I ja sam neki dan imao slicnu raspravu na fb kad je netko linkao Ickea. Tebi je jos ok, u mom slucaju kad ljudi nemaju validnih argumenata krenu mi brisat komentare. Obozavam to
Printable View
I ja sam neki dan imao slicnu raspravu na fb kad je netko linkao Ickea. Tebi je jos ok, u mom slucaju kad ljudi nemaju validnih argumenata krenu mi brisat komentare. Obozavam to
@cham3leon, sjećam ga se iz gimnazije, ali nisam prozborio s njime više od dvije rečenice. Bitno da ga imam na fejsu x)
Kako izdržiš sa 1337 fejsom, ja bi popizdio nakon par minuta :O
Navikneš se. Oh, btw, rage smajlići su ekstenzija za Operu.
Kvantna mehanika je komplicirana dakle David Icke govori istinu. Genijalac
jebemti internet
datili ga jebem
Imas nekako zensko ime :/= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jos samo Arbya da nadjem i mogu u mirovinu
Pitaj ga jel zna sta uopce znaci pojam "postulat".
http://www.imdb.com/title/tt1588173/
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ovaj Hollywood me nikad nece prestati iznenadjivati.
Ali jebeni zombi. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Brijem da je to neka zajebancija.
Novi Twilight. Pitanje je hoće li zombiji postati jednako kjutich.
EDIT:
Ovo je premoćno, namjeravao sam pogledati taj film, sad ide na vrh liste.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
= Citat =:
= Citat =:
Charlie Chaplin u svom filmu Veliki diktator drži govor koji u tri minute sažima većinu istine ljuskog života na Zemlji i stvarnosti u koju smo zarobljeni putem iluzije i laži. Govor nadahnjuje, daje nadu i podsjeća nas na ono tko mi stvarno jesmo te da je kraljevstvo božje u svakome od nas.
= Citat =:
Govor nadahnjuje, daje nadu i podsjeća nas na ono tko mi stvarno jesmo te da je kraljevstvo božje u svakome od nas.
di ja zivim :(= Citat =:
kraljevstvo božje u svakome od nas.
Svaki put kada se to zapitam, odgovor mi se namece sam od sebe, a glasi... "Zivim ispod zvijezda, u vjecnom strahu da mi nebo ne padne na glavu."
Tamburix je najjaci lik ikad!
Svoj problem sa Operom i gledanjem flash videa, te kolosalne framerate dropove u prastarom rFactoru riješio sam jednim klikom na instalaciju novog updatea za Windowse. Koliko god nisam ljubitelj Microsofta i njihovih proizvoda, ovo mi je uljepšalo život.
Sam sto se tamburix nije bojao da mu nebo ne padne na glavu. Toga se bojao poglavica Vrhovnix= Citat =:
Komentar: "this vid is fake. no way the cat could fly straight for 1:40 min and still be in Slovenia" :pray: :pray:
ipak, ovo je najjace
Kad smo kod Bosne, dobila sam danas...erm, nemam pojma kako se ispravno kaže, cigaršpic?
Mi to kazemo muštikla, valjda, ne znam lol.
Haha, to mi je prvo palo na pamet, al' sam mislila da sam krivo razumjela i da se ne kaže tak' ^^
Danas dobio poziv za upis u vojnu evidenciju. Kewl.
E to je bilo super, dan bez škole i još dobiš jesti!
Sta ste vi jeli? Mi smo klopali cajnu/srijemsku, mlijecne namaze i peciva. Pojeli smo im gro klope. Prezakon dan bio.
Nama nisu dali hrane :(
Yu no eat for free? :D
Pola sata traje, ali interesantno je. Osim ako niste već sve to čuli u Zeitgeistu.
Bila je neka takva salama, brijem da se zvala fina, lol! I bili su sokovi i peciva. Salama bila još i vakumirana, a nisu nam dali nož ni ništa, lol. Mislim da je sve Vindijino bilo (u VŽ sam išao na to). Meni isto super dan bio!= Citat =:
@čamilioner: Ja ne vidim tvoj video ;(
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Do kraja tjedna bih trebo dobit adsl i flat. Fuck yeah!
Mi nećemo dobit niš za jest. I moramo doć već na drugi sat. Super?= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy