Naravno da pretjerujem....Jer ne pamtim kada sam zadnji puta poput malog djeteta doslovno navijao za nekog lika u filmu i zlurado se smijao njegovoj sadističkoj efikasnosti .Nisam od Ramba 4 a prije toga ne pamtim.
Printable View
Naravno da pretjerujem....Jer ne pamtim kada sam zadnji puta poput malog djeteta doslovno navijao za nekog lika u filmu i zlurado se smijao njegovoj sadističkoj efikasnosti .Nisam od Ramba 4 a prije toga ne pamtim.
ja sam se dva-tri puta u kinu slučajno na glas počea smijat pa bi me svi pogledali sa WTF?! pogledom :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Na rasporedu se našao Snoop Dogg's Hood of HorrorSi začudo, film ostavlja onaj utisak da je mogao biti jakoSdobar da se ozbiljno potrudilo oko njega (Snoop Dogg je, opet za čudo, dobar u svojoj flegma ulozi... ono, mellow). Film se u biti sastoji od 3 kraće priče koje imaju zajedničko kako pojedinac dobija specijalnu moć s kojom čini nešto, nešto što na kraju ispadne krajnje sebično i drugi stradaju radi toga, ali u tom trenutku dolazi Snoop po zakasninu za korištenje moći (ovo je ono, krajnje šturo da ne spoilam ako će se netko potruditi i pogledati film). Između priča imamo animirane sekvence koje otkrivaju puno više od igranih scena, bar što se tiče natprirodnog (prva animirana (crtana) scena je na mene ostavila snažan utisak... šteta što film nije nastavio u tom smijeru).
Ali hell; Snoop, gore i golotinja... nije loše za jedan B film.
Večeras na HTV 2 bila prava poslastica, COMMANDO, najbolji akcijski film 80.-ih, i jedan od najvećih filmskih remek - dijela svih vremena, i da, ozbiljan sam.
http://curezone.com/upload/Photos/Po...andoPoster.jpg
Akcija i hrpe mrtvih ljudi od početka do kraja, film koji se nikada ne shvaća preozbiljno, i najveća količina "cheesy" one - linera na jednom mjestu ikada. Ona zadnje scene na otoku su antologijske, Arnold u 5 minuta filma pobije preko 100 ljudi na razne maštovite načine, to mi je ostalo u sjećanju otkada sam prvi put pogledao ovaj film prije jedno 10 godina, mislim da mi je ovo negdje 8. gledanje, i još je zabavno kao prvo.
Ali opet, esencija ovog filma su dijalozi, tj. one - lineri, primjera: Arnold se natjerava s nekim likom, Sullyem, uspije mu skršit auto, i krene ga ispitivati držeći ga iznad litice i pita ga jel se sjeća da mu je obećao da umire zadnji, na što mu ovaj potvrdno odgovara, na što Arnold kaže: "I LIED" i pusti ga da padne. ALI, nakon toga, ženska koja je s njim pita što je napravio tom Sullyu, a on odgovara: " I had to let him go ". Isuse bože, ovo definitivno zavrjeđuje Oscara !
I tu dolazi najbolja scena i najbolji one - liner filma, za koju sam čak uspio pronaći link na Youtube-u, 'Let off some steam Bennett', ovdje bi najradije nakrcao 50 ovakvih smajlića :pray:
I evo za kraj, najbolja recenzija filma dostupna na netu, obavezno pročitati, review.
I dovraga, na koju foru ovaj film na IMDB-u ima mizernu ocjenu 6.1, jedna od najvećih misterija u mojem životu. Tko nije pogledao ovaj film, taj ko da nije ni živio.
A to su sve poznate spike iz osamdesetih .Večina je akcijskih filmova iz tog vremena imala tu vrstu humora .Volim taj trash film kao što volim i COBRASkoji mi je možda i najdraži trash film iz osamdesetih.
Ma dobro ja to znam, pogledao sam hrpetinu takvih trash akcijskih filmova 80.-ih, obožavam ih, ali Commando mi je jednostavno vrh vrhova zbog mnogo razloga. Ali da, i Cobra definitivno spada među dragulje žanra tog vremena.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Saw 5 :thumbs2:
gledao sad Pepeljugu na rtl, super film (komedija sa Hillary Duff i Chad Murrayom (Tree Hill))
meni je isto cobra jedan od najdražih filmova osamdesetih, najdraži je naravno scarface :)
Pinapple Express
6/10
Ok film za ubiti vrijeme! Iako tamo stoji da je komedija ja sam se uspio nasmijati samo jedno, ali pošteno! Doduše, glupa je scena i mnogima neće biti smješna .... ali ja takve volim!
Taken
8/10
Dooobar!!! Ostalo je sve rečeno, pa neću ponavljati...
Feast II: Sloppy Seconds
ostaće mi dugo urezan u pamćenje
Commando
Mislim da je Duke of Earl rekao sve ...
Ja cu jos nadodat da mi je to prvi akcijski film koj sam ikad gledao i sad sam ga po ko zna koji put pogledo i jos uvjek je fenomenalan. A od davnog prvog gledanja do danas svaki put kad vidim smetlare sjetim se pocetka filma
Osmi putnik (Alien 1)
Alien 2
Alien 3
Alien 4
Ripley rula :pray:
9.5/10 za sve zajedno.
1. i 3. alien su dobri, 2. solidan dok 4. suxa teže!
Pogledao jučer (ili prekjučer) Bljesak.
Volim gledati Segala kako mlati sve oko sebe, ali film ima nekih meni osobno preglupih dijelova.
ja obozavam njegove filmove, lik je car. ima nekih srot filmova, al sta ces...= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
bah...većina njegovih filmova ima ili neke mutave dijelove ili pretjerano patetične i forsirane...ali maestralni potezi kojima koristi masu, snagu i inerciju protivnika da ga se riješi čovjeku izmame osmijeh na facu... :D
inače je debil čovjek,šta je,je(segal)ali nema ništa smješnije nego gledati debila kako pobije 500 ljudi u jednom filmu golim rukama :pray:
OT:gledao sam tata moje bebe ,odlična komedija
Film je antologija čista.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Dođe Seagal kod patologa na autopsiju, na stolu mrtva gola žena.
Frajer kaže da žena ima dobre sise. Uzme skalpel, razreže sisu, izvadi silikon i uredno ga da u ruke kolegi detektivu da otkrije iz kojeg je izvora serijski kod na njemu.
Evo pogledao Taken (96 sati) u cinestaru. Vrlo dobar film. Početak je nekako obeshrabljujuć zbog relativno loše glume i mlitavog razvoja radnje, ali sve se to ubrzo popravi :D Frajer je legenda, ima bolju šoru od Seagala :pray:
Ja zadovoljan - 7,8/10 :D
seagal ubije tipa kreditnom karticom, nuff said. neeson mu ne može ni lightsaberom ništa
nisi primjetio da je iz kartice izbacio oštricu nalik onoj za skalpel?
i da...vađenje silikona je epska scena :rotfl:
isto kao i smrt zadnjeg lika koja nema veze s vezom...na koju foru je uspio tako daleko odletjeti ako je krenuo gotovo odmah prema dolje nakon što je bačen kroz prozor i ofc nabiti se glavom na srednji šiljak pritom šireći ruke...
I još mu se i ruka probola tako da je visio ko isus...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
vi ko da Chuck Norrisa opisujete :)
z karticu ne znam, taj film koji je da je dosta dugo nisam gledao, ali ne sjećam se nikakvog skalpela. ali ako se svako može porezati na papir, može i seagal ubiti kreditnom :)
Ja sad samo gledam kako će cura vuči Bartuca u kino jer dolazi Twilight. :)
Co to je Twilight?
za mjesec dana nećeš tako pričat :)
Jackass...
Film toliko glup i primitivan nisam dugo vidio...od lansiranja raketa iz čmara, sladoleda od žutog snijega, "kakanja" u trgovini sanitarijama...still, zaboljela me čeljust od smijeha...stvar je tim gora što smo prije par dana uzeli novi teve sa upola većim ekranom od starog a nismo udaljili naslonjače pa sam gledao čmarove, kite u gumenim rukavicama i bljuvanje kamermana kao da sam bio tamo...
e to se zove doživljaj filma :D
not funneh...zamisli kako je uzgledalo kad se onaj debeli kreten izvaljao iz bazena uz krupni plan njegove bulje... :cry:
he,he pogledaj si dvojku...još je bolja.Išli su do krajnjih granica :D .
Monty Python's And now for something completely different.
Ok, još da pogledam Hollywood Bowl, pa mogu reći da je ovo najbolji serijal ikad.
izviđaćice s beverly hillsa :D xD :D
Indiana Jones novi po 2. puta. super je film. Harrison je car
slažem se!Indiana Jones i kraljevstvo kristalne kugle je meni je jedan od najboljih filmova.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Jao e taj film sam pogledao bezbroj puta. Imao sam ga na kazeti :D
upravo sam ga sad odgledo vrhunski film :D :D= Citat =:
Izvorno postao Mordor
Mislio sam da pričate o starom Indiana Johnes filmu :oops:
Ovaj novi mi se čak i nije toliko dopao, pogledao sam ga u kinu.
Edit: I da, šta nije ovaj novi Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje?
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Life of Brian si gledao?