Point je da dizajn nije WoW kopija što svi često vole isticati.
Printable View
Point je da dizajn nije WoW kopija što svi često vole isticati.
Savršena izgleda, baš dostojan izgleda jednog konjanika apokalipse :D
E, j... ga. Ali tako izgleda.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
mene je rat oduvek mnogo podsecao na artasa otpozadi. mada, ne mislim da je ceo dizajn u globalu kopija wowa
Ako je wow isfurao taj stil u igrama, onda nikoga ne zanimaju neki hartavi stripovi.
Nisam ja rekao da cijeli dizajn igre podsjeća na Warcraft.
Samo glavni lik.
Portal
10/10
S obzirom da je dolazila ako bonus u Orange boxu, a i nakon samostalnog izlaska se dala nabaviti za siću, teško je reći da je i trajanje od cca dva sata ogroman minus. Od Armed and Dangerous se nisam toliko nasmijao u nekoj igri. Je da je dvojka podigla sve na višu razinu, ali prvi dio je jedna od onih igara koja je jako blizu savršenstvu.
Darksiders je bolji Portal nego sam Portal.
mlp
Hitman Absolution
Neću raditi onu +/- podjelu pošto bi pre malo toga bilo za plus, a smiješno bi izgledala lista minusa. Igra kao igra može proći kao neki prosječni TPS, ali kao Hitman nikako ne funkcionira. Pola misija se svodi na to da onesposobiš prvu osobu do sebe koja baš uvijek zaluta u mračan kutak mape, uzmeš njegovu oblekicu i nakon toga od vrata do vrata prošećeš dok gledaš na minimapu gdje gledaju neprijatelji. Kadkad čak niti prerušavanje nije potrebno pošto si već prerušen sa prethodne mape.
Ostatak igre se svodi na to da se pokušavaš presvući u nekaj korisnoga, i na kraju se opet šuljaš ko idiot zato što te ista klasa likova vidi sa svemirske udaljenosti... Hodaš među krdom inferiornih ljudi (hijerarhija je bitna u igri) i odjednom sa 30 metara udaljenosti, među svom tom ruljom, lik vidi da si mu ti sumnjiv... valjda svaki vikend organizira roštilj ili pizza party i pozove svih 200 policajaca ili 350 plaćenika pa ih sve u dušu pozna i odmah kuži da nisi jedan od njih. Ne pomaže čak niti jebena full assault kaciga preko face. Level dizajn je također prokleto linearan, a seciranje mape na segmente najveća glupost koja je mogla zadesiti ovaj serijal.
Također mi nije jasno zašto je lik razkupusao tetovažu na glavi i stavio onaj grdi flaster... i onda se u cutscenama ispod tog flastera i dalje vidi savršeno očuvana tetovaža. Bitno da čitavu igru izgledaš kao, iskoristiti ću Vedranov izraz pošto mi je postao pre cool, hartavi kreten sa tim qurcem na glavi. Da ne pričam o tome kako tek na kraju igre dobiješ Hitman odijelo, čak i to nisu uspjeli napraviti kak spada :/
Ono što koliko toliko valja su cutscene, šteta što prate lošu i apsolutno nezanimljivu radnju koja također nema nikakve veze sa Hitmanom. Neki bjedni pokušaj imitacije Léon-a koji je uništen do temelja sa glupim idejama i nezanimljivim likovima.
Igra kao random TPS = 5/10
Igra kao Hitman = 2/10Si to samo zbog onog levela sa kuruzom, to je bilo fora iako nedovoljno iskorišteno.
Zaključak... Pričekajte neki Humble Bundle i uzmite za 1$, pošto teško može opravdati onih 5-7$ na Amazonu. Uopće me ne čudi kako je tak brzo pala na cijenu malo boljeg sendviča.
Na kraju odustao od ovoga jer vrijeme mogu kvalitetnije potrošiti na bezbroj načina.
Al da, +1, ne vrijedi ni onih 5$ što sam dao. Još bi samo dodao da je gameplay mehanika toliko potrgana, da igra ulazi u domenu jedva igrivog naslova. Da su barem levele kvalitetnije strukturalno dizajnirali budući da im je mehanika prerušavanja besmislena, al čak ni to.
Fascinanto je kako je Silent Assassin imao gotovo identičan disguise sistem a niko ne pljuje po njemu.
Absolution je drugi najbolji Hitman.
a DMC najbolja igra ikad
Nije loša, ali tek na Dante must Die težini. Ostale su za pipice.
Mass Effect 1
+ Priča
+ Lore
+ Dijalozi
+ Atmosfera
+ Voice acting
- Shepardove facijalne (ne)animacije
- AI protivnika
- AI suboraca
- Mako
- Recikliranje okoliša
Veoma ugodno iznenađenje, neko vrijeme je na forumu prevladavao ogroman hejt prema Biowareu i ME 3, pa sam očekivao neko precijenjeno smeće od igre a kad ono jedan od boljih rpgova koje sam imao priliku odigrati. Sve u igri je na mjestu, osim nekih gameplay mušica za koje vjerujem da će biti ispeglane u ostatku trilogije.
8.5/10
Ma gg je prvi Mass Effect.
Drugi je isto vrlo dobar - priča možda nije zaokružena cjelina poput jedinice (sindrom srednjeg djeteta), no gameplay je dignut na sasvim novu razinu. I Martin Sheene.
Trojka već ima problema na više frontova, no opet gameplay rula - vrijedi i to odigrati, pod uvjetom da si spreman na veoma površno završavanje trilogije.
Silent Assassin je igra iz 2002. dok je Absolution 2012.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
@Mass Effect - trojka na polju gameplayja nije donjela nikakvih noviteta. Da, skillovi se ranije granaju, ali to je sve beznačajno i retardirano.
Cijeli nastavak je jedan preogromni skup patetike. Uzeli su onaj najgori prenapuhani američki patriotizam, zamjenili Amerika sa Zemlja i oko toga složili priču.
Sve tvoje odluke iz jedinice i dvojke koje su trebale uvelike utjecati na trojku su pale u vodu jer apsolutno ništa ne znače.
Objašnjenje Reapera je u potpunosti uništilo onaj lovecraftovski horor koji Sovereign predstavi u jedinici.
Sve je to kulminiralo najgorim krajem ikad.
Metro Last Light.
Čini mi se nekako nedorečen u priči i settingu. Atmosfera je značajno lošija nego u prvom dijelu ili STALKER serijalu, ali svejedno igra ima solidan gameplay pa sam odigrao do kraja. I da,onaj mali Dark One mi se jako svidio kao lik. Voice acting je super na njemu odraden.
Ne želim ti vjerovati Maloki :(
Na žalost u pravu je, trica je puno toga uništila i ne mogu sad predložiti da je preskočiš al budi spreman da se poprisno razočaraš. Ipak teško je stati nakon prva dva odigrana dijela, al valjda se i isplati prolaziti kroz serijal makar je kraj tako katastrofalan.
Šta nisu kraj poprav(ili)ljali u nekom DLC-u?
Bilo je poboljšanja na gameplay polju - bolji AI, responzivnija i dinamičnija borba, bolje kombinacije različitih tipova neprijatelja itd.
Priča je meh - Reaperi smiješno objašnjeni, nepotrebno guranje ljudi u prvi plan, dijalozi s dvije do tri opcije, nedosljednost u kažnjavanju igrača za donešenje teških odluka i sl.
Odluke iz ranijih igara ništa ne znače, budući da se sve na kraju svodi na tri animacije s različitim bojama, no...vrijedi odigrati zbog dobrog depresivnog štimunga, dobrih misija poput onih gdje pokušavaš quarianima vratiti planet ili gdje pomažeš Kroganima u liječenju genophagea i sl.
Nije igra baš toliko smeće :)
Samo dodatno pojasnili. Nepotrebno, i dalje je loš.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ja sam uspio preskočiti ME3.
Nije bilo lako, ali polako pokušavam zaboraviti taj serijal.
Ništa Biowareovo poslije Jade Empire ne namjeravam više igrati.
OK, možda još koji put i DAO u budućnosti, ali ništa novije.
Ja sam odustao nešto prije kraja.
Nisam se mogao natjerat da odigram do kraja.
Duke neću ti govorit da odustaneš, ovako ti samo spuštam hype pa ćeš bit manje razočaran :)
Call of Juarez: Gunslinger
9/10
+ naracija
+ akcija
+ oružja
+ poznate western face
- linearnost
- dizajn ponekih nivoa
Meni se jako svidio. Definitivno je drugačija igra od prva dva, ali je jako zabavna, sa odlično određenom naracijom i meni jako zanimljivom činjenicama western povijesti. Pravo osvježenje u žanru koji je na niskim granama već godinama. Čak i ako niste veliki fan žanra i settinga, čisto zbog načina kako je priča ispričana se isplati odigrati.
Možda se u nekim trenucima mogla dati igraču malo veća sloboda i neki nivoi su mada linearni, zbunjujući pa nije odmah jasno kuda dalje, ali to nisu neke ogromne zamjerke.
Bez obzira što nema MP, ima dosta zabavnog sadržaja i nakon prelaska kampanje i uz cijenu od 15 eura ovo je ispao pun pogodak. Pitanje je sad kuda će serijal dalje. Pretpostavljam da će slijedeća igra biti bliža prethodnicima grafički i po gameplayu.
:thumbs2:
Odigro ga baš po drugi put :P Priča sama po sebi nije nikakvo remek djelo, ali ove on the fly promjene i općenito način na koji je prezentirana je super. Napucavanje je jednostavno zabavno, čak mi je i draže nego BiB. Skillovi su interesantan dodatak mada mi je malo tulavo to hoardanje ekspirijencova i comboanje potrebno za njihovo otključavanje, ali pošto cijela igra ima arcade feel, nije pretjerano strašno. Dosta povijesnih faca i činjenica je veliki plus, zanimljivo je sve to iskombinirano.
Duelanje je malo drugačije sad i dao bi ruku u vatru da je osmišljeno za kontroler jer je fokusiranje nekak drveno. Ali svaki sljedeći dvoboj ubaci neš novo u mix tako da nije repetativno i nemože dosadit. Fali malo više slobode na nekim mjestima i još koji gan nebi škodilo. Skoro pa mi malo fali onaj cover sustav iz BiB-a, kolko god nevolim covere, to je jedini koji mogu odobrit jer je tolko fluidno realiziran.
Arcade mode nisam baš isprobavo, al zgodna ideja za pružit još malo zabave nakon sotrya budući da igra nema MP.
Kome kod leži kravarska tematika će definitivno nać nešto za sebe, a svima koji su voljeli Bound in Blood će se i ovo dopast.
Pa Gunslinger ima isti cover sustav.
Hitman Absolution
6/10
7 sati za single player na easy. Možda bi se dalo izvući 10-12 na višoj težini, ali pošto je i na easy iritantno do bola, niti ne planiram pokušati. Već je pao delete local content.
Više manje je sve već rečeno. Disguise sustav i checkpoint sustav su totalno strgani i imam osjećaj kao da nitko nije testirao igru prije izlaska. Jedan će vas konstantno iritirati jer vas prepozna netko sa 50 metara kroz policijski šljem i masku, a drugi dopušta da ga exploitate i tako si olakšate igru.
Prelazak sa open worlda na ovo je težak promašaj i nikako ne paše serijalu, nadam se da će niska prodaja ipak natjerati Ubi da malo promisli. Rijetki su nivoi gdje su ubojstva stvarno kreativna i promišljena, a nema ni jednog nivoa gdje je osjećaj uspjeha nakon ubojstva blizak nekim genijalnim nivoima prethodnika.
Neki nivoi su pak uvreda za inteligenciju igrača, npr. lvl sa Jane koji traje 20 sekundi. Koji vrag im je bio, stvarno mi nije jasno.
Priča čak i počne relativno zanimljivo (iako je teško povjerovati da bi 47 samo upucao Dianu u leđa i onda dok se ona guši u vlastitoj krvi ipak odlučio poslušati što ima za reći). Ali onda u priču uleti neki teksaški kauboj koji viče Ji-haaa, njegov čuvar od 2 metra i 400 kila, kojeg logično 47 pokuša zadaviti s leđa, čovjek sa željeznom rukom, opatice s bazukom i David Carradine look alike, pa do kraja igre nije jasno tko tu koga je*e i zašto. Čak ni sam kraj nije uopće jasan. Kao i više manje cijeli tijek radnje. Aha i u igri je neka mala cura koja može pobiti 10 ljudi od jednom, ali iz nekog neshvatljivog razloga, tek pred kraj igre. Do onda je bespomoćna.
Ima i pozitivnih sitnica koje bih rado vidio u nastavku. Grafički izgleda lijepo, a animacije samog 47-a izgledaju jako dobro. Posebno mi se svidjela animacija bacanja noževa, sjekira, tomahawka :pray: , katana i ostalih oštrih predmeta u glavu protivnika. Mislim da sam tu metodu najčešće koristio. Ajd i bacao sam ih kroz prozor/s krova kad god je bila prilika. Sporedni likovi često vode zanimljive i zabavne razgovore i pamtljiviji su od svih glavnih likova zajedno. Duže ću se sjećati "brittish" suca i onog lika kojem doktor javi da nema rak prije nego poleti niz liticu, nego ovih koji svako malo iskaču u animacijama. I automatski drag nakon garrotiranja je koristan i čudno kak se prije toga nisu sjetili. To je sve što sprečava da igra nije kompletna katastrofa.
Sve u svemu, nije mi žao 5$, ali ako će serijal nastaviti u tom smjeru, slijedeći uzimam u HB ili preko giveawaya. Bez obzira što vam Windwalker, Xero i ta ekipa pričali, ovo je najgori Hitman dosad. Ili ako vam je draže, peti najbolji.
Fino sročeno. Meni samo nisu jasni reviewovi koji ulaze u zelenu kategoriju. Još bi shvatio da je ovo prvi nastavak novog ip-a pa ajde nekako...al ovako, količina retardluka je zbilja prevelika.