Lol, sad gledam, u DS1 je za SL120 potrebno 90 tisuća duša dok je u dvojci potrebno 19 tisuća.
DS2 SL200 treba 50 tisuća lol.
Printable View
Lol, sad gledam, u DS1 je za SL120 potrebno 90 tisuća duša dok je u dvojci potrebno 19 tisuća.
DS2 SL200 treba 50 tisuća lol.
Zašto Xero laže :(
Jer i krade
I lažem i kradem, ali ovo sam se samo bio zabunio. Kad ubiješ invadera dobiješ pola duša koliko njemu treba za sljedeći level u DKS1. Ja sam pvpao na levelu 120 pa sam stalno dobivao 45k duša i taj mi je broj ostao u pamćenju.
Pao Persuer. Malo je zeznut, ali ništa posebno. Ako usporedim prva 3 bossa ovdje: Giant, Persuer i Dragon nešto, onda je nebo i zemlja u odnosu na prethodnika. Onako po sjećanju prva tri su mi bili Gargoyle, Taurus i ono govno od Capra demona mamicu mu njegovu. Ovo u dvojci je šetnja u odnosu na ono. Nabasao sam na neki fire longsword pa zamijenio bastard. Imam uz to dragleic štit i nema frke.
Sve u svemu dopada mi se igra bez obzira na skepticizam oko nekih promjena. Ima i dalje tu moć da ulupam hrpu vremena na nju, a da nemam pojma gdje. Igram već 10h, a imam osjećaj ko da sam prošao teritorija za sat vremena igre.
Nakon par bezveze utrošenih estusa, skužio sam da se Illusory wallovi kod mene otvaraju sa A, a ne sa X.
Koja je fora sa cursovima u dvojci. Znam da je u prvom bilo poprilično sranje ako si umro dok si bio cursed, ali ovdje ne vidim nikakav downside. Konkretno, Persuer me jednom cursao i ubio, ali normalno sam se spawnao. Dal treba biti human da bi ti curse nešto napravio ili jednostavno nije toliko brutalno ko prije?
Meni su prva tri u DS1 bili Asylum Demon, Taurus i Moonlight Butterfly.
Sva tri iznimno lagani i puno, puno lakši od Pursuera. A i Capra je puno lakši od Pursuera.
Što se A i X tiče, tu ti je bila zabuna jer i PS kontroler ima X, koji je na istom mjestu kao što je A na XBOX kontroleru.
Tako da ti wallove otvaraju A na XBOX kontroleru i X na PS kontroleru.
A curse u DS2 te samo pretvori u hollowa i skine ti dozu healtha u vrijednosti jedne smrti.
Ak te cursea opet, skine ti još healtha kao druga smrt, itd.
Ali da, puno manje brutalno nego curse u DS1.
Asylum Demona ne računam ko bossa. Kad počne fight lik ima 10% hp-a. I Capra mi je duplo gori bio od Persuera. Naravno, jer je level dizajn u tom dijelu smeće, a ne jer je Capra nešto posebno jak.
Kako kome.
Ja sam Capru iz prve, jer sam pse odma zatuko i onda ko pičkica bježao u krug po stepenicama i skakao na njega.
A Pursuera s prvim likom iz desete.
Meni je Taurus bio najteži boss lol.
Pursuer pao nakon 2 pokušaja. Dosta dosadan fight.
Persuer fight je baš dosada. Čekaš da napravi combo, lupiš ga pa opet čekaš. Nisam ga uspio s balistom pogoditi, možda ga to prije sruši.
Došao sam u No Mans Warf, prvi put da mi je trebao torch. I dobro da sam ga imao kod sebe jer su onda oni paukovi ili šta već bezopasni. Našao sam nekog pijanog lika i uvalio mu hrpu smeća za 25k duša.
sa balistom ga ubiješ iz 2-3 shota
a taj pijani lik ti je jedina šansa da prodaš stvari, kolko se sjećam na 3 lokacije je, isto kak si mogal prodat stvari onom frajeru u DS1
Gavlan wheel, Gavlan deal.
Mislim da je Vendrick najdosadniji fight ikad. Ne želim ni razmišljati kakav bi bio fight da imaš samo jednu onu dušu koja ga oslabi.
isee, taj fajt je glup
ovako iz glave, False King,Knight Artorias, Old Hero, Manus, Ornestein i Smough su mi bosovi koji su mi ostali u dobrom sjećanju
Ornestein i Smough je baš loš fajt, ali izgleda fora i ima dobru muziku.
Smaug je zmaj iz Hobbita.
Najbolje kod tog fighta je animacija kad prvi put skužiš da ćeš se boriti protiv dva istovremeno od početka, a kroz glavu ti samo prođe: e sad sam najebo.
Znači u DS1 se moglo prodavati stalno, ali tek nakon cca polovice igre ili kasnije, a sad je to 3 puta u igri. Samo se nadam da je i na ostalim lokacijama na nekom mjestu gdje ga je teško promašiti.
Pa, ako naljutiš Frampta ne možeš više prodavat.
Ne znam sad napamet tko je Frampt.
Šta je s onim zmajem u Tower of flame? Čim dođem do vrha stepenica počne spammati vatru na mene i uopće ne mogu blizu. Em me knockbacka em mi uzme health, a ne vidim da se imam kamo sakriti kao kod onog zmaja u Undead Burgu.
Riješio sam onog nešto Sentry bossa na brodu. Fora izgleda boss, ali isto bezvezan fight. Čekaš iza stupa i onda ga lupaš, od prve sam ga ubio. Skužio sam da sad imam 2 bonfirea u Lost Bastille, jedan u zatvorskoj čeliji, a jedan negdje na vrhu kule. Svejedno je kud počnem ili ima lakši put?
I jedno ovako općenito pitanje. Da li da svaki put kad imam priliku iskoristim onaj branch of yore i phaross contraption nešto. Dosad sam sa 2 yorea došao do 2 estus sharda, a phaross sam iskoristio u Wharfu da podignem onaj lampion. Može li se dogoditi da nešto od toga iskoristim uzalud pa će mi faliti kasnije, ili se isplati svaki put?
mislim da taj yore (to je ono za od kamenit ? ) imaš svega 5 komada u cijeloj igri i kolko se sjećam možeš se zajebat, a što se pharosa tiće ista spika, imaš ih samo par, sad na kojim mjestima ih je najbolje iskoristit nesjećam se, čekiraj si wiki
A izgleda da ću morati tako iako izbjegavam wiki koliko mogu. Pogledam si otprilike koje područje je preporučljivo riješiti slijedeće i bitno mi je da ne promašim estus shardove. A ostalo kako bude bude. U NG+ ću malo detaljnije istraživati.
E da, dal nešto krivo gledam ili ona trgovkinja u Majuli ima unlimited broj onih healing pizdarija? Cijelo vrijeme šparam to jer si mislim možda će mi trebati kasnije, a sad mi izgleda da ova prodaje za 300 soulsa komad i da ih ima koliko ti srce želi. To je tako do kraja igre?
Onih pharos kurčeva ćeš naći brdo i možeš ih još i farmat. Grane su puno rjeđe.
Level 100 već. Ubio sam Chariota malo prije. Prvi boss koji je koliko toliko zanimljiv. Laganica je ko i svi do sada, ali barem je fight drugačiji od ovih dosada prije. Fire longsword mi je baš prirastao srcu i mislim da ću ga koristiti do kraja igre. Jeben je move set.
Ja napokon počeo igrat Dark Souls kad ono kurac. Kreš i koruptan sejv lol. Ok igrao sam nešto malo ali će biti sranje ako se dogodi opet nakon dvoznamenkastog broja sati utučenih u igru.
Skeleton Lords najbezvezniji fajt dosad. Cijelo vrijeme čekam da dođe neki pravi boss ili da se dogodi neki vrag. Gore od Pinwheela iz prethodnika.
Pa Souls igre su pune filler bosseva.
Reci mi filler bosseve iz DS1.
Nisam daleko dogurao, ali ovaj bezglavi je bio zanimljiv...
http://guides.gamepressure.com/darks.../470592734.jpg
A bogte skoro svaki Boss iz Dark Souls 1 je filer osim S&O,Gwyna,Sifa i DLC likova. Ajd Taurus i Capra izgledaju kul iako ni nisu pravi bossevi. Ako ćemo gledat po nekoj lore važnosti Great Soul bossevi su bitni, ali su sranje fajtovi.