Na wishlisti mi je, ali vjerojatno je ipak neću uzeti jer je čisto za jedan prelazak i zaborav nakon toga. Da ima nekakav MP bilo bi odlično.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Alternativa sa MP-om je Dungeon Defenders.
Printable View
Na wishlisti mi je, ali vjerojatno je ipak neću uzeti jer je čisto za jedan prelazak i zaborav nakon toga. Da ima nekakav MP bilo bi odlično.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Alternativa sa MP-om je Dungeon Defenders.
Košta 2 eura bokte.
Rasprave radi.
Sta rasprave radi?
Kaj vi brijete.
Da se ne svede događaj samo na BUY EVERYTHING. :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Pa napisi cijelu recenicu covjece, ne kosta te nista. Ovako moram pogadjat sta si htio reci
Uzeo sam Orcse samo jer kako kaže Weky, 2 eura bokte. Doduše, da sam imao sreće mogao sam preko IGN-a dobiti igru džabe, al ajde...
Uzet ću još eventualno Arkham Asylum, ako bude na nekih -75% popusta. Dolazi ToR, moram čuvati pare :)
Ja se mislim za Orcse, vjerovatno cu ih uzet, cini se prezabavno za 2 eura :)
Kontekst. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ali dobro, danas nisam ništa uzeo.
Odlična akcija, uzeo sam Limbo + Nightsky za 7 eura.
Fallout New Vegas = 5€
Elenoir = 25€
Bar nisam proveo minut trazeci igru Elenoir na Steamu
Lol, i ja skoro krenuo tražit :)
Pričekao bi najavljenu GOTY verziju ako ne planiraš kupovati sve DLC-ove zasebno.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Današnji must-have Total War Mega Pack. Sadrži kompletni Rome, Medieval 2, Empire i Napoleon.
Ne sadrži Shogune i prvi Medieval, al je i ovo gore hrpa toga.
Sa svim DLC-ovima je 15 evra jerbo su dlc-ovi isto na 75% popusta...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
EDIT: Eh i mazno ga :D
Isplati se bome :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Srećom, imam već sve Total Warove :D
Ma da je samo novi šogun za 13 evra bi ga rađe uzeo nego sve ove za 13 evra, neznam. :o
Po meni je Rome još uvijek najbolji Total War.
<3= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Meni je najbolji čisto zbog settinga
Hoće biti ponavljanje nekih ovih sniženja za Božić? Znam da su tada baš masovno masovni popusti. :D
100%, ako ne, na kraju ove akcije bi mogli kao i inače ponoviti best sellere.
Vjerojatno ne, jer akcija prekratko traje. Ona za Božić potraje desetak dana.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Inače, danas se očekuje najjača akcija. Danas je Black Friday, i Valve očekuje da će si ljudi kupiti nešto za igranje preko vikenda. Isto tako računaju da ekipa ima love, jer je u Americi običaj isplaćivati plaću svaki petak.
Sutra računaju, pošto je Thanksgiving, da će igrači zanemariti akciju i dan provesti s obitelji. Uglavnom, za dva sata očekujte masakar novčanika.
Od danas jedino sto se isplati je Serious Sam HD Double pack. Komplet 2,99 pojedinacne igre 1,49/1,99 (90% popusta). Ostalo je sve smece
GTA Complete Pack za 7,49€. Tko je propustio uzeti onaj vikend.
kupio serious sam gold edition, sanctum collection, gta complete, 100 kuna, sad jos da vidim oce dungeon defenders i recettear doc na jos veci popust, i mozda jos sta
Od ovog ću Serious Sam i Riddicka.
Ja uzeo Second Sight i Call of Cthulhu®: Dark Corners of the Earth