:pray: stvarno je super film, dugo se nisam ovako nasmijao :D
Printable View
:pray: stvarno je super film, dugo se nisam ovako nasmijao :D
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
kvanta la mera,kvanta laaaa meraaa :D
Priča Španjolski bolje nego ja :D
Gledala sam sinoć film, kako pwnaju ! Najbolji mi je onaj crnac iz 'Svi mrze Chrisa' :rotfl:
Sinoć pogledao Black Hawk Down.
Odličan.
= Citat =:
Izvorno postao Maja
Isus Bog koja je lik mrcina :pray: A ima odličnu glumu lik :D
Gore spomenute White Chicks i Black hawk down.
Na White Chicks sam se pokidao od smijeha...ne sjecam se kada sam se toliko smijao :).
Black hawk down...odlican film, nemam sta drugo reci.
black hawk down ponovno pogleda :) , a sto se tice white chicksa.. davno gledao.. znam da sam se valjao od smijeha :D
21 - 7/10 - zabavan filmić o prevarama i kockanju (brojenju karata, da budem precizniji)! Na intervale je dosadan film, ali ima svojih trenutaka i preokreta!
ok je.. niš novo.. ja bi dao 5/10.. jedini plus su prostorni kevin i fišbrn= Citat =:
Izvorno postao Frky
U subotu idem u Cinestar gledati novo Spielbergovo čudo -> Eagle EyeS:rambo:
Ovo "čudo"?
http://www.rottentomatoes.com/m/eagle_eye/
:D
jucer pogledah the hotie and the notie u kinu , ok za ubit oko s voljenom osobom , jedino vrijedno spomena je kad se vidi paris hilton s novim cicama u seksi donjem rublju ,
poslije toga pogledah 21 - isto ok film , s malo napetosti , zanimljiva tematika , ali samo to ,
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Mda, ja ti niš ne vjerujem tim ocjenama :P
NeustrašiviSna HRT2... Kinezi i njihovi filmovi su nešto prejako, posebno kako uspiju spojiti jake emocije sa bolesno dobrim borbama. Jedan veliki Hero style /šmrc za kraj (ironično da je Jet Li u oba slučaja).
gledo Lazljivca sad
Batman: Gotham Knight - 5/10 - ovo je crtani (animirani) film, i rađen je u stilu Animatrixa (dakle, nakon svakog poglavlja drugčija animacija, premda ne odstupa toliko koliko kod animatrixa) a to mi se nikako nije svidjelo! Nije batman ako nema onu svoju animaciju kao u crtanim serijama! Nisam baš skužio film (gleda sam ga s tri malo veća prekida) jer je svako poglavlje svoja priča (čini mi se)! I dosta je mračan! Valjda se furaju na Nolanove filmove!
Pogledao sam novog Indianu Jones-a,prvi dio filma mi se ne sviđa i izgleda premoderno i nerealno,drugi dio e+je puno zanimljiviji i zabavniji.Prejebeno izgleda ona scena kad stijenje leti uokolo.Ocjena: 7,5
Pogledala upravo mjuzikl Mamma Mia. Sve pohvale, film je super. Soundtrack još bolji. :D
sinoc gledao beowulf na tvu, ali negdje sam dosao na 30-40 min pred kraj, steta, vgg film
eh, ne ovaj novi beowulf, nego onaj stari http://www.imdb.com/title/tt0120604/
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Najjači trash film koji sam u životu gledao! Ne, pardon, Shoot 'em up je veći trash!
Kako volim takve filmove.....
Hard Candy i Room 1408
ja zaboravio gledat :cry:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
jel barem lošiji od hero-a?
I ja sam gledao, jebački film...= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Sada ću gledati The Superhero Movie... :rotfl:
http://www.iwatchstuff.com/2008/02/2...vie-poster.jpg
Kako taj film owna :pray: :D
isfuran humor= Citat =:
Izvorno postao Maja
Pogledao sam Hancock,dobar film,jako zabavan i iam mnogo kul scena.
Your head will be in his ass,gotchya?
:pray:
Baš to. Svo takvi filmovi su turbo loši.= Citat =:
Izvorno postao flander
Gledala u kinu i požalila što sam dala 30 kn za kartu. Ima scena za nasmijat se, al niš posebno. Film za pogledat kad ti je doma dosadno, niš drugo.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
upravo pogledao deception,nelos triler,zapravo vgg,samo me sretan kraj razocarao.7/10