično još manja.= Citat =:
Izvorno postao dugi
pa imam HD monitor, imam i CRT tv u sobi, a dole u dnevnom boravku imam LCD TV isto HD
slika je mutna na CRTu jer ide preko RGB kabla
malo sam igral tu na monitoru i slika je super ali nema zvuka, zato cu sutra(pošto je eto danas još jedan u nizu blagdana) kupit ona dva jack priključka i sredit si zvuk tu u sobi
a dole kod staraca cu igrat kad mi se bude dalo, naravno uzet cu i HDMI kabl za LCD TV
@ dugi dobro ti si poseban, meni je dobro i ovak, kad bum imal 10k kuna viška tebe vodim da mi odabereš fotelju i tv
Igranje na TV-u je čist ok solucija kad nemaš druge, a na konzoli se igra zbog igara, rijeđe zbog fotelje i telke.
Stormcrow opet dokazuje kako je neuk.
pa eto, meni je super jucer sve to izgledalo na monitoru, cista slika, sve glatko radilo, samo eto nema zvuka :D
sutra to sredim ranom zorom ^^
nigdje u karlovcu nema žensko-ženski 3.5mm jack za kupit
:pray:
Dobro da si kupio konzolu pa se više ne moraš zajebavat sa driverima i podešivanjem svega :eyebrows:
= Citat =:
Izvorno postao Xero
:P
riješio sam stvar, sad dela sve kak spada :P
jebiga kaj god da kupiš uvijek neš fali
i Barbiku kad kupiš nikad ne dobiš dodatne điđabaje koje reklamiraju zajedno :P
Torbica i šminka se prodaju zasebno !!!
I Ken. Njezin dečko, ali nije s njom. $$$$$