Plants vs. Zombies?
Printable View
Plants vs. Zombies?
Nope. Dalje?
And Yet It Moves?
Hm.. will try that. Gledao sam to čudo po jutjubu i čini mi se zabavno but yet kompicirano
thnx
Malo kasnim :)= Citat =:
Izvorno postao Dawg
RPG - Aveyond 1 & 2, Arhiman's Prophecy, Avernum 1 - 5, Eternal Eden, Eschalon Book 1 & 2(izlazi ove godine^^)
Strategy - Age of Castles, Tradewinds serijal, Battle for Wesnoth, Defcon, Multiwinia
Platformers - Gish, Gumboy Crazy Adventures, Glace, Eets
Adventure - The Path, White Chamber, The Bone, 5 days a stranger, 6 days a Sacrifice, 7 days a Sceptic
Action/survival - Notrium
Onako... nisam baš sve od tih igrao(namjeravam) ali su dobile dobre ocjene.
Brzopotezno jedno. Diablo 1 i 2 mi izlaze na usi vise kolko sam ih igrao no nemam zamjenu. Daklem trazim po vama najbolji Diablo klonSikada!
Navodno kažu da je to "LOKI", kažu da je dobra, meni se osobno ne sviđa, igrao sam Diablo tako da nevolim te klonove previše, igrao sam i "LOKI"-a, mogu reći da igra ima potencijala, ali ipak je klon........
A treba mi neki klon koj je ipak donio i promjene, znaci bitno je da je srz ovdje ali i da je gameplay jako visok
Frend mi preporuca Dungeon Siege 2
Sacred 2 ili 1 ili Underworld
Proglašeni najboljim klonom D2 ikada!
Nisam igrao ali mislim da je odgovor Titan Quest. Imho... LOKI ne valja.= Citat =:
Izvorno postao Teon
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Sorkać Raz al Sacred je ipak službeno proglašen najboljim klonom ^^= Citat =:
Izvorno postao Dawg
Hehe, a neznam. Nisam čak ni vidio kako to čudo izgleda^^= Citat =:
Izvorno postao Dawg
Što se tiče Dungeon Siege 2, igra je dosta dobra.
loki nemoj ni pokusavati igrati. titan quest+immortal throne. predobra je igra, vrijedna svakog sata od sva 3 prelazenja (1 char, na 3 tezine). ogroman izbor skillova te lijepa i nezahtjevna grafika. jos i ako mob ima neko oruzje u ruci, to ce oruzje i dropati (znaci kada vidis nekog moba kako svijetli narandasto od oklopa, dropati ce neki kul narandasti oklop samo za tebe; ili ako drzi neki zeleni bodez dropati ce zeleni bodez samo za tebe ->>> govorim samo o izgledu, ne o statsima itema).
uz to mozes i odigrati i sacred 1/2, koje su isto predobre igre, no meni nisu bas previse sjele
U Sacredu imaš jahanje na konju.. zanimljive iteme i charove.
Probaj Nox ( iako nije klon, ali ima sličnosti), ili probaj Rune, to su neki od klonova.
Nox ti ja osobno preporučam.
Nox je odličan ali humor unutar igre ponekad ugasi doživljaj i atmosferu. Isto tako ima premalo likova. Samo 3 i to Sorcerer, Warrior i onaj Rogue. Jednostavno premalo i nema neki replay value= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Točnije Wizard, Warrior i Conjurer. Ali mi je najjači onaj uvodni filmić u igru, kad Hecubah čara nešto i ugasi joj se svijeća :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Dawg
To baš sjebe atmosferu :(
btw.. javi se u temi Nox u oldies ... ja ju otvorio.
Covjece toliko izbora ... Nadam se da ima demo za sve te igre pa da vidim ...
Ok znaci imam 4 preporucene igre:
Dungeon Siege 2 + exp
Nox
Sacred 2 + exp
Titan Quest + exp
Preporučam i Divine DivinitySkoji je malo proširio sadržaj i udaljio se od samo bezumnog hack and slash klanja tako da čak i ima stvari pored toga.
najbolji klon diabla jedinice je Darkstone..
Postoji li ikakav boks ili sl. borilačka igra za PC? Nije bitan datum proizvodnje il grafika, al opet da nije iz 85te. pa ako znate, baš da sad ne guglam "pola dana". :) hvala.
Heavyweight Thunder
Imaš je u Profilu za šaku kuna.
http://pc.ign.com/objects/726/726768.html
5MT1htH04oM
Punch 'n' Crunch
http://www.punch-n-crunch.com/
lRhTGrniPwQ
Teško da budeš našao nešto ozbiljno.
zanima me postoji li igra guitar hero za psp ili neka slicna verzija guitar heroa za psp(jedanput sam gledo jednu veriju guitar hero za psp ali se nemogu kako se zvala)
Šta nije poanta guitar heroa igrati je pomoću onog specijalnog kontrolera.
Ako to igraš na PSP-u, to nije ništa doli sekvencijalno tipkanje, odnosno interaktivni glazbeni player. :)
Postoje neke fore kako to igrati na PSP-u. Imaš tutoriale na youtubeu.
ma znam nije nis posebno ali mene samo znaim ako ima jer sam mogu rc veliki fan guitar hero pa sam ga vec preso na pc i na xboxu pa sad me zanima ako ga ima i na psp= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Pošto dosta vremena(jedno 3-4 mjeseca) nisam ništa odigrao,može li mi netko preporučit neke igre(da mi ide dobro na amd +3GHz,gigu rama,i ati radeon 4650).Može bilo koji žanr jer mi se stvarno igra nešto dobro?Hvala puno
Fallout 1 & 2 :P, Resident Evil 4,khm khm :D.....Deus Ex :P
E a dal bi trebao odigrat prijašnje nastavke resident evil a kako bi skužio priču?
ak ti trebaju prosli nastavci da bi radio kaos i makljazu ...izvoli
Može mi netko preporučit neku igru s gusarima (SP, offline).
Sid Meiers Pirates!,Pirates of Caribean...dalje neznam neigram takve.= Citat =:
Izvorno postao otac
Pirates of the Caribbean (puno plovidbe i akcije uz nešto rpg elemenata), Sid Meier's Pirates (ova je više strategija s rpg elementima), Age of Booty (ova je više multyplayer ali se može i u singleplayer igrat... prilično jednostavna strategija koja izgledom jako podsjeća na heroese)= Citat =:
Izvorno postao otac
Edit: već me netko prestigao :)
monkey island serijal
port royale serijal
tortuga serijal
pirate hunter serijal
sea dogs
pirates of caribbean
sid meier pirates
cutthroats
tropico 2
corsairs: conquest at sea
age of pirates
treasure island
...
Better luck next time... :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ne, priča u svakom nastavku je individualna.= Citat =:
Izvorno postao la50
Pojavljuju se samo isti likovi kroz nastavak, ali situacija u kojoj se nalaze je nova i nije ti potrebno nikakvo predznanje.
Jedinica i trojka imaju problema na XP-u i Visti.
Ali općenito su prva tri nastavka danas iznimno grafički zastarjeli, pošto su i tada bili portovi. Mislim, pričamo o zaključanim rezolucijama na 320x240 i 640x480. Te pikselčine je doista teško gledati na današnjim widescreen monitorčinama.
Četvorka je odlična, samo je dobro pripremi. Pod tim mislim da se oboružaš kvalitetnim kontrolerom i da staviš hrpu community patcheva, o kojima je odličan tekst napisao Wyzard na HCL-u.
http://www.hcl.hr/special.php?TekstID=546&select=25
Na sajtu imaš i odlične retrospektivne Resident Evil tekstove, da ti prepričaju cijeli serijal ako ti se već neda igrati stare stvari.
resident evil 1, 2 i 3 se jedino isplati odigrati na PS 1 i crt televizoru.
Tražim strategiju u kojoj je naglasak na izgradnji naselja, uz što manje borbe (bilo bi najbolje da borbe uopće nema). Ne baš kao SimCity, više kao (raniji) Settlers. Hvala.
OvErDo$eD puno ti hvala na prijedlogu(pun pogodak),W3DR4N tebi isto puno puno hvala na patchevima,igrao sam RE4 i skroz mi se svidjela,tako da se nisam baš zamarao patchevima(sve dok nisam vidio tvoj post),vidim da ovim se ovim zakrpama i grafički dio ove igre dobro pokrpa,odo uživat. :D
Probaj Glory of the Roman Empire, i ima tu 2 dijela, samo se ne mogu sijetiti kako se drugi zove, proguglaj malo i naći ćeš.= Citat =:
Izvorno postao m777
Naglasak je na city buildingu.