http://www.zaslike.com/files/imil7mqnsy6hp9q0c.jpg
Na kraju je ipak Chelsea odabrao.
Printable View
http://www.zaslike.com/files/imil7mqnsy6hp9q0c.jpg
Na kraju je ipak Chelsea odabrao.
Koji iznos?
Oko 35 milijuna eura.
Vise nego previse.
U današnjem nogometu više ništa nije previše.
Ja valjda jos uvijek posmatram to sve Marotinim ocima :)
A kad su ga i ovi toliko platili prije manje od godinu dana.
Citam danas da Bale ide u Real za 105 mil.
Ne zna se još točan iznos. Od 99-116m se spominje. Znat će se za dan dva.
85 mil funti. Previše, promašeno, nepotrebno. Al ajde ako se uklopi bit će dva atomska napada pa da vidimo koji je bolji.
Kako taj iznos zvuči... Ne znam, ne mogu naći riječ. Riberyja i Robbena smatram kvalitetnijim igračima, a nikad se ovakve cifre nisu vrtile oko njih. Po ovome ispada da dvije dobre sezone u Tottenhamu vrijede više od onog što je Ronaldo radio u Unitedu. A i nekako mi se ne doima kao igrač koji je sposoban prilagoditi igru nakon što pređe tridesetu. Jednom kad izgubi fizičku nadmoć, to je to. Prije bih Matu uzeo, a i Hazarda.
Ovaj transfer mi se više čini kao nekakva isprika navijačima za prošlu sezonu i Neymara.
Upravo,on cim bude samo korak sporiji gotov je. Ovakvom sada kakav je istina niko nista ne moze,ali ne isplati se ulagati bilo kakav veci novac u igraca takvog kalibra,ali Real je to :)
I zamisli klub koji se izvinjava navjacima jer nije uspio dovesti u koga oni upere prstom prosle sezone pa ce to uraditi ove :)
Koji cirkus je fubal postao.
Pa to tako je. Perez da ostane na čelu mora stalno dovoditi trenutno najbolje igrače. Promašena politika već godinama, ali tako je. Trebalo je nekako zasjeniti transfer Neymara u Barcu, a trenutno nemaš puno igrača čiji transfer bi to mogao postići. Nije išlo sa Falcaom i Cavanijem, a Suarez i Aguero vjerojatno ne bi bili "dosta".
I meni izgleda da Bale najviše profitira od te urođene brzine koja će s vremenom sigurno opasti. Iako ima i stvarno dobar udarac, posebno s distance. Može odigrati 3-4 sezone na ovoj razini ko u Tottenhamu i ako tako i bude transfer će čak i biti koliko toliko opravdan. A ako nekim slučajem doprinese desetoj LP, onda će se ubrzo zaboraviti taj iznos.
Lol niti jedan igrač ne vrijedi 10 milijuna dolara. 10 MILIJUNA DOLARA, znate vi šta je to?
Ali dobro, nogomet je postao pravi šoubiznis i sad se ogromne pare tamo vrte pa pretpostavljam da nije teško iskeširati tolike pare za neko zvučno ime.
Svatko vrijedi onoliko koliko si za njega spreman platiti. Jednostavno.
Baleova vrijednost je prenapuhana.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...11591713_n.jpg
Čak me ni taj iznos toliko ne jebe koliko činjenica da će upravo Bale biti taj koji će postati novi rekorder kad su transferi u pitanju. Rooney koji je sve živo osvojio s najvećim engleskim klubom nikad nije vrijedio toliko. Mata, osvajač lige prvaka i svjetskog prvenstva, koji je prošle godine zabio 20 golova i skupio 35 asistencija ne vrijedi ni blizu toliko. Mata i Rooney skupaSne vrijede toliko. Toliko nije vrijedio ni Ronaldo nakon sezone u kojoj je osvojio ligu prvaka i u kojoj je proglašen najboljim na svijetu. A sad taj Bale, koji u svojim najboljim sezonama ima dva 5. mjesta i koji nije mogao odvesti Spurse ni u ligu prvaka pokraj nikad slabijeg Arsenala (kamoli do nekog trofeja), nakon sezone u kojoj je zabio 25 gola i skupio samo 4 asistencije, prelazi za 100 milijuna eura. Meni on nije bolji ni od Mate, kamoli da je blizu kvalitete koju su imali prijašnji rekorderi (C. Ronaldo, Kaka, Figo, Zidane, Ronaldo). Znam da je to Real, ali ipak nisam očekivao da će za takvog igrača dati tu lovu (a ne bih riječ rekao da su to potrošili na Ružnog i Matu, ili na Matu i Hazarda ili koga već). Kažem, ovo je čista isprika navijačima ili nešto tako, nikako drugačije se transfer ne može opravdati... Točnije, pravdat će se prodajom dresova i sličnim stvarima, ne njegovima igrama jer bi za to morao ostaviti veći trag od samog Ronalda, a to je nemoguće kad vjerojatno nije mnogo bolji ni od Di Marie ili Soudanija.
Šteta, bilo je blizu. Dinamo praktički sam sebe dobio u ove dvije utakmice, Jurčić faktor + crveni u prvoj, autogol u drugoj. Ovakav protivnik je trebao šaptom pasti u Maksimiru. Jedino mislim da nije trebalo odmah nakon 3. gola vadit sve kreativce, inače im se nema šta prigovorit na večerašnju izvedbu. Ipak je teško popravit ono što karikatura poput Jurčića sjebe. Neka, bit će zanimljivo u europskoj ligi.
Sammir je trebao van već u poluvremenu, ustvari nije trebao ni igrati. I trebalo ih je ići dotući, a ne pokušati zatvarati tekmu.
Al sve u svemu svaka čast, dali su sve od sebe. Nadam se barem proljeću u Europi.
Upravo to. 4. gol bi si vjerojatno i sami zabili da je Dinamo nastavio s presingom. Inferiorni su u svakom pogledu, al' eto, ona parodija na Maksimiru je skupo koštala Dinamo. Sad bi morali uvjerljivo osvojiti skupinu samo da bi se približili trećini iznosa kojeg bi dobili ulaskom u skupine.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Nemam riječi za ovo što je Neymar večeras odigrao. Dugo nisam svjedočio tako lošem nastupu nekog profesionalnog igrača, doslovno su ga pojeli. Što se same utakmice tiče, bila je negledljiva.
Nisam siguran jesmo gledali istu tekmu što se Neymara tiče? Naslagao je obranu par puta fino,ima bolesnu akceleraciju, sa Messijem će čuda radit, iznudio dva žuta ako se ne varam, jedino se okliznuo par puta. Nije odigrao spektakularno, ali tako loš nastup kako pišeš - ni blizu.Treba mu kila podhitno, ne može nositi nikoga na leđima. Evo i na goal.com među najbolje ocjenjenima.Tekma užas, Simeone je svoje nabrijao da mesare, Barca prilično bezidejna, sudac ukurcu kao i u prvoj tekmi. Vidi se da nisu nimalo sretni rezultatom igrači Barce, mora to bolje. Inače "odlično" simuliranje Coste, jedva čekam da gif izađe.
Zaboravio sam napomenut da Valdes igra u najboljoj formi otkad pratim Barcu, bit će zanimljivo vidjeti sagu oko njegovog odlaska.
Složio bih se s tobom da pričamo o jednom Welbecku pa da je dovoljno da iznudi pokoji prekršaj i karton, al' s obzirom na ono što zadnjih godina slušam o tom Neymaru, ovo je bilo loše i neuvjerljivo. Imao je jednu šansu u prvom poluvremenu kada je nepotrebno zakomplicirao, a kasnije ga se praktički nije ni vidjelo osim na podu. Nijedan duel nije dobio u drugom poluvremenu. U većini slučajeva ga nisu ni morali rušat, sam je padao. A i nije da je Barca dobila nešto iz tih prekršaja na njemu. U svakom slučaju, morat će znatno podići razinu igre ako želi biti to barcino oružje u Europi, mada sumnjam da će to u konačnici nešto značiti s ovakvom obranom.
Nisu kile problem. Njemu treba jedna sezona u Premijer ligi BiH-a i da vidiš kak bi čvrst bio :D
Nisam gledao utakmicu al ne sumnjam da je bio loš Neymar, e i ono lol nakon tih pustih najava od njega očekujem da bude u najgoru ruku "Dobar" a ne, "Nije bio očajan".
I to isto ali sa 60kg teško da može ikoga nositi na sebi. Valja napomenuti da se potrgao za svaku loptu koju je izgubio pa je tu bilo 30metarskih šprinteva u obranu. Čim se uhoda Pedro će biti zakovan za klupu i igrat će kupove, kao Pinto.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Slažem se sa milfom da mora podići razinu još, a obrana je nažalost turbo katastrofalna. Nije mi jasno kako mogu izjaviti da im stoper ne treba kad Puyol ima 35godina i ne može zdrav više od pola sezone, Mascherano praktički u utakmicu ulazi sa žutim i užasno pliva u obrani, a klinci još nisu dobili šansu. Bit će sranja protiv ekipa kao Atletico koje se zatvore pa kad bljesne kontra to je pola gola za protivničku ekipu.
U njegovu obranu, Atletico je možda i najbolje organizirana momčad u ligi (s obzirom na raspoložive resurse), igraju grubo i odlično se brane, tako da je to vjerojatno najteža utakmica za Barcu uz onu s Realom. S druge strane, upravo je za takve utakmice i doveden, a isto ga čeka i u ligi prvaka. Čitava poanta dovođenja je bila skidanje tereta s Messija u ovakvim utakmicama, ne napucavanje Getafea i Celte.
I da, istina je da se vraćao po lopte koje je izgubio, to me je iznenadilo :thumbs2: Da se razumijemo, ne mislim da će biti promašaj ili da će postati novi Robinho, jednostavno, ovo je prva njegova utakmica koju sam pogledao, a ostao sam razočaran. Nadam se samo da je Pele gledao :)
Što se tiče obrane... Da Valdes nije imao svoj dan, danas bi se vjerojatno pisalo upravo o toj odluci uprave da ni u ovom prijelaznom roku ne dovede braniča. Atletico je uglavnom prijetio iz kontri, ali skoro svaka je bila opasna. Bolje da su Thiagu dali minute koje je želio, unovčili Fabregasa i za tu lovu obnovili kompletnu obranu. Primeru možda i mogu uzeti sa samo dva prava stopera, ali uopće me ne bi čudilo da im se u ligi prvaka ponovi Bayern.
Sviđa mi se grupa F :)