ne ovaj sadašnji je klon od pravog pricea kojeg su njemci zarobili u cod untedu offu i onda ga klonali= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
i sad ima 60 godina i kila sve što se miče :pray:
Printable View
ne ovaj sadašnji je klon od pravog pricea kojeg su njemci zarobili u cod untedu offu i onda ga klonali= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
i sad ima 60 godina i kila sve što se miče :pray:
Upravo to :rotfl: Danas ga prelazim po drugi put ^^
Nisu isti Prajsovi
u WW2 je isto Price al neki drugi
u MW je Jonh Price
Pobogu, stavljajte sranja o raketama u spoiler, šta moram sve znat prije nego igru pređem?
Igra je izašla pa mislim da nema smisla da stavljamo u spoiler
Još kad bi ti znao čemu služi spoiler bilo bi dobro...ali neka,doći će i to vrijeme.
To što je vani ne znači da su je svi igrali i prešli. =/= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
OT- Veteran težina je lame. MW(IV) je bilo teže igrati na Veteran.
slazem se
preso sam veteran bez po frke
al sta nije da je u cetvorci bilo ono da moras prec odredenu crtu da bi se oni prestali spawnat
ovdje tog briem nema, il sam zalazio previse blizu il su promijenili sistem
a sto se tice spoilera koji k ce nam opce tema o mw2 ak se moramo ogranicavat o diskusiji?
predi pa dodi
Eo upravo preso SP, trebalo mi kojis 2 i pol-3 sata. mogu reci samo da od sheparda ono nisam ocekivao! :D
= Citat =:
Izvorno postao TvRc
O Isuse, pa tko te ograničava u diskusiji?
Diskutiraj koliko oćeš, kao da me briga, ali imaj malo obzira prema onima koji igru nisu prešli.
Tako je. Uostalom, dobili smo spoiler tagove pa ih onda i pocni stavljati.
jedino mi je debilno što mu nož stoji pod 90 stupnjeva u prsima ali on puza po desert eagle i boli ga racku
kewl
i kad igraš sa soapom nijem je a ovako inače priča,,,debilno
i da da prelagano je i na veteran
4. je bila teža,slažem se sa kolegama :)
dosao sam do 3. skupine misija , ali mi ih nece ucitati..... :(
igru sam posudio od frenda pa niti nista drugo nisam mogao ocekivati...
A DOBRO DA NISI JOS REKAO TKO JE KOME ZABIO! Toliko o spoiler tagovima......= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
Ja bi ovo kaznjavao majke mi...
Gle ne kanim se vise raspravljat isuse ovo isto i za el klinju
Zasto ulazis u temu modern warfare 2 ako zelis prec igru bez da ista znas
Pobogu nek neko stavi cijeli topic u spoiler. Ako imas tu vremena zalit se mogo si vec prec igru.
A mene i dalje zanima šta bude sa Makarovom na kraju?
Ostaje im ideja za sljedeci nastavak
e da nebi ja zabio nekome tu da sad ne kažem kome i kako :?= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
zabole me jaja...ja sam isto ušo u ovaj topik i pročitao par spoliera prije neg sam uopće i dobio igru
i znaš kako mi je bilo
jako sam plakao i imao probleme sa disanje
moj svijet se srušio i razmišljao sam o samoubojstvu
ali ipak sam ga odigrao i to je to
= Citat =:
Izvorno postao TvRc
Neki od nas imaju obaveze :(
Aj ne serite. Igra je out vec skoro mjesec dana. Može se normalno raspravljati. Ko nije prešao nek ne čita temu.
Sta nie infinity ward odusto od dedi servera zato da bi se hackanje iskorjenilo? Em vise nema dedi servera em jos uvijek ima hackera :/ fkt mi glupo kaj sad stalno moram igrat na serverima od 12 igraca a hackera jos uvijek ima :( jel kane oni to opce sredivat?
pohvale za tekst u PCPLAYU :pray:
ma kane al briga ih normalno mape vec lagano dosadjuju
oni pripremaju exkluzivni DLC normalno za xbox a za comp jos nikakvih rijeci i hoce li uoce ga biti :hangin:
hmm ako bi mogo objasnit kae to DLC? :oops: nes kao nadogradnja?
ma polagano mi pocinje ic na k bio sam bolestan pa sam igro i lagano dosaduje fkt ima malo mapa. sve puno campera, wallhackovi se pojavljuju, opet oni max prestige max lvl sve odkljucano :S
jos kad gleam ove sve topice, koj cfg koristite? ono wtf jel to posao il razbibriga? isto tako covjek koj plati wh, kaj mu to znaci?
na konzoli nea ovakvih sranja i cini mi se puno bolja atmosfera (mozda zato jer nema tipkovnice da se ljudi izivljavaju po noobovima :P i nema klasicnih balkanskih servera punih seljobera) a s druge strane me zivcira to sto igra opce nie radena za pc nego ko da su samo prebacili sa xboxa i promijenili kontrole (ima brdo detalja koji to pokazuju npr. u 4 kad bi 2 put stisnuo crouch bio bi ti u crouchu kolko god puta bi stisnuo sada kad stisnes 2 puta ode u crouch i opet u normal stance)
igraj xbox
DLC=downloadable content
pretpostavljam da je video vec postan al nema veze, evo ga opet : )
nema toga ja mislim vise
ono cudo sa steama je to prepoznalo ko hack jer si moro hackat da dodjes u konzolu
zato po meni se ne treba igrat s time
mislim da to otkljucavanje konzole nije hack, samo mod
nije nie mod, jer zato steam banna. "dedicated" serveri su bili do 1. steamovog update a onda pa pa :P
Neznam da li je netko spomenuo prije, ali ovo je zanimljivo
Nisam mislio da ce biti bas tako lose
pa da bila je slika s amazona i bilo je 6% narudjbi za pc= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
@carp predpostavljam da nisi imo nuke
ja sam prvi put danas dozivio nuke u hc HQ
Kakva je ovo glupost,ljudi skacu lete...cheatova ko u prici :?= Citat =:
Izvorno postao bananac
Znaci imaju dedicated serveri...
@karabas
@cak= Citat =:
Izvorno postao Carp
ne nisam imao nuke, nazalost! :( :(
e mozda je glupo al kako staviti drugi camo na drugi gun
mislis na secundary wep? mislim da na to nemozes...
e sad mene zanima, kako vidjet sve one achivements sto se dobiju dok igras SP? je to nes na steamu ili...?
Otvoriš svoj STEAM profil, zatim odeš na igru (s desne strane pa dolje; gdje piše "GAMEPLAY STATS") ako ti igra nije među prve tri odeš na "View all "n" games" (n- broj igara koliko ih imaš na STEAM-u). Kada nađeš igru odeš na "View stats". Mislim da sve piše pod Personal Achievements tabom.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Piece of cake. :>
To su ti naredbe u konzoli. Par slova i eo te. Letiš... xD= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Kupio sam PC - Play i procitao recenziju MW2.
Igra je dobila 84%
+ uzbudljiv singleplayer
+ grafika,animacije
+ zvucna podloga
- uzasan multiplayer,lag,cheatanje
- nema vise opcije za lean
(igra je dobila minuse bas kod izmjena na koje se se vecina igraca zalila)
Cheatera ima, VAC neradi svoj posao.
Multiplayer nije užasan, dapače odličan je, a lagg je vrlo rijetko prisutan.
VAC radi posao, banovi dolaze 4-5 dana kasnije, nije kao PB. lagga ima ako je host iz indokine sto je jako rjetko a mp je odlican. da bi pljuvo po necemu prvo probaj ;)