Jebemu mater, zašto imam tako loše interwebz skillove da ne mogu ni video postat isprve :(
Printable View
Jebemu mater, zašto imam tako loše interwebz skillove da ne mogu ni video postat isprve :(
Zašto je sve u kurcu toliko, internet, država, šiptari preuzeli sve dućane u selu... sve se čini da će 2012 roknut totalno :(
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
= Citat =:
http://i.imgur.com/G9ewe.png= Citat =:
Ne može više ovako. Treba rušit vlast opet. Svaku vlast. Šiptare i cigane protjeramo u mađarsku i tamo im napravimo šiptarsku republiku. Amerikance sve pobijemo osim dobrih riba i glumaca/game developera/muzičara. Nema više lažne demokracije uvede se pravi socijalizam, a korumpiranim političarima režmo na panju kitu.
Riječ!
= Citat =:
Izvorno postao Xero
men se ne dize
Slušaj vucu
vuco seljak
@xarabas: Taj smile. :pray:
Mrzim svoje selo. Smrzavam se ko debil i pisem sa on screen-keyboardom da ne bi moro vaditi ruke iz pokrivaca.
da jer je tesko staviti i tipkovnicu ispod pokrivaca
also u kratkim rukavima sam
Laptop.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Da me bole uši od slušalica. :(
Odvozio epsku F1 RFT utrku online. Bio sam zapravo dosta spor u konkurenciji sa iskusnjarama kakve se lako nađu po serverima, ali oni su bili nestrpljiviji pa su često izlijetali po zavojima. Onaj osjećaj kad u Toro Rossu uz DRS pretičeš Ferrari :>>>
Možda stavim na jubito, samo moram nabavit nešto da snimim taj replay.
Da mrzim odbojku
To je jedini sport kojeg volim :)
Fuj fuj
Dotako sam dno života.
Rofl funny cat xD
Reci PC Play-evcima, VIDI-evcima i dr. da se ne brinu glede napada, napadi nisu bazirani na rušenju i sl. zloći, slabi su i primjenjeni u testne svrhe. Biti će još jedan manji testni napad 29.01. u 21 sat po GMT+1. Pa neka se ne brinu, server neće biti duže od 2 minute nedostupan, možda nisu primjetili do sada, možda neće ni primjetiti, ali ako i primjete neka ne dižu paniku.
AJDE PRESTANITE GA NAPADAT U PICKUMATER
Kako ljudi brzo zaborave kad je svima pomagao,bio na raspolaganju 0-24.
Kad bi bilo kome nešto zaštekalo ili kada ne bi znao problem, on ga je rješio i ne bi mu bilo teško provest noć nespavajući da VAM pomogne, zato odbijte svi hejteri..
Šta je je, to je istina.
= Citat =:
Izvorno postao angel eye
nikad mi pomogo. jedini odgovor koji mi je ikada dao je "guglaj, iams u trazilici."
sad nek odjebe sa svojim "hakerskim" napadima
C saka, al onak žestoko i tužno.
Da sam si baš super danas. xDD
To je istina, ali ovo s napadima :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Mirko L