u ponediljak odigra zadnju misiju iz Tom Clancy"s H.A.W.X,sad ova dva dana :pray: BORDERLANDS :pray:
samo isprobavanje(šlag je za kraj)
Printable View
u ponediljak odigra zadnju misiju iz Tom Clancy"s H.A.W.X,sad ova dva dana :pray: BORDERLANDS :pray:
samo isprobavanje(šlag je za kraj)
Borderlands. :D
I dalje Bloodlines-e, repete s Malkavian-om.
upravo prešo colin McRae DiRT2 i kad sam kreno jutros upalit Xbox javio se RROD (po drugi put)... Izgleda da mi sad samo ostat prodat ga u dijelove.
Počeo Trine, sviđa mi se. :)
Torchlight :thumbs2:
Torchlight i Machinarium :thumbs2:
Uskoro i The Last Remnant. ^^
Metal Gear Solid Portable OpsSu iscekivanju Peace Walkera
Te tu i tamo GTA:Chinatown WarsS(dilanje droge :pray:)
The Void, Torchlight, Borderlands, HL2: Episode One, DowII, The Saw, Machinarium.
A damn, tek sad skuzio da je to tema u concoleumu :(
GTA: Chinatown wars (PSP)
Mass Effect. Klasa infiltrator...gustam li ga, gustam... :)
Hidden and dangerous. Umirem od težine.
Igram Torchlight (:
to ce trajat do izlaska DA:O-a (:
KotOR 2
Previše je prošlo od zadnjeg prelaska.
Borderlands
Sad malo primam žute i crvene kartone, jer s Bosnom igram PES 2010, pa ću onda zaigrat malo GTA IV i za kraj Call of Duty World at War...
Super Star WarsSza SNES... Isse, al' suxxam u platformerima od kada sam ispao iz štosa. :)
Uz DA:O počeo španat Mass Effect da se lagano pripremim za dvojku te naravno Moder Warfare da se također pripremim za dvojku idući tjedan.
Završio jučer Mass Effect(sad imam saveove sacuvane za dvicu :) ). Iduce sta cu igrat bit ce valjda Dragon Age.
Mass Effect. Konačno da je i do mojih šapa došlo ovo čudo od igre. Nimalo loše.
Assassin´s Creed. Dobra igra. :thumbs2:
Inače, jel bitno imat te sejvove ili možemo bez njih...?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Možeš i bez njih samo ne znam kako.
OT: Dragon Age:Origins :pray:
Možeš i bez njih normalno, al ovako, nazovimo to, stvaras svoju "osobnu triologiju" jer sa sejvovima iz jedinice ti se onda u dvici vide posljedice tvojih odluka(a ima ih nekoliko kljucnih) i cijela ta trilogija postaje vise "po tvojim zeljama". Da ne kompliciram, nije nuzno, al mislim da je svakako bolje imat svoje save-ove...
GTA4
RE5
Dragon Age: Origins.
GH3, Gran turismo 5 [PS3]
A Farewell to Dragons i Demonophobia.
Dragon Age: Origins. Jako, jako dobra igra!