Super.... lol :D= Citat =:
Izvorno postao Booby
Printable View
Super.... lol :D= Citat =:
Izvorno postao Booby
= Citat =:
Izvorno postao fan
= Citat =:
Izvorno postao Booby
Kako loše,ajme kako loše.. :shock:
Tx1XIm6q ... 2E0%2Ehtml
xD-Huwlg ... ed&search=
:rotfl: :rotfl: :pray:
omfg
rofl lololol
NFDkTWPd2o4
1:45min :shock:
oni s slabijim srcem nije preporucljivo gledat ja sam se usro
ovaj lik bas nije cist jebo me pas
= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
a loool koju facu je složio O.O lol
y8HxQLWsC74
Ovo rula, Mafioso ne može prestat slušat ovu pjesmu
Zanimljivo...= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Isuse kako prejako!!!= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
:pray: :rotfl: :pray:
"My parents are dead, my life sucks, I can't hold down a girlfriend, and I'm surrounded by (beep)ing goblins and (beep), I mean what the (beep)?
RMcxPTakmC8
ovo MTF* ne moze prestat slusat...
Pantalonius poopakus :pray: :pray: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Booby
suxa
Dragonheads
Dio od 3 minute pa do 4 je najbolji :pray: :pray:
ajme...koji carevi... :rotfl:
Nasljednici Garya Brolsmana
Krepajem :rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray: :pray: :pray:
:pray:
:pray:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ah, svaka čast na Numa Numi, a i Crosswalk madness owna= Citat =:
Izvorno postao Jopax
n9jJyhu0qOw&NR=1
:pray: :rotfl:
:thumbs2:
gSiDqt7rPqQ
:bravo:
tako treba,, :pray:
Ma daj molim te, taj Slovenac stavi Savudrijsku valu pod "Slovenia". Kako ste naivni ljudi lol, pa oni stvarno misle da je to njihovo jer im to piše u udžbenicima u školi. Dok nisu ušli u EU nisu ništa spominjali o tome, al čim su ušli odmah su glasni, zahtijevaju i otimaju. Šta nisu tražili od Talijana dio zemlje kad je to već takvo njihovo? Ista je situacija kao s nama, obalna granica itd. - nisu tražili jer se ne usude jer su beskičmenjaci i zadnje da mi oprostiš pizde, samo traže politički "slabije" od sebe papci. Alpska stoka.
edit: stavivši Savudrijsku valu pod "Slovenia" dio, taj Slovenac je tako na fin način sjebo sve vas koji ste popušili foru i pisali: "Bravo, svaka čast!". Da biste gledali otvorite oči jebemu, nemojte kao guske u maglu.
Uostalom me ne pogadja, poruka autora videa je jasna. Sposoban sam razlikovati osobu (vecina) od politicara i kretena tako da generaliziranje ima malo smisla.
Takodjer, ima i Slo replyeva na video i oni su pozitivni.
Mislim da 90% Hrvata i Slovenaca zaboli za par km2 prostora, političari su pametni jer skupljaju na tome bodove, a ostali koji se time opterećuju su slabije inteligencije.
E da si imalo iskusio rat, znao bi kako je važan taj "bezvrijedni" metar kvadratni zemlje. Samo ti dijeli, al nemoj dijelit nešto što nije tvoje. I na tom metru šugavom žive ljudi koji ne žele u Sloveniju. Zagrebački sineki el? Strava i užas, zato ste svi prije 15 godina drhtali u podrumima dok su ljudi kojima je bitno o tom km kvadratnom zemlje bili vani i trudili se da taj kilometar ostane naš. Samo ti dijeli djedovinu svoju...
Ne živi nitko, u tome i je poanta.
Ne živi nitko? Pa lijepo si mi informiran. Aj se još malo informiraj, pls.
nije baš tako,neki sada tvrde da je 1/4 Istre Slovenska= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>