nema vise edit: i jos jedno pitanje... dal je ikak moguce stavit win 7 il win xp na komp bez dvd rom-a? prek usb-a?
Printable View
nema vise edit: i jos jedno pitanje... dal je ikak moguce stavit win 7 il win xp na komp bez dvd rom-a? prek usb-a?
Yep. Moraš u BIOSu namjestit boot na USB i to ti je to.
Jel moguce simulirat munju i promatrat ju pod mikroskopom?
a odgovor na moje pitanje na prosloj strani? jer fakat nemam volje opet windowse stavljat nanovo...= Citat =:
Izvorno postao Azer
eee aa ovaaaj pitanje za dobrovoljne darivatelje krvi..koliko često se može dati krv? svaka 2-3-4-5-6 mj?
Svaka 3 mj. kod muškaraca. Svaka 4 mj. kod žemskih.
gdje mogu naci kvote upisanih na faksove u zagrebu od prošlih godina..ili barem od ove(2011/2012)?
google me iznevjeruje... ;( najvise me zanima fer i pmf, al pronalazim samo kvotu za akademsku godinu (diplomski)...
zast mi bsplayer trokira u fullscreen-u a radi normalno kad ga rastegnem prek cijelog ekrana??
ima koji jednostavan nacin za instaliranje custom tema na sedmicu, il treba neki program?
Da probaš baš na stranicama od faksa koji želiš? Često možeš naći ako malo pronjuškaš po njihovom forumu ili sl.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
uspio sam iskopat na kraju neki vidijev intervju dekana ili tkao nesto! za fer je 650...
= Citat =:
Izvorno postao Doggy
vlc player f bs player
ha??? uvjek sam koristil bs player, i mislim ga i dalje koristit... nisam trazil savjet za drugi player, nego rjesenje full screen problema... stavil sam k-lite codec-e, al i dalje trokira kad je u full screen-u, i to jako...
KMPlayer.
i opet... neznam za km, al vlc mislim da nema titlove, a ovaj bsplayer kaj sad imam mi automatski nadje odgovarajuce titlove, tak da, ponavljam, ostajem na njemu...
Onda pati.
[s:2v110o97]Tangente na hiperbolu 3x^2-y^2=3 iz tocke T(5,-9)
Koji su koeficijenti kod x od tangente (y=kx+l)? Svaki put korijen izleti, a mora doc pun broj :([/s:2v110o97]
Zajeb. Gledam krivu formulu.
Ubuduće, za sve prirodoslovno-matematičke probleme: http://www.khanacademy.org/= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
postoji li neki drugi player da ima ovu funkciju?= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Zna li netko u kojoj zagrebačkoj gimnaziji hrvatski predaje Zoran Ferić?
Gimnazija Svete Sestre Milosrdnice
Ne znam zašto, ali sve što ovaj napiše mi se čini kao sarkazam
Pa kak' ne znaš zašto? :D
http://www.jutarnji.hr/zoran-feric--dop ... st/283617/
Mislim da tu piše.
Kako nitko ne zna googlat...
Našla sam još jučer, nisam imala kako jer mi mob ne otvara pola stranica, a nisam doma bila. Barem ja znam guglat. Ali hvala.
Oćeš upisati tu srednju školu sada?
Hahaha, neću, još moram osnovnu završiti :D
Blago tebi. Da mi je bar biti još u osnovnoj :(.
Ti se zajebavaš ili? :)
Ako je Valnješ mogao s 22 u srednju...
:pray: