uzmi human paladina , nick hordehunter= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Printable View
uzmi human paladina , nick hordehunter= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
zas paladina ? u rajdovima bu sam hilal.. :?= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Svi igraju hordu,i svi hoce bit badasses...odaberi Alliance,i brani nase boje! Let's hunts some cows!!!
A kaj se tice servera...eh,jel...tu nisam kompetentan odgovorit,jer radim kod privatnika... :wink:[/quote]
uzmi human paladina , nick hordehunter[/quote]
zas paladina ? u rajdovima bu sam hilal.. :?[/quote]
/sarcazam
enivej
štabi ti još jedan no brain dpser bio
editiral sam postove neke i zbrisal postove jel se spominju private serveri
daj se okanite rasprave o private serverima u bilo kojem pogledu, ako već tamo igrate onda ne napominjite to,osobito ti b4j4
hvala na razumijevanju
Ala velike rasprave koju smo vodili -_-
kakva god, zato sam i rekal "u bilo kojem pogledu"
Odlucio sam da cu biti Alliance, pa dok ne dodjem do veceg levela i naucim kak se igra prelazim na hordu. Sta mi preporucate da budem: mislio sam da budem zenski Night Elf hunter?
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
neznam koliko ćeš naučit na ally strani, a odabrao si , svaka čast
Pa imam frenda koi ce mi pomoce, zelim biti na ally strani da malo koljem hordu jer kako kazu svi iskusniji su na strani horde a ja zelim klat bolje , koji bolje znaju i igraju :rambo:
odi na hordu i postedi se muka...= Citat =:
Dobro ti je b4j4 rekao. Poštedi se muka i odi odmah na hordu jer kasnije kada dođeš na 70 lvl požaliti što nemaš dobru grupu za rajdanje i bg.
Mislim da si tu u krivu.Više je igrača na alijansi,stoga alijansa ima više izbora za PvE,stoga su oni,ahem,"napredniji" u PvE-u.S druge strane,malo njih zna PvP-at,stoga je horda za PvP.= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
Ne kužim se baš u to, ali prijatelj mi govori da je teško naći poštenu grupu za instance u allya.= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
pa opcenito je tesko naci dobru grupu za instance... kad je PUG... gild treba naci... gild...= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
TnMRynchdTY
izvoli :P
Ali ak idem na stranu Horde ko će mi pomoća sa opcijama itd.(igrat cu na PVP serveru)
Opcijama? Kakvim opcijama ? Misliš guilde ? imaš na Darksorrowu "Iskorak",na Kor'gallu je sve prepuno Hrv.& Ba guildova,... klasa? imaš dolje moj guide za početnike.= Citat =:
Ili,nešto drugo?
Ok igrat cu kao horda kou vrstu da uzmem za huntera, koji je best pvp server ak igram za hordu, i posto imam ogranicenje interneta na 1 giga ce to biti dovoljno?
hunter ti je po meni najlaksi za naucit igrat, i mage...
ali trenutno pvp: warr ili druid.
roga uzmi, roga :P
nebu ti dosta 1 giga prometa, jel ako buš igral recimo 3-4 sata dnevno, plus još ako buš imal dodatne addone, troši bar 20-40 megi po satu, brijem da da
trebam pomoc... sto se tice duelanja s rogovima...
nekak oni mene stalno sapaju prvi...
sad trebam pomoc kad da koristim trinket...
ako roknem na CS ne vrijedi, odma ide kidney... ako na kidney onda ide blind... i opet sve u qurcu...
do blinda nemogu cekati jer sam do onda vec mrtav ako se borim protiv dobro gearanog lika...
= Citat =:
Izvorno postao B4j4
sapaju te vjerojatno zato kaj su subatly specc, hajtended sense koji neznam sad napamet kolko daju bonus na otkrivanje stealtha, još ako ima kakve naočale za podizanje stealth otkrivanja nije ni čudo
ako ti napravi CS pukni trinket i vanish pa ti njega rokni sa CS i drži ga stuntanog
i ja sam sub tree... isto hightened sense... + koristim macro za sap...
ko da imaju veci range sapa od mene... pomislil sam na dirty tricks.. mozda je to.. budem pital sljedecih par rogova s kojima bum duelal i ak me tak sapaju...
neg blind te nakon 6 sekundi baca izvan comabta right ? :?
Rogue vs Rogue:
Sve je u tome da trebas njega uhvatit prije nego on tebe...
Poslje znas kaj treba... (nadam se)
:killyou: :twisted: :kill: :-x
stunlock 100-0 :P= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
U pre-tbc si to mogo bez pol beda napravit.
ne znam kak je to bilo pre-tbc ali ocito puuuno lakse... briem da su fajtovi bilo ono..= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
kombo za stunlock: sheap shot> hemmo > hemmo> KS> hemmo dok ne crkne :rotfl: :rotfl:
Nah, islo je ovako
(uz uvjet da ima stun timer)
Cheap Shot --> Sinister --> Sinister --> Kidney Shot --> ???????? --> Imp. Gouge --> Stealth --> Cheap Shot etc. etc. etc.
Ako se ne bi primio kidney uvijek je bio stealth --> vanish / blind --> stealth i mali miljun kombinacija
Najbolje stunlockove pre-tbc je prikazao Kishkumen u svoja 3 videa ^^
Ma jedva čekam da mi neka takva rogue picajzla dođe pa da mu razbijem holy shield od glavu s mojim prot pala... :)