Onda ne može biti loše.....S:D
Printable View
Onda ne može biti loše.....S:D
Lezim na krevetu..bole me ledja od neugodnog igranja..trebam nabaviti produzni kabel ovjde u selu imam jendu i pol uticnicu -.-
Uređujem desktop, slušam muziku i chillam. :)
razmisljam dali da instaliram fallout 3 nakon sto sam presao dvojku...znam da ce me razocarati :(
Pijem čaj i gledam Georgea Carlina "What The Fuck am I Doing in New Jersey". Najbolji stand-up komičar kojeg sam imao priliku gledati, ja mu se ne mogu nadiviti.
Steta sto je umro..neki ljudi su ga tolko mrzili da su sredili da ga ne spomenu ni na vjestima...faggs
Ekšueli, to mu je bila jedna od želja iz oporuke. Nije htio ništa veliko, samo par članova obitelji.
Dosta se ljudi ipak zalilo sto nitko nije reko da je umro..mogli su nakod sprovoda reci
Slusam Trickya i orbitiram
idem spavat bio bih red
Tko normalan spava po noći? :?= Citat =:
Izvorno postao Alepić
niko
Bole me leđa, ne mogu zaspat zato što sestra u susjednoj sobi kašlje ko mutava (8 godina Pingu).
Kupio noveg miša i tipkovnicu, spojio, osjećam se hepi!!
Čitam Dylan Doga,"lik s dva života".
Zbunio me skroz :?
Radim rucak. Al ono, pravi rucak.
Zacuden sam kako da je kuhinja u jednom komadu.
Ti isto? :)
Inače, koliko god mi prilično dobro ide kuhanje svega i svačega, svaki božji put fejlam u friganju pomfrija. >_>
Pokušavam odlučiti šta da radim sljedeće, i patim jer me iz nekog razloga prokleto peče desno oko
Idem po netu i zajebava se makar se moram u 5 sati dignuti =(
Eo čekam Dreamer Deceivera da se udostoji doć na forum jerbo mi nije poslao scenarij. Mislim, nisam mu dao mejl al opet. Dolazi :)
Pijuckam Colu, jedem kocke od sira i spremam se za špilanje ME2 :)
Ja bi sira.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Jadan mi upload pa ti ne mogu puno poslat :(
polako gasim računalo,pa onda idem leći u krevet.
Kad legnem,onda ću zaspati.
Ako mi to ne upali,razmišljaću o nečemu dok ne zaspem,a kad zaspem,onda ću spavati.
:boohoo:
Ustao maloprije, doručkovao, slušam glazbu i osjećam se dobro
Igram the tales of drunken paladin i pizdim na prokletoj minigame ...grrr. nemrem tolko brzo spammat 2 jebena slova
Radim si žgance :)
Pijem kavu nakon 12-satnog sna, odmaram od dvodnevnog druženja, punim baterije i odoh na zrak presretna što je hladno :D
nista pametno. Slusam stillness i lurkam po netu :)
Oplakujem dusu tupaću (riba) kojeg je deda skuho u loncu a ne isprigo na gradele..jadan ce biti sad u vjecnom limbou sa meduzama =((
Napokon preso Tales of Drunken Paladin u 17 sati O.o...od sutra side questovi..a sad idem sretan spavati i sanjati ekspanziju kad god da dodje lol
Ustao prije sat vremena. Popio kafu i eto me na netu. Ostatak dana radim. Opet s drvima :)
Popila kavu bez mlijeka :cry: , pijem vodu, pušim cigaru, imam jedan tab otvoren (ovaj) i citiram Garfielda:
"Prodajte daljinski, ja sam ionako najbolje što prikazuju" :rotfl: Car.
Bio na razgovoru za posao, konkurencija mi je samo još jedan lik, pokušavam ohladiti leđa.
Led ftw.
Sretno :D
Hvala.
woohoo zaboravio sam da sam anbenan.
Idem na more,kasnije gledanje tutorijala za Victoriu i uvježbavanje sve do Dotura Hausa
Jedem Pringles, kasnije vodit bicikl kod pumpe.
Radio vani cili dan. Dusu sam iscijedio iz sebe. I jos staru poslije svega vozio u soping. Ovaj tus maloprije je godio vise od zene za sankom koja si slucajno prolije hladnu pivu po sisama<3