evo, nabavio igru konacno...kad dođem s faksa idem je instalirat pa da konacno i ja odigram to cudo...
Printable View
evo, nabavio igru konacno...kad dođem s faksa idem je instalirat pa da konacno i ja odigram to cudo...
Dobijrš brsplatno fatman ispred gnr, i to kao dio main questa, ali ja sam ga nakon kaj sam ga iskoristio bacio, jer je pre težak, a ionako se koncentriram na 2 handed small gunse.= Citat =:
Izvorno postao Bens
evo vam guid kak nac NLO http://fallout.wikia.com/wiki/Greener_Pastures_Disposal
Meni jedino atmosfera nije bas nesto,nije dovoljno tmurna i prevesela je,lošija os stalkerove.
Evo prešo igru prije 5 min.
Grafika se netreba uopce komentirat
Jedno što se zamjera je to kaj nema dalekozora,nek sam moro zumat s snajperom stalno,i da nema auta,motora...cak smo u oblivionu mogli konja jahat,a ovdje nema niš...
Veliki minus je taj što se igra nemoze nastaviti cak ni kada *spoiler velite babi da uleti u purifier i ukljuci ga,ne umrete od radijacije vi,neg ona
Omg ne mos nastavit nakon sto predjes mq?
omg koje pizde, forsaju da igras ponovo :(
imam neki feeling da se radi na nastavku,ista fora ko s oblivionom..evo ja sam igru prešao s TOTALNO evil characterom,sad cu prec s totalno dobrim characterom..igra ima 8 mogucih završetaka,tj 8 verzija onog filmica na kraju!
evo, danas sam poceo igrati, uspio sam izaci iz vaulta u dosao sam u onaj prvi grad. Atmosfera mi je jako dobra, jako lijepo su docarali postapokalipticno doba, grafika mi jako dobra i igra također super radi. Na svojoj konfi, na ultra detaljima, bez AA, framerate mi se krece između 40-60fps-a. Glede toga sam prezadovoljan. Radio mi nije nesto pa ga drzim iskljucenim, a i glazbu u samoj igri nisu nesto pogodilim, al ajd, nije to tolko vazno. Gameplay mi je za sada odlican, a onaj vats mi je fenomenalan. Za sada fenomenalna igra, dalje cemo vidjet...
*update: igra ima 10 različitih završetaka,5 kao dobar char,5 kao zli!
Da, stvarno je dosta dobro optimizirana, za razliku od "one druge" igre što je isto izašla od strane Bethesde. Isto tako mi je radio isključen... jednostavno nije moj stil, i jednostavno je nepotreban ako se mene pita (ostala glazba je solidna, malo previše epska i fantasy, ali dobra).= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
btw, jesam li ja jedini kojem se teško odvojiti od stare Hunting Rifle? Predobro repetiranje ima. :)
I meni je ta puška bila zakon... dok nisam dobio plazma rifle :D .
Igra mi radi na 60 FPS-ova ako nisam u zatvorenom prostoru s više od 3 NPC-a, jer mi je onda ispod 30 (npr. Rivercity), a kad uključim VATS spusti se i do 12 :(
Ma igra je odlicna... sam da nije do nekih bugova i da nije tako nestabilna... ... sad sam zapel u igri jer nemrem izaci iz "broken bow" jer me odmah baca na desktop... a kasnije kad udem u igru i kad odem na load vidim kako stojim vani, ali kad ucitam taj sejv opet me baci van na desktop...
ima jedna puška,zove se lincoln nekak..uglavnom to krita svaku put,i s vatsima mi je oko 90% obezglavljenih nakon prvog shota
mani je u zadnje vrijeme najbolja ona puska koju dobijes od onog androida u rivet city-u...
sad sam bas na wiki procital di se mogu nac te bolje puske... sutra idem po njih...
e, zna ko kak u underworld-u ubit onu babu kaj vodi hotel a da me drugi ne skuze? ocu oslobodit onog lika iz bar-a...
Ako imas Mesmetron, flashaj je s njime, pa ce drugi obaviti posao za tebe :D
Sta je to?= Citat =:
Izvorno postao Necto
Sutra će mi frend posudit Fallout 3.Jedva čekam.Samo informativno šta mislite,dal će ga moja konfa moć vrtit.Amd athlon +3000Ghz,1Gb ram,i ati radeon x1300(256mb).
službeni minimum je x1600 serija grafičkih, ali tko zna.
http://fallout.wikia.com/wiki/Portal:Fallout_3
tu ima ama bas svega u vezi igre... i pise di se koje oruzje moze naci/dobiti...
e, kolko ste onih ogromnih super mutanta ubili do sad??? ja 2, dal ih ima jos??? jedan je bil pred GNR, a drugi u onoj zgradi s kupolom, neznam kak se zove, al prek puta monument-a je...
Vjerovatno hoće.. minimum zahtjeva je uvijek malo malo nego što ga oni napišu.. no pitanje koliko fluidno ćeš igrati.= Citat =:
Izvorno postao la50
Igra je po requirementima slična oblivionu , ako si igrao to moći ćeš i ovo.
BTW , Deadwalker , na kojo ti rezi igraš?
Ja imaš na 1440x900 , i na ultra nekad zna zatrznuti , treutno držim na high , 4x af i 0x aa.
doggy mutanata imas kolko os :D
e jel ima respawnanja uopce u ovoj igri, onak
ubio sam neke mutante i neznam tocno kolko al dost kasnije opet tamo leže
Mislim da nema respawna.
ma znam da ih ima puno, al ne mislim na one obicne, nego na one extra velike...
pa igram na 1280*1024, i meni igra zna tu i tamo trznut...e sad mi se desila cudna stvar. Dosao sam do prve noci i broj fps-a mi se drasticno smanjio, neznam zasto...= Citat =:
Izvorno postao vex
kao prvo...smanjio se zbog zvjezdica na nebu,kao drugo smanjio se zbog nekakve prašine koju ja vidm samo po noci.a nosi ju snažan vjetar!
kad udem u igru i pomicem misa vidi mi se ona bijela strelica iz windowsa, uzasno iritira, zna neko kako se rijesim toga ?
Hm, sad sam reducirao na high detalje i AF 8 samples i sad je ok...
to se meni zna desit kad podignem xfire prozor u igri= Citat =:
Izvorno postao vjever_masni
Rjesio sam neki quest za neku babu kaj svira violinu i sad imam jos jednu radio postaju di mogu slusat violinu,kako uzbudljivo :(
Patite li i vi od kroničnog nedostatka municije? Uzeo sam si i scrounger perk, pa svejedno moram štedjeti svaki metak...
patim, patim...stoga sam cesto osuđen koristit palicu= Citat =:
Izvorno postao Outmind