http://www.rogueamoeba.com/airfoil/windows/
samo sam dodao wlan u keywordse... ;)
Printable View
http://www.rogueamoeba.com/airfoil/windows/
samo sam dodao wlan u keywordse... ;)
Ja kužim kaj želi ali nemam niš pametno za reći :D Dečko bi streamao muziku sa kompa, tako da komp bude na netu za radio stanice (ili offline za mp3), a iPhone offline i spojen na komp preko WiFi-a.
@Karlo, zar nije ovo došlo sa 4.2 sustavom?
Ako je komp spojen na net, on se spoji preko WiFija, valjda ima net i na iPhoneu?
Ako je komp na netu, zašto onda iPhone nije spojen na router?
Sad nam fali onaj velociraptor xD
kako je teško biti neshvačen :rotfl:
Sad čitam onaj forum mackorisnik ili tako nekako, kažu da ljudi čekaju iPhone4 još od šestog mjeseca preko online rezervacije :o Pa ja ću popizditi ako ne uspijem nabaviti prokleti iPhone uskoro :( Sutra idemo u T-Centar i direktno kod njih naručiti/rezervirati uređaj uz produljenje ugovora.
Seka je 3GS čekala nekih tjedan-dva. Nadaj se da nećeš dulje od toga čekat :P
Kad je to bilo?= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Jel se može produljiti ugovor, a naknadno uzeti mobitel po jebačkoj cijeni u toj tarifi?
PS: Pitam pošto do 31.12 MORAMO produljiti ugovor tako da iskoristimo jebenu akciju.
To je bilo prije nekih 6 mjeseci.
Što se drugog pitanja tiče, nisam siguran. Najbolje ti ih je zovnut i pitat.
Nisam siguran ali mislim da bi se moglo tako nešto. Kad je stari produžavao ugovor, on ga je bez problema produžio prvi dan (tad sam ja uzeo iPhone :( ) a sestra tek nakon 2 dana došla tamo i uzela drugi mobitel (riječ je o flex team talifi).
Svakako odi i pitaj. gamad je svašta spremna učiniti samo da bi ti potpisao ugovor sa njima.
Dobro, budem sutra onda na licu mjesta sve pitao. Ali daj zabrij da mi lik kaže, evo imamo spreman iPhone :D Uff, to bi bilo jebeno. I onda potegnem novčanik, a ono nemam 198 kuna u njemu :rotfl:
:rotfl:
a bolje da nisi to ni spominjao da ne urekneš xD
dok sam uzimao svoj 3gs 32gb bio je odma "tu"... ;)
problem je sto da bi se spajao preko rputera moram imati napravljenu konekciju , u koje ubacujem user i pass od providera .= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da znam, glupost koju jue izmislio iskon, ali sta ces :)
i to je lako na kompu, ali kako na iphoneu napravit takvu konekciju D:
jel ima neki app, tipa mxtube, ali da video pretvori u mp3 i prebaci mp3cu u ipod na playlistu ?
RAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaGGGGGGGGGGggggggggggeeeeeee eEEEEEEEEEEEEEE :twisted: :-x
620 i neki sam na listi za iPhone 4 :cry: Frajer kaže da možda bude dostupan za mjesec dana i da probamo ponovno kojih 2 tjedna prije isteka ove akcije do 31.12 :cry: Poluditi ću, ako nebude dostupan, mogu se jebati. Ako ništa drugo, da bar do tada dobe u ponudu te HTC Androide po prihvatljivim cijenama ili recimo da GalaxySu padne cijena... Na kraju ću biti primoran uzeti 3GS :cry:
Kaj je najgore, ne možemo produljiti ugovor pa naknadno uzeti mobitel. Mada mi je to strašno čudno i brijem da nas frajer mulja. Sjećam se da smo prije 4 godine upravo tako uzeli mobitele...
EDIT:
Upravo sam ga još "rezervirao" i u okolnim gradovima i u još par lokacija u Zagrebu. Jebo konj oko, zašto ga imaju u ponudi i na akciji ako ga ne mogu isporučiti.
Izgleda da je stanje u Hrvatskoj puno gore nego što sam mislio :(
kladim se u iphone 4 da pola od tih 620 je uzelo iphone samo da se kurci s njim i zapravo nikad nece iskoristit pravi potencijal tog mobiela i radit ce na njemu isto sto mogu i na nokii 1100
Čuj, nemoj sada upast u neki consumer rage i zbog razočaranja čim brže kupit nešto slično samo da imaš čim prije, pa se poslije razočarat. Ako baš želiš taj iPhone 4 strpi se i čekaj. Ja već koliko slinim nad iPod touchem pa sam već bar dvaput odgodio kupnju i možda mi se isplatilo jer je došao novi model pa ću vjerojatno njega kupiti. Tko čeka taj dočeka.
Otidji u neko selo vjerovatno tamo imaju :) bar se nadam, prijatelj mi je uzea prije 3 tjedna a i ja se nadam sljedeci tjedan, a nece valjda bit da cu doc tamo a nemaju ga, znam da ga prijatelj sigurno nije predbiljezia nego samo dosa i kupia :) . A ova akcija se mora iskoristit.
@cham3leon, mogu si dopustiti čekanje do 31.12. i na taj dan moram imati produljen ugovor i kupljen mobitel. Na taj način mogu uzeti tarifu 500 i zapravo smanjiti mjesečnu pretplatu za dobrih 150 kuna naspram trenutne tarife 300 :D I uz to si uzeti još jeftinije neki mob zbog višeg tarifnog razreda. Zato mi se "žuri".
Ako popušim akciju do 31.12., onda ziher neidem u tarifu 500, a samim time su mi svi mobiteli daleko skuplji u tarifi 300 :( A osim mobitela, pušio sam kroz sljedećih godinu dana dobrih 1800kn samo na mjesečnoj pretplati :(
Ah, to je drugo, to sam previdio, sorkać :D
Bartuc a da baciš oko na Glalaxy S ? mislim da nije puno skuplji od iP4 (meni je skuplji oko 400kn al opet mislim da se isplati, bar meni koji više nemogu smisliti iPhone.)
mislim da je rekao da mu je u vipu puno skuplji+ losia tarifa
U flex team 500, galaxy dojde 1698kn s ugovorom na 2 godine, a iphone 4 16gb dojde 198kn, prevelika je razlika da bi se opce pomisljalo na galaxy.
Wizard je odgovorio, iako malo čudno :D Da, Galaxy S mi je pre pre skup u toj tarifi (naspram iPhone 4).
@Masa, ipak odlazim sa VIP-a, tako da taj dio priče više nije bitan.
cek zasto je galaxy S skuplji od iphonea 4? msm na koju foru?
Valjda nije na akciji!? U slobodnoj prodaji je duplo jeftiniji od iPhone 4, a u tarifi je jedno 8x skuplji :D
Jebemti, forum baš živne kad moram ići spavati xD Niš, odo ja, rano se budim. Noć svima!
Ae niočkas... ja Galaxy S po trenutnom cijeniku mogu nabaviti za soma kuna, a to je taman da prodam neki stari fon i još malo dodam i ev ga :D