Gandalf nedovoljno sijed.
Printable View
Gandalf nedovoljno sijed.
Lol pa bio je mladji 60 godina, i Saruman je bio crn kad je dosao u Middle-Earth.
Erm... Došao je u Međuzemlje 2k godina prije Bilbova rođenja, tako da mi je blesavo da je u 50-ak godina uspio posijedit više nego u 2000.
a jeste picajzle, ko da je važno ako je sijed ili crn, glavno je da dobro glumi.
To su prevažni detalji :D
Da mislim nije to neki detalj neprimjetni, velika je razlika jeli vise ili manje sijed, nekako mi je precrn al nemozemo odma suditi na temelju jedne slike, po meni njega nebi tribali gotovo ni mjenjati.
Isuse, pa jedna stvar je slika za naslovnicu časopisa, a druga stvar je skrinšot koji imate jedan post iznad toga...
Zar vi ne vidite da je naslovna "Empire" magazina namerno zatamljena?To je uradjeno zbog crne pozadine.
GANDALF THE GREY
THE GREY
GREY =/= SIJED
GREY = SIV
dovoljno je siv.
Grey je zbog boje haljine :D
Gandalf The Turquoise!
Gandalf The Maroon!
Gandalf The Cyan!
Siv je i točka.
Nove slike. Gandalf i Bilbo.
http://www.empireonline.com/images/i...w800/52380.jpg
http://www.empireonline.com/images/i...w800/52381.jpg
Za razliku od one prije par strana, na drugoj, Bilbo pilji u papire okrenut ka drugoj strani.
sam da se obazrem na ovo sa gandalfom. gray je rank (nesto ko general/pukovnik/itd) u carobnjackim redovima, stoga on to nije dobio po boji kose, vec je boja kose dobivena s time
Pa da. Ako je tako onda bi Saruman of many colors treabao biti ovako nesto...
saruman the white? il sam ja nest pobrkao sa knjigama?
Da li pise u knjigama da su mu se skute prelijevale u svim bojama, jer je bio vođa svog reda. Kako kad si ga gledao nisi mogao razlučit kakve su mu boje halje, ovo ono :D
Ali ovdje je rijec o kosi, to sam zaboravio napisati u svom postu gore.
Humbty bumty.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5124322_n.jpg
= Citat =:
JED BROPHY as Nori, ADAM BROWN as Ori and MARK HADLOW as Dori in New Line Cinema’s and MGM's fantasy adventure THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY, a Warner Bros. Pictures release. Photo by James Fisher.
DORI, NORI & ORI
These three brothers, all sons of the same mother, could not be more different from each other. Dori, the oldest, spends much of his time watching out for Ori, the youngest; making sure he’s not caught a chill or got himself killed by Wargs or Goblins. Nobody quite knows what Nori gets up to most of the time, except that it’s guaranteed to be dodgy and quite probably, illegal. Dori, Nori and Ori are intensely loyal to each other – and whilst they are perfectly happy fighting amongst themselves, woe-betide anyone who means harm to one of these brothers.
U knjizi nisu bile takve razlike, koliko se ja sjećam
Sad upravo čitam knjigu i sve ih zamišljam poprilično popunjenijima i zdepastijima. Ovi su skoro spremni za modnu pistu kak su šlank :D
Also, needs moar beard!
Izgledaju OK. Ono, Hobbit ima 13 patuljaka. Ako je netko očekivao 13 Gimlija taj je naivan jer ih treba sve nekako odmah vizualno razlikovati što je malo teže kad su svi kepeci, nose plašteve i imaju brade. Samo su im lica malo... derpy u nedostatku bolje riječi. :)
Hobiti sa bradama, intrasteg...
Meni ne smeta, ok su i ovako.
Eh?= Citat =:
Izvorno postao System
Ovo iznad su patuljci a ne hobiti. Tek tolko ako nekome nije jasno...
Mislim da zeli reci da patuljci izgledaju kao hobiti s bradama...
Ah :D
Pa da, otprilike tako djeluju. Treba još malo dwarfovštine dodati.
Slika patuljaka mi je odlicna. Nisu sva djeca Auleova ista, to je bar jasno! :P
Benedict CumberbatchSdaje glas Smaugu i Nekromantu. Vijest je vec kruzila neko vrijeme, no sada je sluzbeno potvrdjeno.
Dobar izbor, ako se mene pita...
Ako iko sumnja u benedictov glas, neka pogleda ovaj mali trailerić :)
Hvala. Baš sam se pitao kakav glas ima kad je dobio ulogu za Smauga.
Biće dobar. :thumbs2:
Lajkam Oinovu bradu. :{D}