Ja sam u recommended gabaritima 8) :D
Printable View
Ja sam u recommended gabaritima 8) :D
Dayum, screenovi izgledaju dobro :D
Ne radi hotlinking, grrrr.
Nice...letit će :D
Meni samo proc štuca, ostalo je a-ok.
Sweet imam daleko ispod minimuma :D :D Inače bi došao u iskušenje da je pokrenem na 15 fpsa na low, i gledao kako je ružno, i ne uživao, ko Oblivion kad sam zaigrao prvi put. E sad lijepo čekam dok ne kupim novu kantu i zaigram kako spada.
@Mravojed... ako recikliraš kućište, HDD i optiku, treba ti cca 3000kn za komp koji će biti iznad preporučenoga. Čisto da znaš koliko moraš štedjeti :D
Ja sam se pomirio sa cinjenicom da ovo nikad necu uspjeti zaigrati
Neki dan sam kupio novu makinu, nekakv mainstream za do 3k kuna (bez periferije)... prema ovome, meni je sve iznad recommendeda, osim proca (imam Phenom II X2 Black, kojeg namjeravam clockati na 4 jezgre kad isplatim rate :D ). Ok, obično su proizvođači/izdavači malo "škrti" na ovim requirementsima, pa pretpostalvjam da je realno da će pravi recommended zahtjevi biti oko 20% veći...
To nisu službeni zahtjevi. :nonono:
Službeni izlaze u sljedeća dva tjedna.
A kućište mi je neko dobro masivono prostrano, od Chiefteca, ne bi ga čak ni mjenjao. Neka, dok sve radi nek radi, skuplja se pomalo, bit će gušt sve na max odvrnut i samo...o.O gledati. :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Biće plakanja kad izađu službeni zahtjevi. :D= Citat =:
Izvorno postao Durin
Ja se bome nadam da neće biti previše različiti od ovih, sudeći po ovima imam iznad recommended :/
Jebiga, a taman se ponadao :(
Znači na minimum će ić super a na recommended letit. Nema straha.
Ako je GF8800 minimum, onda je HD 4770 malo ispod toga. Čudno, znam da mi je procesor slabiji, a on zadovoljava kriterije.
Usput, znate li za neki mod koji napravi demake Obliviona u Morrowind Engineu? Tako da mogu igrati Oblivion sa grafikom Morrowinda
Kaj nema onaj Oldblivion mod?
Izgleda dobro, samo se pitam transformira li taj mod samo grafiku ili olaksava igru za starije konfe.
Pa i jedno i drugo. Loša grafika = daleko manji zahtjevi.
Kad će više 11. studeni jebemu rižu! Moram potrošiti stari godišnji... :eyebrows:
Službena mapa Skyrima:
inb4 Pingu opet kupuje CE samo zbog karte. :)
Ako se ne varam, karta će biti i u običnoj ediciji.
Čujem da će karta u CE biti kožna.
Ako se netko sjeća Pale Pass-a, bio je jedan dobar quest tamo i ona zagonetka sa ključevima.
Neki lik je slikao (xbox) Skyrim manual. Bacite pogled:
http://imgur.com/a/RFee1
Zašto su mijenjali lockpicking pobogu? Napravili su, barem po skrinšotu, c/p iz falout-a. A meni su se tumbleri iz obliviona baš dopadali...
Skyrim: The RPG for the Rest of Us
Sad sam tek skužio da je Jeremy Soule radio soundtrack za najbolji RTS ikad, Total Annihilation. Time automatski ovo ide jednu ljestvicu gore :) Jedva čekam, još mjesec dana.
Odlično, to u Falloutu mi je super, ono u Oblivionu mi je bila noćna mora. Što sličnije Thiefu, to bolje.
That man is an idiot.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kaj je bilo, neki sažetak!?