pa ja npr odem vani,spasim,dodjem kuci upalim diablo ono vrate se svi protivnici :D
Printable View
pa ja npr odem vani,spasim,dodjem kuci upalim diablo ono vrate se svi protivnici :D
Spašavanje = sejvanje. Lol. ;(
isusa ti majstoro, spasiti = save?
:pray: :pray: :pray:
Spasiti.. :)
O majko,je li to taj novonastali hrvatski jezik?
eto reci cu sejvat :D
zrakomlat, svemiroplov, očvrsje, nizanka (ovo mi je favorit)
Samokres?
Ne, nije drkanje :(
Also voajer=sladogled
Dalekovidnica, moj all-time favorit.
Kozmonaut :pray:
Što je sad čudno sa spašavanjem, to je stara fraza, i genijalna mi je. :)
Potpis na gornji post.
Ruski.= Citat =:
Izvorno postao Delirium
A load bi bilo natovari? :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Da, kasnite već više godina s tim komentarima. Ja sam se na to kidao još u osnovnoj. :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Fotorgrafija je prije bila svjetlopis :(
Hrvatiziranje stranih pojmova. :)
Bičam po onom starom hrvatskom jeziku. Zašto se djela ne mogu prevesti na neki normalan jezik? Čitamo neko djelo na satu iz doba renesanse (ili praktički bilo kojeg drugog doba) i jedva nešta shvatiš. Riješit zadatke koje nam da ova retardirana profesorica je jebeno teško i kada razumješ o čemu se radi, a ne još ovako :(
Pa jesmo na hrvatskom ili koji ku*ac?
Sysprint izdanja ownaju.
Praktički si sam sebi odgovorio na pitanje.= Citat =:
Izvorno postao loo
Stavili su Brutal Legend u nepozeljne igre?!?!
Majko sveta,pa kakvi to isuskatolicki dusebriznici vode sajt?
Jadno i sramotno.
Šta omg? Lijepo na igri piše za koju dob je primjerena...
Iako su neke stvari na popisu stvarno ne potrebne kao naprimjer
Kad kreneš igru lijepo te pita hoćeš li preskočit tu misiju...Code:Call of Duty: Modern Warfare 2 (FPS)
Iako ekstremno popularan, sadržava nivo u kojem je vaš zadatak pridružiti se teroristima i masakrirati ljude na ruskom aerodromu. Definitivno nešto što djeca, a i osjetljiviji odrasli, ne bi trebala vidjeti.
Kako su to fino opisali,ispada da se cijela igra vrti oko te jedne misije.
Senzacionalisticka gamad.
A ono, autor je stvarno jebeno glup, al' opet, stvarno neke igre ne bi klinci trebali igrat...
Zapravo kad bolje razmislim, ja sam igro return to castle wolfenstein sa 6-7-8 godina, a sad sam potpuno normalan tako da ipak ne bi trebalo bit problema ako igraju :D
:pray:= Citat =:
plaćeni ubojica koji putuje gradovima samo s jednim ciljem – kako bi ubio.
Mozgovi.
Fucking T-com
:)))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Raz
Izuzev toga, popis sam po sebi ima smisla, kao što i age rating na igrama ima smisla. Neke stvari jednostavno ne treba kupovati djeci, ako zbog ničeg, onda zbog toga da se, kad jedno od te djece iz bilokojeg razloga izvede nešto kriminalno, krivnja ne može svaliti na igre.
...Djeca se definitivno ne bi trebala poistovjetiti s ovakvim likom.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Captain Obvious strikes again. :thumbs2:
Ja mislio baš kupiti mlađem bratiću igru i reći mu: Vidiš, ovaj lik ti mora biti uzor, poistovjeti se sa njime i budi poput njega.
Istina da ju se može preskočiti, ali i to što je ona uopće u igri pridonosi neprimjerenosti. Kao što u GTA IV nije obavezno zaletit se u skupinu pješaka Hummerom i usput samljeti još desetak drugih automobila.= Citat =:
Izvorno postao xarabas