A ova provala
Nama profesor govori kao kak bogataši imaju aute skupe i njegova izreka za jacuzzi>jaćuzi ja sam crko od smjeha a ovi svi ostali bulje izgleda da i oni tako govore :)
Printable View
A ova provala
Nama profesor govori kao kak bogataši imaju aute skupe i njegova izreka za jacuzzi>jaćuzi ja sam crko od smjeha a ovi svi ostali bulje izgleda da i oni tako govore :)
Jučer na biologiji. Lik odgovara bolesti dišnih organa. I počne o tuberkolozi. I nakon 1 minute profa ga pita: Kako se skraćeno zove tuberkoloza?(odgovor je tbc za sve koji ne znaju :D ). Ovaj onako zbunjeno gleda, a lik na drugom kraju razreda diže ruku i dere se: Mogu ja, mogu ja!!! I sad profesorica sa smješkom kaže: Ajde Matkoviću, a ovaj onako sav sretan vikne: TBF!!!! Svi su se pokidali od smijeha. :)
lol TBF :pray:
kad sam cital, sam mislil da bu pisalo thc, al ajde... i tbf prolazi... lol
podsjetilo me na onaj vic...
dolazi mujo doktoru na pregled i pita doktor muju ''ima li iko u porodici TBC?'', odgovara mujo drito ''nema, samo mi daidza ima BMW''
U cetvrtak na engleskom pitala uciteljica moga prijatelja koji nemaaaa pojmaaaa engleski.
Pita ga ona:Have you got a dog?
On sav sretan govori(mislio je da ce pogodit pitanje):Yes,I am.
----------------------------------------------------------------------------------
Isto tako na povijesti pita istoga ucenika pitanje:
Tko je bio Napoleon?
On govori:
Vojskovođa i vođa francuske vojske!
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl:
Isto tako smo trebali iz engleskog na ploci prevest rijeci
Dosao neki sta nema pojma engleski i gleda
Uciteljica zadala rijec:River Bank(rijecna obala)
On se misli i misli i na kraju kaže:
Ah,pa to je Riječka Banka
obala rijeke
Šta ti nisi u 5. ili 6. razredu?= Citat =:
Izvorno postao Mordor
Kaj nije napoleon u 7. razredu?
Prijatelj ne mora biti u istome razredu kao on.
edit:
Ili putuje kroz vrijeme. :roll:
Što Bandić još neće izvaliti. :)
= Citat =:
"Mene su dobro podučili, ja uvijek ostavim najvažnije za kraj!
...
Kokošara!
...
Torbara!
...
...
...
Ja sam ozbiljan čovjek!"
kad smo vec kod slavnog milana... http://www.nekretnine.net/turistic_obje ... ,24,1.html
Slucajno smo se dotaknuli Napoleona= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
posto je ovaj moj prijatelj nesto o njemu bio rekao pa je ucitelj pitao jel itko zna odgovor na to pitanje
Reko frend da je manhattan gradSu New Yorku :cry:
:rotfl: :rotfl: no Manhattan je jako velik tak da za nas Hrvate slobodno moze bit grad(iako nije)on je sam dio grada New Yorka odnosno otok
Misliš,poluotok :D= Citat =:
Izvorno postao Dommyshell
Danas na matematici mi nešto pričamo. I sad počnemo komentirati novu frizuru jedne ženske, a dođe ovaj lik: Ajme ona sad izgleda ka poljsko strašilo. :D
Jedan iz razreda u testu iz povijesti:
Vođa NDH bio je Vladko Maček.
Danas na satu povijesti govorimo nešto o Hladnom ratu,i kaže profesor:"Roosevelt je rekao da se spustila željezna zavjesa.",pa sam ga ja ispravio i rekao da je to Churchil...Onda su se neki iz razredazajebavali da se spustila gusta magla,i profesor nakon nekog vremena kaže:"Churchil je rekao da se nad ist. Europom spustila gusta magla..."
Mi se pokidali.
= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Vau.
Ne kužim?
To jest savršeno dobro kužim,ali je retardirano.
Danas pitam frenda "Što je Windows"
on meni "Pa virus" :pray:
Nije predaleko od istine...
E ovo je provala :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
lik se zaje... i gotovo :D= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
= Citat =:
Ovaj sadržaj je trenutno nedostupan
Stranica koju tražite trenutno ne može biti prikazana. Možda je privremeno nedostupna, veza na koju ste kliknuli je istekla ili nemate dopuštenje da vidite ovu stranicu.
[quote=D.O.M.I.]lik se zaje... i gotovo :D[/quote:gylv4n0e]= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Problem u tome što Vlado Maček je trebao biti vođa NDH.
Ali je odbio.Dvaput.I najebo.
Ček,kad su mu drugi put nudili da bude vođa?
I u usporedbi s RL vodstvom NDH,i ne čini mi se baš da je najebo...
politiku ostavite za msn,skype itd
hvala!