Ovaj Gran Turismo 6 ima zbilja loš soundtrack.
Printable View
Ovaj Gran Turismo 6 ima zbilja loš soundtrack.
Japanci :) U biti, u meniju ostavim zvuk, u utrci zgasim. Upravo sam danas kupio svoj pedeseti auto, igra mi je sjela ko budali šamar.
@flander: Nema trojke.
Sveukupni soundtrack je naporan. U meniju se uvijek isti bog vrti, neki jazz. Al najgore je ono prije trke kad neki solo gitare ide, pogotovo ako se neka staza duže učitava, dođe mi da zgasim konzolu.
Meni su glavne utrke dosadno lagane. Jest da rijetko igram pa sam tek na pola B, al zabavniji su mi oni challengovi i coffee breakovi. Evo danas sam se u nekoj random main utrci zabio u zid vratio nazad i pobjedio na kraju. U tim challengima su neka pravila tipa ne smiješ izvan ceste, udarat u zid (makar se desi da nekad pošteno opizdim u zid pa igra to ne očita), a i mijenjaš auto pa i ponavljaš par puta dok ne pohvataš stazu i kako se auto ponaša.
Ja sam sve prošao manje više, zaradio dost love da mogu pokupovat jedno 50 auta, većinom japance. Sad rokam po time trialima, brusim vremena i sl, tu leži prava čar. "Kampanja" je tu samo da zaradiš lovu. Auto koji me se dosta dojmio, Mazda 787B, košta skoro dvije milje mislim, ali Wankel motor radi čuda a vrti se u nebesa.
Da ne pitam pojedinačno pitat ću za sve tko je igrao za dojmove. Kakvi su: Journey, Vanquish, LittleBigPlanet (oba i karting), Dante's Inferno?
Journey - smećast kratki indie s minimumom gameplaya. Prođe se za 3 sata. Vizualno zanimljiv, al ne vrijedi više od 10kn. No, ipak deset puta bolji od smeća Brothersa.
Vanquish - dosta dobar kaotičan gameplay, cool dizajn oklopa glavnog lika i loše sve ostalo. SVE ostalo. Katastrofa level dizajn tipa Mass Effect, ali bez ikakve raznolikosti u pozadinama, bojama ičemu. Gampley, iako dobar, puno prerepetetativan. Svega dvije vrste malih neprijatelja i jedan veliki boss u dvije forme protiv kojeg se stalno (STALNO!!!) boriš. Tak da na kraju gameplay više frustrira nego išta drugo. Likovi najgori isprdci najgoreg animea ikad smišljenog. Priča Uwe Boll minus deset.
LittleBigPlanet (oba i karting) - nisam ih igrao. Po viđenome mi se čine prespori. Više volim brze platformere tipa Rayman. No, LBP se više zasniva na vlastitim level kreacijama (a opcija ima milijun kako čujem), pa ak to voliš i ak imaš vremena - go for it.
Dante's Inferno - lošija kopija (ali doslovna) GOW-a. Ima par zanimljivih vizualnih kreacija za vidjeti i buton mashati kao u GOW-u. OK za proći jednom ako ti fali takvih igara. No radije prvo odigraj svih šest GOW-ova, Castlevanie, DMC-e i slične.
Ono što bi ti preporučio da provjeriš, a da je možda malo opskurnije i što ti drugi možda još nisu preporučili su:
-Shadows of the Damned - RE4 stil pucanja, vrhunski vizualni stil, likovi i priča trash u stilu Rodrigueza.
-Lollipop Chainsaw - lagana akcijska avantura. Malo comboa, ali svejedno zadovoljavajuće za sječi zombije. Kratka, ali slatka, sa zabavnim likovima i lošim dobrim humorom.
-Ninja Gaiden Sigma 1 - ak si željan solidne akcije s mjestimičnim pišanjem krvi. Priča i likovi dno (no ne tako loši kao u Vanquishu), ali barem su gameplay, neprijatelji, bossovi i level dizajn na razini. Nastavke zaobiđi.
-Siren Blood Curse - ak si željan vrhunskog atmosferičnog horrora. Priča je smeće, ali sve ostalo je zakon.
I naravno, ostalo valjda znaš (Killzonei, Resistancei, Demon's Souls, Ratchet, Jak, itd.).
Joj GT6 me razočarao, prva dva kruga se mogu zabijat u sva sranja i bit 10+ sekundi u zaostatku za prvim i svejedno na kraju nekim čudom pobijedit.
LittleBigPlanet 2 je ok plaformer, no pomalo usporen, kao i Wind i meni se više sviđa Rayman...ako voliš slagat svoje levele i mini-igre onda definitivno moraš isprobat...
A ponekad i pogodi. Najviše me zanima Journey i Vanquish. LBP mi izgleda fora i vjerovatno će mi se svidjeti. Al Journey mi izgleda ko smeće, a redovito je uvrstan u must play liste za PS3. Vanquish mi po gameplay videma izgleda meh, a jedni viču smeće, drugi odlična igra. Dante's Inferno mi izgleda smećasto, nešto ok za igrat kad sve kvalitetne naslove odigram. Al eto htio bih dojmove iz prve ruke.
Što se GT6 tiće, da i meni su te trke smješno lagane. Al ovi coffee breakovi i challengovi su zabavni. Ionako ne igram intezivno nego tu i tamo upalim pa mi je dobro sjela igra.
Journey je forsano art forsano indie smeće.
Ali si ispao glup jer si popljuvao vrhunski LittleBigPlanet iako ga nisi ni probao.
LBP sam igrao ima 3-4 godine i u co opu je bio nešto najbolje ikad, a u SP je samo masu simpatična i ugodna igra. Svakako se isplati odigrat.
Imam ja LBP2, kaj se mene tiče odlična igra.
Dokumentarac o Kazunoriju Yamauchiju, kreatoru GT-a, jako zanimljiv dokumentaraca, pogledajte.
Ne, nego je igra lijeni pretenciozni art pokušaj od svega tri sata napravljen s prevelikim budžetom.
Izgleda kao indie i ima sve primjese indiea, ali u biti nije indie.
Indie koji rula je Dust: An Elysian Tail. Igra od 10-15 sati koje se mogu posramiti većina velikih developera.
Nešto najbolje od 2D platforming akcije poslije Raymana. Šteta što nema za PS3.
Također mi se Guacamelee! čini vrhunski, ali čujem da je kratak.
Guacamelee je super, ako se držiš samo glavne priče, bez traženja blaga, traje oko 2-3 sata, ako ganjaš 100% kao što sam ja onda ce ti trajat 6+ sati
ali inace igra je super, stvarno dobar platformer i težak u nekim situacijama
E to, ganjat ću 100%.
To uvijek radim u Castlevania tipu platformera koji mi se svidi, a po viđenome iz raznih reviewa i gameplaya, kod Guacameleea nisam vidio ništa loše.
samo ako misliš ganjat platinu koja je veoma jednostavna, zahtijevat ce ti dva prelaza, jer Hard težinu otključaš tek kad pređeš normal
ubiti za platinu ti ostanu dva trophija "pređi hard" i "pobjedi 5 arena na hard", ostalo sve možeš u prvom prelazu
tak da cu ovaj Hard prelaz negdije pred kraj drugog mjeseca krenut, još mi je svježa igra u glavi ^^
Call of Juarez: Gunslinger 35kn na PSN.
Pretpostavljam da se isplati.
Ja bi za te pare radije uzeo Castle of Illusion
Mikijev glas me živcira.
Riješio preksinoć God od War 3.
Krš od igre, sve već viđeno u prethodna dva nastavka. Sve se svodi na spamanje kvadrata i povremeno dodgeanje.
Boss fajtovi su dosada, a zadnji dio igre je napor samo takav.
Labirint je imao potencijala ali na kraju prekratak i prejednostavan.
Cijeli dio sa Pandorom i Kratosovim odnosom prema njoj je isforsiran i nepotreban.
Mislio skupiti platinum al na kraju odjebao.
Počeo sinoć Bayonettu.
Riješio prolog i zasad je dost dobro, jedino ima previše predugih cutscena.
Jel cijela igra hrpa cutscena isprekidanih borbama?
Očito nisu igre za tebe.
Odi okopavaj vrt ili nešto.
Ja ga isto baš sinoć završio. Meni je bila zabavna igra, sad sam sva tri odigrao i najbolje mi je sjela duja. Zapravo bi ih poredao ovako:
GoW - smeće
GoW 2 - super
GoW 3 - prolazno
Što se tiće Ascensiona njega budem igrao kasnije. Dosta mi je GoW-a zasada. Sad se bacam na Killzone ili inFAMOUS-e.
Sad moraš kupiti novi Wii samo da možeš igrati nastavak.
Ja zato izbjegavam tu igru.
Jer ako mi se previše svidi, bit ću bijesan što je nastavak samo na WiiU.
Meni tako dođe da zaigram Bayonettu i Ni No Kuni, al onda odem na YT i posjetim se da je riječ o Anime-ima i to baš žešće nabrijanim. :(
Persona 3 FES je dodana pod PS2 klasike na storeu...kupujem čim stave neki popust :D
ono da, još jedna platina
MGS: Peace Walker
^^
sljedeće na redu Guacamelee
Zadovoljan sam tvojim platinama.
E, dajte mi postupak kak da napravim ovakav sig kakve vi imate.
drago mi je
@Wind ovaj koji ja imam napraviš ovdje
http://psnprofiles.com/
a ovaj od vedrana je sa offi PSN stranice, tamo se logaš i dobiš link
Hmm, čudno mi je to. Nije službeno Sonyjevo.
Još da mi account maznu.
Papku, pa nigdje ne upisuješ username i pass.